NIKON D-40 προσφορα...

Θ.Νίκος

AVClub Addicted Member
10 August 2007
2,553
Αθήνα
Μόλις γύρισα από mediamarkt Περιστεριού,έχει προσφορά πακέτο την d40 μαζί με 2 φακούς 18-55 και 55-200 ή 300 δεν θυμάμαι το νούμερο.Διαθεσιμότητα καμιά 30αρια κομμάτια.
Τιμή 299 ευρώ.....

Μόλις γύρισα από mediamarkt Περιστεριού,έχει προσφορά πακέτο την d40 μαζί με 2 φακούς 18-55 και 55-200 ή 300 δεν θυμάμαι το νούμερο.Διαθεσιμότητα καμιά 30αρια κομμάτια.
Τιμή 299 ευρώ.....

με γειά σου!!! Να τη χαρείς πραγματικά. Είναι ικανή μηχανή.

Re: Απάντηση: NIKON D-40 προσφορα...

με γειά σου!!! Να τη χαρείς πραγματικά. Είναι ικανή μηχανή.

Βλάση τι λέει η συγκεκριμένη για αρχάριο???H τιμή είναι καλή ή θα την βρώ εξίσου και στα γνωστά φωτο μάγαζα??

Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή όπως και η μηχανή επίσης. Βέβαια είναι ένα μοντέλο που έχει σταματήσει η παραγωγή του, αν αυτό λέει κάτι.

Για μένα βέβαια που την χρησιμοποιώ περίπου 2 χρόνια δεν έχει καμία σημασία, είναι μια πολύ ελαφριά μηχανή ότι πρέπει να αρχάριους αλλά και πιο έμπειρους.

Απ´ ότι κατάλαβα δεν την αγόρασες ακόμα, σου εύχομαι λοιπόν να προλάβεις κάποιο από τα κομμάτια.

Last edited:
Re: Απάντηση: NIKON D-40 προσφορα...

Βλάση τι λέει η συγκεκριμένη για αρχάριο???H τιμή είναι καλή ή θα την βρώ εξίσου και στα γνωστά φωτο μάγαζα??

Ιδανική για αρχάριο. Με τους δυο φακούς, αν δεν θέλεις να ασχολείσαι συνέχεια, έχεις κλείσει από εξοπλισμό και θα ασχολείσαι απλώς πώς θα βγάλεις καλές φωτογραφίες.

Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι οι VR αξίζουν περίπου 190-200 ευρώ, καταλαβαίνεις πόσο καλή προσφορά είναι.

Μακάρι να την προλάβεις.

Μάλλον δεν είναι οι VR και μπορεί να μην έχει και εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας (δεν είμαι σίγουρος για αυτό).

Εξέτασε το πάντως για καλό και κακό. -bye-

Την τσίμπησα εγώ την προσφορά. Δεν είναι οι VR εννοείται.

Δύο χρόνια εγγύηση επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας. Ότι έπρεπε για δώρο χριστουγέννων μου έκατσε.

Επανηλθε η προσφορα, λιγο τσιμπημενη, στα ΜΜ Θεσ/νικης... περιπου 30 κομματια στο ραφι με το διπλο κιτ χωρις VR, στα 340Ε.

Στο MediaMarkt στην Κηφισιας υπαρχει ακομη η προσφορα της ΝΙΚΟΝ στα 299.

Και στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται η προσφορά της NIKON D40 Με τους δυο φακούς χωρίς το VR στα 300 ευρώ.

Βέβαια παίζει και προσφορά της OLUMPUS E420 με τον 14-42 στα 300 ευρώ, ενώ μπορεί να πάρει κανείς και τον 40-150 με 150 ευρώ επιπλέον.

Και στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται η προσφορά της NIKON D40 Με τους δυο φακούς χωρίς το VR στα 300 ευρώ.

Βέβαια παίζει και προσφορά της OLUMPUS E420 με τον 14-42 στα 300 ευρώ, ενώ μπορεί να πάρει κανείς και τον 40-150 με 150 ευρώ επιπλέον.

Τελειώνει το στοκ σιγά-σιγά.

Οι αναποφάσιστοι ας τρέξουν.

Απάντηση: Re: NIKON D-40 προσφορα...

εκ των δύο ποια θα προτείνατε?

Ούτως ή αλλως το διπλό κιτ της (ανώτερης) Ε520 αρχίζει από τα 444 ευρώ.

Προσωπικώς θα την προτιμούσα από τη D40 -ένα μοντέλο 2,5 ετών.

εκ των δύο ποια θα προτείνατε?

Μιλάμε βέβαια για διαφορετικό budget, άλλο 300 και άλλο 450 ευρώ. Στα 450 μπαίνουν και άλλοι υποψήφιοι.

Από την D40 (μια και είμαι κάτοχος της εδώ και 2 χρόνια) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η καλύτερη μηχανή του κόσμου. Σίγουρα όμως οι δικές μου ικανότητες και γνώσεις στην φωτογραφία είναι πολύ μικρότερες από αυτές της μηχανής.

Και τελικά νομίζω ότι καλύτερα φτηνότερο σώμα και καλύτεροι φακοί παρά το αντίθετο.

Και τελικά νομίζω ότι καλύτερα φτηνότερο σώμα και καλύτεροι φακοί παρά το αντίθετο.

Παίρνω αφορμή από αυτό και ερωτώ?
Υπάρχει ουσιαστική ποιοτική διαφορά στους φακους των δύο προσφορών που συζητούμε?