Ο Αγωνας ΤΩΡΑ δικαιωνεται...

Eάν είχε γίνει κατάληψη σε τζαμί οι ´γραφιάδες ´τού εκσυγχρονισμου και οι επιδοτούμενοι καθηγητάδες που εξυβρίζουν οποιονδήποτε αντιτίθεται στην αλλοιωση της ιστορίας τού τόπου ,θάχαν ξεσηκώσει τον κόσμο.Τωρα θα σιωπήσουν .Βλέπετε αντέδρασε ο Χριστόδουλος.Και οι δημοκράτες αυτοί δεν κρίνουν τα λεγόμενα κάποιου μιά συγκεκριμένη στιγμή αλλά το ποιός τα είπε.

Συμφωνω... Μπορώ να φανταστώ και τι θα έλεγε ο Αλαβάνος αν οι καταληψίες ήταν ψώνια χρυσαυγίτες. Θα είχαν ήδη οργανωθεί πορείες κατά του θρησκευτικού ρατσισμού και θυροκόληση ψηφίσματος στη βουλή...

Νομίζω ότι θα ήταν εκπληκτικό συμβάν,να γινόταν κατάληψη εκκλησίας απο χρυσαυγίτες.Ο συμπαθής Αλέκος θα έκανε τρείς μέρες να εκδόσει ανακοίνωση.:flipout: :flipout: Καταδικάζω την κατάληψη,είμαι με την Εκκλησία,δεν την καταδικάζω ,είμαι με τούς χρυσαυγίτες.Καίγονται ή δεν καίγονται μετά τα λαμπάκια??:blink:

Νομίζω ότι θα ήταν εκπληκτικό συμβάν,να γινόταν κατάληψη εκκλησίας απο χρυσαυγίτες.Ο συμπαθής Αλέκος θα έκανε τρείς μέρες να εκδόσει ανακοίνωση.:flipout: :flipout: Καταδικάζω την κατάληψη,είμαι με την Εκκλησία,δεν την καταδικάζω ,είμαι με τούς χρυσαυγίτες.Καίγονται ή δεν καίγονται μετά τα λαμπάκια??:blink:

Μαζί με τα "ολοκληρωμένα" :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Ο Αγωνας ΤΩΡΑ δικαιωνεται...

LOL εννούσα χρυσαυγίτες καταληψίες σε ΤΖΑΜΙ...

Αλλά ναι , χρυσαυγίτες καταληψίες σε εκκλησία, ο μέγιστος σουρεαλισμός.... Ο Χριστόδουλος τι θα έκανε αραγε...

Για να καταλάβω...

Υπαρχει μια εκκλησια εκει ηδη, να γκρεμιστει, και να απαγορευονται οι λειτουργιες?

Και το οτι εγιναν ολα αυτα σε μια εκκλησια που υπαγεται στη Εκκλησια της Ελλαδος , αυτα δεν τον αφορουν?

Υπαρχει μια εκκλησια εκει ηδη, να γκρεμιστει, και να απαγορευονται οι λειτουργιες?

χαλαρά. τι δουλειά έχει εκει ? αν παω να φτιάξω ένα τζαμί δίπλα εκεί, ο χριστοslave θα αντιδράσει. γιατί είναι δικιά του δουλειά το τζαμί;

όχι δεν πολυσοβαρολογώ. σεβαστός ο χώρος.

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αφού αγαπάτε τις εκκλησίες και την παράδοση γιατί υπερασπιζεστε τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα τους.

πέρυσι ένας παπάς ντόπιος ήθελε να πάρει την περιουσία του παπούλη μου. όταν τον κράξαμε έκανε σαν μανιασμένος. πραγματικά σιχάθηκα.

με εκνευρίζει τόσο πολύ αυτό το ον με τα άμφια και τις περικεφαλαίες που θέλω να του φέρω κανα 'ιερο' βιβλίο στο κεφάλι

Vito,
Για το συστημα, θα συμφωνησω. Για τους παπαδες, θα συμφωνησω.

Την ωρα της λειτουργιας ομως, διαδραματιζεται κατι ιερο, δεν μπορει να διακοψει ο καθενας.
Σε καμια θρησκεια την ωρα της λειτουργιας δεν διακοπτεται αυτη. Επιπλεον, μας αρεσει, δεν μας αρεσει, κανενας δεν εχει δικαιωμα να διωξει τον παπα απο την εκκλησια και να γραψει συνθηματα στους τοιχους της.
Εχουμε εκφυλιστει μου φενεται..

Vito,
Για το συστημα, θα συμφωνησω. Για τους παπαδες, θα συμφωνησω.

Την ωρα της λειτουργιας ομως, διαδραματιζεται κατι ιερο, δεν μπορει να διακοψει ο καθενας.
Σε καμια θρησκεια την ωρα της λειτουργιας δεν διακοπτεται αυτη. Επιπλεον, μας αρεσει, δεν μας αρεσει, κανενας δεν εχει δικαιωμα να διωξει τον παπα απο την εκκλησια και να γραψει συνθηματα στους τοιχους της.
Εχουμε εκφυλιστει μου φενεται..

έχει συμβεί κάτι τέτοιο; δεν ήξερα!