ο Φρουρος των συνορων

Ψοφήστε την ταινία

• Total voters
    0
18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
site.php

THE SHEPHERD: BORDER PATROL
Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΩΝΣΥΝΟΡΩΝ
Ημερομηνία παραγωγής 2008

Ήχος : Dolby DST 11, 6

Ένα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση είναι ο πρώην αστυνομικός Τζακ Ρομπιντό που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων.
Πολεμώντας με αποφασιστικότητα και θάρρος, ο Τζακ θα βάλει στόχο ζωής να σταματήσει τους εγκληματίες με οποιοδήποτε τίμημα. Μόνος εναντίον όλων, ο Τζακ θα αντιμετωπίσει αποστολές αυτοκτονίας, σαδιστικά βασανιστήρια και αξιωματούχους που εξαγοράζουν τη σιωπή τους για μερικές χιλιάδες δολάρια και στις δύο πλευρές των συνόρων…

Last edited by a moderator:
Re: Τι σας έχω , τι σας έχω

Χωρίς να το έχω δει (και ούτε πρόκειται) ψηφίζω κορυφαίο!!!:Banane0:

Απάντηση: Τι σας έχω , τι σας έχω

Μην το νοικιασετε ουτε αυτο......:flipout:

Αν δεν κυκλοφορήσει πορνό με την nikole kidman δεν ξαναμπαίνω σε video club.

Μου το ριξες στο "mature" τελευταια? :flipout::flipout:

Ελπίζω να κυκλοφορεί σε Blu Ray γιατί τόσο καιρό ψάχνω αφορμή να πάρω Blu Ray player :flipout:
H να περιμένω καλύτερα το sequel "Οι Φρουροί των συνόρων" με Βαν Νταμ, Νόρις, Σηγκάλ στους ρόλους των φρουρών?

Οχι ρε....δεν ακουσα τοσο καιρο για αυτη την ταινια....παω να αυτομαστιγωθω με τα απαντα του Ορσον...

Απάντηση: Re: Τι σας έχω , τι σας έχω

Ελπίζω να κυκλοφορεί σε Blu Ray γιατί τόσο καιρό ψάχνω αφορμή να πάρω Blu Ray player :flipout:
H να περιμένω καλύτερα το sequel "Οι Φρουροί των συνόρων" με Βαν Νταμ, Νόρις, Σηγκάλ στους ρόλους των φρουρών?
Γέλα εσύ αλλά όπου νάνε έρχεται και σε BRκαι ναι με ελληνικούς υπ/λους . ( βλέπεις παραγωγή sony)

Απάντηση: Re: Τι σας έχω , τι σας έχω

Οχι ρε....δεν ακουσα τοσο καιρο για αυτη την ταινια....παω να αυτομαστιγωθω με τα απαντα του Ορσον...

Μπορω να βλεπω ?:flipout:

Καλά δεν μας λυπάσαι με τέτοια αριστουργήματα; Πόσα ν' αντέξουμε πιά;

Αν έρθει σε blu-Ray θα το πάρω για τις true HD κλωτσιές.:flipout:

Παντως Κωστα (Ποτακιδη), δεν μπορω παρα να σου αναγνωρισω το εξης χαρισμα:
Την ικανοτητα σου να προωθεις ταινιες για καταναλωση (ενοικιαση), μεσα απο τον τροπο με τον οποιο τις .....χαντακωνεις. !!!!!:SFGSFGSF:

Το νοικιαζεις?
Τρελός είμαι .
Το κράτησα για μένα καθώς σε μερικά χρόνια η ταινία αυτή θα είναι συλλεκτική και μεγάλης οικονομικής και καλλιτεχνικής αξίας . . Μάλιστα σκέφτομαι να μην την ξεσφραγίσω καθόλου κι ας με τρώει η περιέργεια να την απολαύσω .

Παντως Κωστα (Ποτακιδη), δεν μπορω παρα να σου αναγνωρισω το εξης χαρισμα:
Την ικανοτητα σου να προωθεις ταινιες για καταναλωση (ενοικιαση), μεσα απο τον τροπο με τον οποιο τις .....χαντακωνεις. !!!!!:SFGSFGSF:

H αρνητικη διαφημιση ειναι πολλες φορες πιο επικοδομητικη :grinning-smiley-043