OH! MY GOD!!!

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Πέρασα με ένα φίλο το Σάββατο και την είδα από μια έκθεση...
ΠANAΓIA MOY! LOVE AT FIRST SIGHT!!!
Mα τί κάνανε τα άτομα πάλι...
Nομίζω ότι η συγκεκριμένη εταιρία τον τελευταίο καιρό έχει μια τεράστια έξαρση στην δημιουργικότητα (βλέπε και την καινούρια CLS)
Aς μην έχω τίποτα άλλο στην κατοχή μου παρά μόνο αυτή...

http://www.mercedes-benz.gr/gr/cl_class

Ρε σεις ειναι καλα αυτα τα αυτοκίνητα?

Δεν εχω δει να κυκλοφορουν και πολλά!!!:flipout: :flipout:

Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω οδηγήσει είναι πραγματικά ένα στολίδι οδηγικής συμπεριφοράς ωστόσο δυστυχώς παραμένει όνειρο άπιαστο για τους περισσότερους από εμάς. Δείτε και λίγο διαφορετικά λαμαρίνες είναι όλα αδέλφια τι αξίζει περισσότερο η Μερσεντές ή ένα καλό μωρό στην Μερσεντές ή σε ένα αποδεκτό οικονομικό αυτοκίνητο?

Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω οδηγήσει είναι πραγματικά ένα στολίδι οδηγικής συμπεριφοράς ωστόσο δυστυχώς παραμένει όνειρο άπιαστο για τους περισσότερους από εμάς. Δείτε και λίγο διαφορετικά λαμαρίνες είναι όλα αδέλφια τι αξίζει περισσότερο η Μερσεντές ή ένα καλό μωρό στην Μερσεντές ή σε ένα αποδεκτό οικονομικό αυτοκίνητο?

:grinning-smiley-043 Χώρια, χώρια …
Επειδή και τα δύο απαιτούν χρήση με αφοσίωση, ο συνδυασμός τους ίσως να αποβεί μοιραίος:captain: :violent-smiley-008:

Αλλαξα λίγο τον προβληματισμό του ΜΗΤΣ, και το έφερα σε περισσότερο ελληνικά κριτήρια, βέβαια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να θεωρηθεί γκομενοπαγίδα, με την ένοια ότι είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να το έχουν κι όταν τον αποκτήσουν τα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρπτί.

Η CLS είναι πολύ πολύ πιο όμορφο αυτοκίνητο απο την CL ....εγώ θα βολευτώ καμιά 5 - 6 χρόνια με το Corsaki ,μετά μπορεί και να την πάρω.....
λεεεεεέμε τώρα.....

Εμένα γιατί με βρίσκει τελείως αδιάφορο η σχεδιαστική γραμμή όλων των τελευταίων μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρίας...Οι καμπύλες όλων μου μοιάζουν βαρετές και μερικές φορές ακουμπούν το άσχημο (όμορφες πχ βρίσκω τις καμπύλες της 5αρας της BMW για μέτρο σύγκρισης)

Εμένα γιατί με βρίσκει τελείως αδιάφορο η σχεδιαστική γραμμή όλων των τελευταίων μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρίας...Οι καμπύλες όλων μου μοιάζουν βαρετές και μερικές φορές ακουμπούν το άσχημο (όμορφες πχ βρίσκω τις καμπύλες της 5αρας της BMW για μέτρο σύγκρισης)

Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι γραμμές της συγκεκριμένης εταιρείας, ακόμα και στα πιο σπορ μοντέλα, ταιριάζουν σταθερά σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε αντίθεση με την BMW που νομίζω ότι έχει πιο νεανικό και σπορτίφ χαρακτήρα. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα για ακριβό μοντέλο θα προσανατολιζόμουν στη BMW παρά στη Mercedes

Το σίγουρο είναι πως έχουν μείνει ελάχιστα εμπνευσμένα δείγματα και ότι και νά'χεις μοιάζει και με τα υπόλοιπα.
Μεγάλη εξαίρεση, για μένα, η Μόργαν 4/4. Κανονική λατρεία… Είχα βολτάρει για καιρό μία κατακόκκινη στην Κέρκυρα το '85, στο παλιό της οδικό δίκτυο και κατάπινε τα πάντα σαν τραίνο!
1800cc και δίχως θέση για την πεθερά. Αν σε βολεύει ξηλώνεις και του συνοδηγού και του κοτσάρεις και ένα συστηματάκι για μουσικάρες!

Re: Απάντηση: OH! MY GOD!!!

Αλλαξα λίγο τον προβληματισμό του ΜΗΤΣ, και το έφερα σε περισσότερο ελληνικά κριτήρια, βέβαια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορεί να θεωρηθεί γκομενοπαγίδα, με την ένοια ότι είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να το έχουν κι όταν τον αποκτήσουν τα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρπτί.

Φίλε μου όταν πας σε τέτοια αυτοκίνητα δεν το κάνεις για κανένα άλλον παρά μόνο για τον εαυτό σου. Nα ΓOYΣTAPEIΣ απίστευτα!

Συμφωνώ και επαυξάνω. Οι γραμμές της συγκεκριμένης εταιρείας, ακόμα και στα πιο σπορ μοντέλα, ταιριάζουν σταθερά σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε αντίθεση με την BMW που νομίζω ότι έχει πιο νεανικό και σπορτίφ χαρακτήρα. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα για ακριβό μοντέλο θα προσανατολιζόμουν στη BMW παρά στη Mercedes

Mπορεί να είναι για μεγαλύτερες ηλικίες από ότι οι BMW αλλά από πολυτέλεια δεν παίζεται...άσε που και στα 29 μου τώρα αν μπορούσα να είχα μια δεν θα με χάλαγε καθόλου...

AAAAAAAAA, φιλαράκ, πολύ χλιδάτος μας βγήκες ρε.

Μια τα πούρα, μια οι μερσεντέ...

Εμείς είμαστε παιδιά του λαού, τι δουλειά έχουμε μαζί σου?

Nαι μου αρέσουν τα χλιδάτα...τώρα τί μπορώ να πάρω από αυτά είναι ένα άλλο θέμα...:grandpa:

Όσο για το τί δουλεία έχετε εσείς μαζί μου, καμία βρε. Mόνο με ηχεία των 150.000 ευρώ και πάνω ασχολείστε εσείς και με τρέχετε και εμένα σε εκθέσεις με τέτοια...:flipout:

Εμενα παλι οι γραμμες της "καινουριας" (πρεπει να σταματησουμε να την λεμε ετσι, δεν ειναι πια...) 5αρας με χαλασαν πολυ ασχημα. Ακομη δεν μπορω να συνιθησω αυτην ακομψια. Και η 3αρα δεν ερχεται και πολυ πισω αλλα με το τελευταιο face-lift η 3αρα "εστρωσε" και ιδιως το coupe που βγαινει τωρα ειναι μουρλια... Η Mercedes για μενα ειναι παντα ο νικητης στον τομεα του πως σε κανει να αισθανεσαι οδηγοντας την πχ Ε class. Ναι. Χλιδη και η BMW και φοβερες μηχανες, ωραια και η AUDI με τους απλετους πισω χωρους αλλα για μενα παντα η μερσεντα θα ειναι το σημειο αναφορας. :smile:

Υ.Γ. Θελω το 3 coupe τωρα!!!