Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Η πράξη του κλειδώματος του θέματός μου οσον αφορά το ´διάταγμα´λειτουργίας του club ,με πρόσχημα την απουσία του Διαχειριστή ή δεν ξέρω ποιού άλλου,αποτελεί ύψιστη ενέργεια λογοκρισίας και φιμώματος.
Τι πειράζει να μένει ανοικτό το θέμα?Eάν ενοχλεί κάποιους να βγούν και να γράψουν.
Ακου λέει να περιμένουμε την όποια αυτού υψηλότητα και μέχρι τότε μόκο.
Τι μάς περάσατε κύριοι??
Yποτακτικούς σας ή δούλους σας?
Δεν βρίσκατε καμιά καλύτερη δικαιολογία??
Mόνον άνθρωποι που φοβούνται τον διάλογο και την κριτική αντιδρούν έτσι.
Ωραια δημοκρατία.
Σας προτείνω να ιδρύσετε και σωματείο που να αποτελειται μονον απο εκλεκτούς και ολοι οι άλλοι να χορευουν στον ρυθμό σας
Η πράξη του κλειδώματος τού συγκεκριμένου θέματος αποδεικνύει οτι το club έγινε κλειστό μαγαζί που ορισμένοι διατάζουν και ολοι οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι.
To συγκεκριμένο thread επ´ουδενί ήταν υβριστικό ή προσβλητικό .Αντιθέτως εσείς προσβάλλετε τα μελη που συμμετείχαν,με την κίνησή σας αυτή.
Γιατί παρακαλώ κλειδώνεται μέχρι να απαντήσει η διαχείριση?
Σκοπεύετε να το εφαρμόσετε σε όλα τα threads απο εδώ και εμπρός?
Η συγκεκριμένη πράξη είναι ενέργεια βαθειά αντιδημοκρατική,που ξεπερνά κάθε όριο.
Εκθαμβος απο τα επιχειρήματα του κλειδώματος ,υποκλίνομαι στο control freak που επικρατεί.

είπαμε κάθε χρόνο χάνεται το μπαλάκι σε αυτό το forum.
και πέρυσι τα ίδια, αποκαλύφθηκαν μερικές μικροπρέπειες που διώξανε πολύ , μα πολύ κόσμο.

A, τωρα ψιλοκαταλαβα.

Τι να πω και εγω? Αντε βρε, να φυγουν και αλλοι απο εδω μεσα, μεχρι να μεινουμε οι εχοντες τις ιδιες ιδεες.

Ρε παιδες, πολυ απλα, μην διαβαζετε οτι δεν σας ενδιαφερει. Μην απαντατε σε ατομα τα οποια δεν εχουν επιχειρηματα για αυτα που γραφουν.

Και τελευταιο, πολλες φορες αλλιως το σκεφτεσαι, αλλιως βγαινουν αυτα που γραφεις.

Ειρηνη λοιπον, ηρεμια, και υποχωρησεις και απο αυτους που δινουν πνοη στο forum και απο αυτους που το διαχειριζονται.

A, και επισης συγκεκριμενο ατομο εδω μεσα με ειχε υβρισει για τις πολιτικο-κοινωνικες μου πεποιθησεις (κ.Αντωνογλου) χωρις βεβαια η διαχειριση να παρει μετρα.

Αραγε, ποτε επεμβαινουν και ποτε οχι?
Δεν κατηγορω κανεναν, αλλα μου φαινεται οτι ο καθενας πρεπει να μπορει να εκφραζεται ελευθερα-στα πλαισια του δημοκρατικου πολιτευματος μας, και ας υπαρχουν κοντρες μεταξυ μας.
Μην επιβαλουμε ΠΟΤΕ την αστυνομευση, εκει που δεν υφισταται.

Ας περιμένουμε αδέλφια τις εξηγήσεις της διαχειριστικής αρχής ( που περισσότερο κερδίζει χρόνο ), ώστε να δούμε τι ακριβώς θα μας πούμε.
Οι διαχειριστες της καφέ αλήθεια που είναι?

To θέμα είναι γιατί θα πρέπει να κλειδώνεται ένα θέμα μέχρι να απαντήσει η διαχείριση??Επειδή είναι επικριτικό πρός το ´διάταγμα'??
Και ποιός εμπόδισε να εκφρασθούν και επαινετικές απόψεις??
Tέτοια συμπεριφορά δεν υπάρχει ούτε στα Σουλτανάτα.Ακου κλειδώνει μέχρι να απαντηθεί.
Τοτε κάθε φορά που συμβαίνει οποιαδήποτε αντιπαράθεση να κλειδώνονται τα πάντα μέχρι της τελικής θεολογικής αποφάνσεως.Η καλύτερα να κλείνει όλο το club.
To αστείο τής υπόθεσης ειναι που όλα αυτά γίνανε για να προστατευτεί η δημοκρατία.:flipout: :flipout: :flipout:

Ρε Σπύρο μήπως το παρατραβάμε λίγο, και εξηγούμε προς θεού είμαι μαζί σου μέχρι κόκαλο, αλλά ας περιμένουμε λίγο να δούμε τι θα πούνε.
Σίγουρα το να κλειδώνονται τα θέματα έτσι είναι εντελώς μη δημοκρατικό.
Ο Εκτωρας πιο πάνω αναφέρθηκε για συμπεριφορές Ροβεσπιέρου, που φτάσαμε ωρέ λεβέντες?

Σιμο να περιμένουμε δεκα μέρες και εκατό.Απο πού και ως πού όμως μεχρι την τελική σύσκεψη να κλειδωνουν θεμα που δεν προσεβαλλε κανέναν???
Θεωρώ οτι η στάση όσων συνετέλεσαν σε αυτή την απόφαση ωθεί ,άθελά τους ευχομαι ,τα πράγματα στα άκρα.

Απάντηση: Re: Ο Χαρταετός τής Διαχείρισης.

Ο Εκτωρας πιο πάνω αναφέρθηκε για συμπεριφορές Ροβεσπιέρου, που φτάσαμε ωρέ λεβέντες?

Μη μου βάζεις στο qwerty κείμενα που δεν έγραψα. Μπορεί οι συμπεριφορές να ήταν Βολταίρου. Ή ακόμη καλύτερα Μολιέρου. Εξάλλου τι σημασία έχει. Και οι τρείς κουτόφραγκοι ήταν. Και για κάθε Ελληνόψυχο "πας μη Έλλην βάρβαρος".

Νες πα;

Κατα το αρθρο 2 των συμπληρωματικων κανονων
απαγορευονται αυστηρα εκφρασεις που θιγουν σεξουαλικες προτιμησεις
αυτο σημαινει οτι θα ερθει καποιος θα μου κανει ανηθικες προτασεις και εγω δεν θα μπορω να του πω τιποτα.
Παρακαλω να τροποποιειθει το αρθρο διοτι θιγει την σεξουαλικη μου ιδιοσυγκρασια....:BDGBGDB55:

Κατα το αρθρο 2 των συμπληρωματικων κανονων
απαγορευονται αυστηρα εκφρασεις που θιγουν σεξουαλικες προτιμησεις
αυτο σημαινει οτι θα ερθει καποιος θα μου κανει ανηθικες προτασεις και εγω δεν θα μπορω να του πω τιποτα.
Παρακαλω να τροποποιειθει το αρθρο διοτι θιγει την σεξουαλικη μου ιδιοσυγκρασια....:BDGBGDB55:

Πάψε ναχεις απορίες γιατί θα κλειδωθεί το θέμα,μέχρι να περάσει το τριήμερο.:flipout: :flipout:

Τι λες...
τωρα δεν υπαρχει φοβος ειναι ολοι στους χαρταετους
γραφτε οτι θελετε , γιατι απο αυριο....πω.πω.πω !

αλλα να μην εχουμε και σεξουαλικη ελευθερια .?

Η τροποποίηση του περιβόητου άρθρου 301 «περί προσβολής της τουρκοσύνης» που περιλαμβάνεται στον αναθεωρημένο Ποινικό Κώδικα φαίνεται ότι αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση Ερντογάν. Μετά τις κινητοποιήσεις τούρκων ακτιβιστών που ζητούν την κατάργησή του, ο υπουργός Εξωτερικών Α. Γκιουλ δεσμεύθηκε να προχωρήσει σε μερική αναθεώρηση.

Από τον Ιούνιο του 2005 μέχρι σήμερα σύρθηκαν στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν 85 δημοσιογράφοι και άνθρωποι του πνεύματος, βάσει των διατάξεών του που προβλέπουν:

**Οποιος ρητά προσβάλλει την τουρκική ταυτότητα, τη δημοκρατία ή τη μεγάλη τουρκική Εθνοσυνέλευση θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως τρία χρόνια.

**Οποιος ρητά προσβάλλει την κυβέρνηση, το δικαστικό σώμα και το κράτος, το στρατό ή τις δυνάμεις ασφαλείας, θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως δύο χρόνια.

**Οταν η προσβολή της τουρκικής ταυτότητας διαπράττεται από τούρκο πολίτη στο εξωτερικό η ποινή αυξάνεται κατά το 1/3.

**Η διατύπωση απόψεων με πρόθεση την άσκηση κριτικής δεν αντιμετωπίζει ποινές.

Η τελευταία παράγραφος επιτρέπει στους εισαγγελείς να ασκούν αυθαίρετα διώξεις και στους δικαστές να εξαντλούν τα όρια της προβλεπόμενης ποινής κατά το δοκούν.

Η δίκη του νομπελίστα συγγραφέα Ορχάν Παμούκ έγινε αφορμή να αμφισβητηθεί πρώτη φορά το συγκεκριμένο άρθρο εκτός των τουρκικών συνόρων και να δοκιμαστούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης που, ενώ υποτίθεται ότι αλλάζει τους νόμους με στόχο τον εκδημοκρατισμό, στην πραγματικότητα παραμένει δέσμια του εθνικισμού, στέλντοντας ανθρώπους του πνεύματος στη φυλακή.

Η δολοφονία του αρμένιου δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ ήταν ο καταλύτης.

Ομως, ο αναθεωρημένος Ποινικός Κώδικας της Τουρκίας περιέχει εκτός του άρθρου 301 και πολλές άλλες διατάξεις οι οποίες στρέφονται κατά του τύπου και των προσωπικών ελευθεριών των τούρκων πολιτικών, σύμφωνα με επισημάνσεις διεθνών οργανισμών, όπως ο OSCE (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μερικά από τα άρθρα που θεωρούνται αντίθετα προς το κοινοτικό κεκτημένο είναι τα εξής:

* Αρθρο 305. Τιμωρεί με φυλάκιση τριών έως δέκα ετών όσους αναπτύσσσουν δράση κατά των θεμελιωδών εθνικών συμφερόντων, διασφαλίζοντας υλικά οφέλη από αλλοδαπούς.

* Αρθρα 215 και 216. Απαγορεύουν κάθε δημόσια συζήτηση που εγκωμιάζει εγκλήματα ή εγκληματίες (απαγορεύεται η αναφορά ακόμη και σε θέματα όπως η ευθανασία ή η άμβλωση) και επισύρει ποινή φυλάκισης άνω των τριών ετών.

* Αρθρο 84. Απαγορεύει την προτροπή σε αυτοκτονία. Η προβλεπόμενη ποινή ορίζεται από 4 έως 10 χρόνια. Στην πραγματικότητα απαγορεύει τη διακίνηση πληροφοριών μέσω του τύπου για περιπτώσεις αυτοκτονίας.

* Αρθρο 318. Ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως δύο χρόνια σε όποιον προτρέπει σε άρνηση της στρατιωτικής θητείας.

* Αρθρο 329. Οποιος μεταδίδει πληροφορίες που σχετίζονται με θέματα ασφαλείας ή πολιτικά συμφέροντα του κράτους στο εσωτερικό ή το εξωτερικό αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από πέντε έως δέκα χρόνια.

* Αρθρο 288. Ο επηρεασμός δικαστή ή της Δικαιοσύνης γενικότερα προφορικά ή γραπτά τιμωρείται με φυλάκιση από έξι μήνες έως και τρία χρόνια.

ΕΛ. Κ.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 18/02/2007
Πλήρης μεταφορά απο την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Τα διατάγματα ´δημοκρατίας τού Τουρκικού Κράτους.

Είναι deja vu ή έτσι μου φαίνεται;

Έχει 2-3 ίσως και 4 χρονάκια.

Επι avforum φυσικά. Γίνεται ένας τζερτζελές, βγαίνει μία λακωνική ανακοίνωση και μετά ... μουγκαμάρα.

Ένα μέλος ανοίγει θέμα στην εκτός θέματος για να ρωτήσει τι συμβαίνει. Γραφουν κανα δυό ακόμη. Μετά απο λίγο εμφανίζεται απάντηση του Γενικού διαχειριστή οτι θα πάρουν τις απαντήσεις τους και μέχρι τότε απαγορεύεται να γράψει κανείς οτιδήποτε κάτω απο το συγκεκριμένο post. Βλέπετε η τότε πλατφόρμα δεν επέτρεπε κλειδώματα θεμάτων.

Για την ιστορία και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι:
Α. ΓΔ ήταν το μέλος που ξεκίνησε το topic "οδηγίες στους ναυτιλλομένους"
Β. Το "ενοχλητικό μέλος" ήταν ο νυν ΑΓΔ
Γ. Δεν είχαμε τότε κούλουμα

Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός "εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θάρθεις"