Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,524
Ελευσίνα
Με αφορμή το φιλικό έντυπο του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών "η ζωή βάζει κανόνες" που έπεσε στα χέρια μου...

Εδώ ο πλήρης νέος ΚΟΚ (pdf 4mb):
http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf

Εδω το εικονογραφημένο έντυπο που κυκλοφορεί (pdf 3.8mb):
http://www.yme.gr/pdf/GP-KARTOYNKOK1-web.pdf
Στο τέλος του εντύπου έχει κατάλογο με τις τιμολογιακές αλλαγές καθως και λοιπές ποινές στις ποιο γνωστές παράβασεις του ΚΟΚ

Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών:
http://www.yme.gr/

Σε γενικές γραμμές αυξήθηκαν τα πρόστιμα αλλα αν εξοφλήσεις μέσα σε 10 μέρες πληρώνεις τα μισά.
Αυξήθηκαν τα όρια ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους απο 5 έως 10km/h αναλόγως
Κάποιες αλλαγές στο pointsystem, τέλος στα δικαστήρια για μικροπαραβάσεις κτλ κτλ

Ας ελπίσουμε οτι θα ειναι μια αρχή για λιγότερο αίμα στους δρόμους

"αντιμετωπιζεται αυστηρά η αντικοινωνική συμπεριφορά των οδηγών, όπως για παράδειγμα:
-Η υπερβολική ένταση ηχοσυστημάτων
κτλ κτλ"

200ευρώ και 30 μέρες χωρις δίπλωμα!
:firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize:

Last edited:
9 ποντοι κινηση σε λεωφοριολωριδα
7 ποντοι κινηση στο αντιθετο ρευμα?

Καποιος τρομπαριζε οταν τον γραφανε!

Re: Απάντηση: Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

"αντιμετωπιζεται αυστηρά η αντικοινωνική συμπεριφορά των οδηγών, όπως για παράδειγμα:
-Η υπερβολική ένταση ηχοσυστημάτων
κτλ κτλ"

:firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize: :firstprize:

+1000000000

ποιός κρίνει την υπερβολική ένταση ηχοσυστημάτων και πως?

Ντίνο που τα είδες αυτα?
Εγω βλέπω 5 λεωφορειολωρίδα και 5 έως 7 κίνηση αντίθετα σε κυκλοφορία

Οταν ακους μουσική χωρίς να βλέπεις απο που προέρχεται και σταδιακά αυξάνεται ενώ τα τύμπανα σου βουλώνουν, θα το καταλάβεις!

Re: Απάντηση: Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

Ντίνο που τα είδες αυτα?
Εγω βλέπω 5 λεωφορειολωρίδα και 5 έως 7 κίνηση αντίθετα σε κυκλοφορία

Εχεις δικαιο, αλλος .... τρομπαριζε!

Μπερδεψα την λεωφορειολωρίδα με το ΛΕΑ (αληθεια τι ειναι αυτο???)

Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης νομίζω...

Αν ειναι αυτο παντως, ολοι οι "γρηγοροι" στις εθνικες. οταν εχει καμποση κινηση απο εκει προσπερνουν.

Και παλι αν ειναι αυτο, 9 ποντακια?

Μαλιστα...

περνας κοκκινο, 700 ευρω. Περνας και ενα στοπ, αλλα 700 συνολο 1400. Αφου οι γυρω σου εχουν γλυτωσει απο ολα αυτα, για αινιχνευτη ρανταρ πλρωνεις 2000. Οχι δεν ειναι φορομπηχτικος ο νεος κοκ, ουτε φοροεισπρακτορες οι μπατσοι...

Απάντηση: Re: Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

Αν ειναι αυτο παντως, ολοι οι "γρηγοροι" στις εθνικες. οταν εχει καμποση κινηση απο εκει προσπερνουν.

Και παλι αν ειναι αυτο, 9 ποντακια?

Αφου ειμαστε εξυπνάκηδες, τι περιμένεις!!!

Το 9άρι κάλό είναι. για σκέψου ατελειωτο μποτιλιάρισμα λόγου θανατηφόρου τροχαίου και το ασθενοφόρο να μην μπορει να φτάσει εγκαίρως λόγω των εξυπνάκηδων!

@kacey
-Καταλαβαινεις την λ@λ@κια που έχεις κάνει τα πληρώνεις στα γρήγορα και δίνεις τα μισα :slapface: :SFGSFGSF:
-Κάνεις το δύσκολο και τα πληρώνεις όλα :devil-smiley-029:
-Δε κάνεις παράβαση και τα τρώς μπουζούκια! -bye- :2thumb22sup:

it's your choice afterall

Δημήτρη υπερβολική ένταση θεωρούν το 105 + db έξω από το αυτοκίνητο. Και το μετρούν με dbμετρο και ο σκοπός είναι να μη συνεχίζεται αυτο το όργιο κάποιοι στις 3 τα ξημερώματα να αράζουν κοντά σε σπίτια και να ξενυχτούνε όλοι μαζί τους.

Re: Απάντηση: Re: Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

Αφου ειμαστε εξυπνάκηδες, τι περιμένεις!!!

Το 9άρι κάλό είναι. για σκέψου ατελειωτο μποτιλιάρισμα λόγου θανατηφόρου τροχαίου και το ασθενοφόρο να μην μπορει να φτάσει εγκαίρως λόγω των εξυπνάκηδων!

Σωστα τα λες, αλλα παρ'ολο που εχω δει εκατονταδες "εξυπνακηδες" τροχαια να σταματει καποιον δεν εχω δει

Ελα προς τα βόρεια φίλε μου... πέρνα από τους νομούς Σερρών, Πέλλας, και μετά θα δούμε αν θα συνεχίσεις να προσπερνάς από εκεί.

Απάντηση: Re: Νεος Κ.Ο.Κ. απο 2/6/07

-Συγνώμη που έτρεχα κύριε πολιτσμάνε μου. Πόσο έτρεχα? Πόσο έδειξε το πιστόλι?
-Δεν είναι πιστόλι, ντεσιμπελόμετρο είναι.

:BDGBGDB55:

Χωρίς να είμαι σίγουρος γι αυτό που θα πω μιας και δεν μπορώ να το αποδείξω και βασίζεται περισσότερο σε σχόλια των εφημερίδων, έχω την εντύπωση οτι ένας απο τους εμπλεκόμενους και πρωτεργάτες του νέου Κ.Ο.Κ είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ Άρης Σταθάκης..
Οι περισσότεροι πιθανόν να γνωρίζουν το ποιόν του..

Όπως και να' χει θεωρώ δεδομένο οτι παίζουν και εισπρακτικά μέτρα μέσω του Κ.Ο.Κ όμως νομίζω οτι γνώμονας του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν αποκλειστικά και μόνο η συνέτιση και η επιβολή βαριών προστίμων εκεί όπου χρειάζεται καθότι πάνω απ' όλα μετράει η ανθρώπινη ζωή!

Υ.γ Πιθανόν να είμαι ένας απο τους πρώτους που θα μείνουν χωρίς δίπλωμα με την εφαρμογή του νέου Κ.Ο.Κ...

Με τον παλιο κοκ, ενα βραδυ εφαγα κληση επειδη ετρωγα σαντουϊτς (απο το θρυλικο hollyinwood στην βουλιαγμενης για οσους θυμουνται :grinning-smiley-043 ).

Τι προβλεπει ο νεος αναφορικα με τον συνδιασμο : μασα - οδηγηση?:flipout: :flipout: