ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

17 June 2006
3,032
Το σκηνικό πρέπει να αλλάξει.
Τον τελευταίο καιρό το ποιο hot θέμα είναι ο Dila της JVC. Όχι ότι δεν το αξίζει αλλά "για να δουμε τι θα δούμε" από Σεπτέβριο.
Είχα την ευκαιρία να δώ από κοντά τον νέο προβολέα της Sony τον VW-60.
Σχεδιαστικά δεν έχει αλλάξει παρά μόνο το χρώμα του και το τηλεχειριστήριο. Το μοντέλο ήταν pre-production.
Περισότερες πληροφοριες μπορείτε να διαβάσετε στο τρέχον τεύχος του περιοδικού ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ.

Attachments

• HXOS.jpg
    HXOS.jpg
    83.6 KB · Views: 105
Last edited:
Τον είδα και έπαιξα μαζί του περί των τριων ωρών.
Με τον όρο "εξέτασα" εννοείς μετρησεις(ναι έγιναν) κλπ γαιτί εαν έμφάνιζα κατσαβίδια θα με εξαφανιζαν άμεσως.

Re: Απάντηση: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Τον είδα και έπαιξα μαζί του περί των τριων ωρών.
Με τον όρο "εξέτασα" εννοείς μετρησεις(ναι έγιναν) κλπ γαιτί εαν έμφάνιζα κατσαβίδια θα με εξαφανιζαν άμεσως.

την γνωματευση σου θα μας την δωσεις λιγο αργοτερα απο οτι καταλαβαινω για να σεβαστουμε το δημοσιευμα κατ'αρχην ?

Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Για να λεει ο Μανωλιος....
Το σκηνικό πρέπει να αλλάξει....κατι παιζει...

Τι να αλλάξει ρε Κώστα μου , απλά το νέο μηχανάκι της Sony έχει πολύ καλύτερο μαύρο , πολύ περισσότερο contrast , πολύ καλύτερη ευκρίνεια , πολύ καλύτερο φακό , ηλετρικο len - zoom - focus κ και πολύ καλύτερα χρώματα απ τον DILA και κοστίζει ένα χιλιάρικο λιγότερο απ αυτόν .

Μπορεί να μην αληθεύουν όλα τα παραπάνω αλλά το ευχαριστήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω για τον DILA . 40 θέματα και 5000 μηνύματα . Φτάνει πια με τον DILA κουραστήκαμε . Να παίρνει άλλος σειρά . :flipout::flipout::flipout:

... για τον DILA . 40 θέματα και 5000 μηνύματα . Φτάνει πια με τον DILA κουραστήκαμε . Να παίρνει άλλος σειρά . :flipout::flipout::flipout:

Έι ψιτ! ακόμα δεν τους έχουμε βάλει στη θέση τους.

Μανώλη το διάβασα το άρθρο αλλά περίμενα περισσότερες λεπτομέρειες απο τις θεάσεις... Μήπως εσύ μπορείς να μας πεις περισσότερα??-bye-

…τώρα εγώ βεβαία άλλα διαβάζω…για το VPL-VW200 (Diamond) θα μας πει τίποτα ;) η δεν ακομα ;)

Last edited:
Πως ειναι τα pc.....ετσι και τα προβολια..;)
Αμ πως...!!!!!που λεει και ο Χατζηχρηστος....

Οι ανθρωποι ειναι 20 χρονια μπροστα και παιζουν με τον κοσμακι για να τον ρουφανε......λογικοτατο φυσικα οπως και να το δεις....;)

Τι να αλλάξει ρε Κώστα μου , απλά το νέο μηχανάκι της Sony έχει πολύ καλύτερο μαύρο , πολύ περισσότερο contrast , πολύ καλύτερη ευκρίνεια , πολύ καλύτερο φακό , ηλετρικο len - zoom - focus κ και πολύ καλύτερα χρώματα απ τον DILA και κοστίζει ένα χιλιάρικο λιγότερο απ αυτόν .

Μπορεί να μην αληθεύουν όλα τα παραπάνω αλλά το ευχαριστήθηκα με όλα αυτά που διαβάζω για τον DILA . 40 θέματα και 5000 μηνύματα . Φτάνει πια με τον DILA κουραστήκαμε . Να παίρνει άλλος σειρά . :flipout::flipout::flipout:

:ADFADF1:

Ευτυχως που ο DILA ειχε 5000...
Για φαντασου να ειχε κανα 7αρι-8αρι.....
Παλι το ιδιο αλλαλουμ θα γινοταν και θα εχανε ο κοσμος τα παραπανω λεφτα..

Διάβαζα στο avsforum για τον amethyst και είδα αυτό:
it seems over the last 3-4 years the Greek Market has been used either as test bed for some companies or first look for the European Market… I assume also, as I know Manos reputation that help’s too... leaving aside his relaxed review style he is also one of the best calibrators in country...

Το λιγότερο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μανώλη για την διεθνή αναγνώριση!!!
Είναι τιμή μου να ανταλλάσσω απόψεις μαζί σου..:fahne90:
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Διάβαζα στο avsforum για τον amethyst και είδα αυτό:
it seems over the last 3-4 years the Greek Market has been used either as test bed for some companies or first look for the European Market… I assume also, as I know Manos reputation that help’s too... leaving aside his relaxed review style he is also one of the best calibrators in country...

Το λιγότερο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Μανώλη για την διεθνή αναγνώριση!!!
Είναι τιμή μου να ανταλλάσσω απόψεις μαζί σου..:fahne90:
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Αν ήταν κατ ιδίαν οι συζητήσεις, για κάθε απάντηση που θα έπαιρνες, θα χρεωνόσουν κι έναν......................... σκέτο...αχτύπητο...χωρίς καλαμάκι...φραπέ!!!:flipout:

Mr Kastro....:worshippy::SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Γειά σου Μανώληηηηη!-bye-
Διάβαζα και εγώ χθες τον ήχο για τον αμέθυστο αλλά .......................τσιγκουνιές κάνατε. Δε μας διαφωτίσατε και πολύ. Θα το κάνετε φαντάζομαι στα επόμενα τεύχη.
Πάντως έχω ένα προαίσθημα οτι και αυτός θα είναι στη σκιά του DILA.

Re: Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ SONY VPL-VW60

Αν ήταν κατ ιδίαν οι συζητήσεις, για κάθε απάντηση που θα έπαιρνες, θα χρεωνόσουν κι έναν......................... σκέτο...αχτύπητο...χωρίς καλαμάκι...φραπέ!!!:flipout:

Mr Kastro....:worshippy::SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Σιγα μην εχει και προτιμησεις!!!!!!! Καφες να' ναι...

Αχχχχ, ειμαι πολυ περιφανος κυριε Μανο μας...

Και ο OPTOMA μου...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας νέα μόνο που τα ευσημα πέπει να απονεμηθούν στον κ. Φ. Φωτιάδη(Δ.Σύνταξης του περιοδικού) που μερίμνησε για την παγκόσμια αυτή αποκλειστικότητα.

Αυτό που μπορώ να πώ αυτήν την στιγμή είναι ότι η Sony έκανε ένα μεγάλο άλμα και θα περιμένω το τελικό προιόν για να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Περισσότερα στο τρέχον τεύχος.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας νέα μόνο που τα ευσημα πέπει να απονεμηθούν στον κ. Φ. Φωτιάδη(Δ.Σύνταξης του περιοδικού) που μερίμνησε για την παγκόσμια αυτή αποκλειστικότητα.

Αυτό που μπορώ να πώ αυτήν την στιγμή είναι ότι η Sony έκανε ένα μεγάλο άλμα και θα περιμένω το τελικό προιόν για να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Περισσότερα στο τρέχον τεύχος.
Το διαβάσαμε το τρέχον τεύχος και μας άναψες φωτιές. Άντε να δούμε, και έλεγα ότι θα περάσω ήσυχο καλοκαίρι.