O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Μου τον θύμισε το θέμα του Πέτρου.Τι μηχανήματα!!!

Τούτος είναι ο εξευγενισμένος απόγονος τους.Για όποιους δεν θέλουν λάμπα,νομίζω ότι είναι ότι πιό κοντινό,χωρίς να χάνουν απο την ιδιαίτερη κατασκευαστική φυσιογνωμία τους.

1.jpg

Απο τον μαίτρ του είδους Ν.Pass.

http://www.6moons.com/audioreviews/passlabs/xa305.html

Last edited:
Μία τρανή απόδειξη ότι πέρα από τα υλικά η σχεδίαση είναι το Α και το Ω για ένα μηχάνημα....
Συγκεκριμένα θα ήταν το παράδειγμά μου σε thread που μιλάγαμε για υλικά, το οποίο όμως κλειδώθηκε πριν τα καταφέρω :flipout:

Ο σκατζόχοιρας πρέπει να είναι το μηχάνημα με τις περισσότερες προσπάθειες αντιγραφής από τους ντιούηδες της υφηλίου...
Όπως και το μηχάνημα με τις περισσότερες αποτυχίες στην προσπάθεια αντιγραφής από τους ντιούηδες της υψηλίου...

Ο Pass νομίζω,ότι είναι ένας απο τους τελευταίους(άν όχι ο τελευταίος) πραγματικός γκουρού στην λεγόμενη Δύση.Οι σχεδιάσεις του ήταν και παραμένουν κορυφαίες.Δεν είναι τυχαίο,ότι στις μεγαλύτερες εκθέσεις(π.χ Μονάχου),τα συστήματα που οδηγούνται απο τα μεγάλα κι απλησίαστα μηχανήματά του,παίρνουν το τίτλο του καλύτερου ήχου.

Αν έπαιρνα τώρα τρανζίστορ,θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Μα για μενα φυσικα. Αλλωστε εσυ εισαι αναποφασιστος:grandpa:

Τους εχεις συγκρινει με Gryphon, Sovereign, EDGE, Burmester, Darzteel, Lamm, ASR, κλπ κλπ?

Το point ειναι οτι τετοια σχολια καλυτερα να μην γινονται γιατι υπαρχει και κοσμος που διαβαζει και δεν μπορει να φιλτραρει ολη τη πληροφορια που δεχεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Τους εχεις συγκρινει με Gryphon, Sovereign, EDGE, Burmester, Darzteel, Lamm, ASR, κλπ κλπ?

Το point ειναι οτι τετοια σχολια καλυτερα να μην γινονται γιατι υπαρχει και κοσμος που διαβαζει και δεν μπορει να φιλτραρει ολη τη πληροφορια που δεχεται.
Ασε τον καθενα να προστατεψει μονος τον εαυτο του. Και επειδη ακριβως μας διαβαζει κοσμος το να μαθει για τον σχεδιαστη - κατασκευαστη Nelson Pass καλο θα του κανει.

Re: Απάντηση: O διάδοχος του...σκαντζόχοιρου.

Kαλα και τα Mcintosh υπαρχουν 80 χρονια αλλα ειναι χρεπι.

Αυτά εγώ θα τα μαζεύω...
Και θα σου τα πετάω μετά όταν θα αλλάζεις γνώμη! :flipout:

Επειδή ο Mcintosh που πήρες εσύ βρε δεν οδήγησε καλά τα δικά σου ηχεία σημαίνει ότι ο ενισχυτής είναι χρέπι;

Δηλαδή αν άλλαζες ηχεία αντί για ενισχυτή και άκουγες τι έχει να σου δώσει ο Mcintosh θα ήταν χρέπι τα sarastro; :flipout:

Υπαρχει Lamm που να εχει 4 χιλιαρικα?

Τι σχεση εχει αυτο? Ο φιλος δεν ειπε οτι ειναι ο καλυτερος value for money solid state ειπε οτι ειναι ο καλυτερος solid state γενικα.

Και για να μην παρεξηγουμε μια χαρα μηχανακια ειναι, μπορει να ειναι και τα καλυτερα για καποιους απλα καλο ειναι να ειμαστε πιο φειδωλοι στις δηλωσεις μας...

Τι σχεση εχει αυτο? Ο φιλος δεν ειπε οτι ειναι ο καλυτερος value for money solid state ειπε οτι ειναι ο καλυτερος solid state γενικα.

Και για να μην παρεξηγουμε μια χαρα μηχανακια ειναι, μπορει να ειναι και τα καλυτερα για καποιους απλα καλο ειναι να ειμαστε πιο φειδωλοι στις δηλωσεις μας...

:flipout::flipout::flipout: -bye-