Οι φρίκες μου! HD DVD - DVD(upscale)

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Μετά την κίνηση της Warner είχα απορίψει 100% τα HD DVD. Και σκεφτόμουν για κορυφαίο DVD upscaler (Oppo DV-981HD). 'Ωσπου έκανε την κίνησή της η Toshiba και γείωσε τις τιμές της.

Βέβαια ακόμα πιστεύω ότι το HD DVD είναι καταδικασμένο, αλλά για αυτή τη στιγμή, και ίσως και για όλο το 2008, αποτελεί την πιο συμφέρουσα αγορά. Από την άλλη, ενώ αυτές οι μειωμένες τιμές έχουν τεθεί σε ισχύ στην Αμερική, εδώ ακόμα είναι στα κλασικά πανύψηλα επίπεδα.

Και επομένως στο ζητούμενο. Εγώ "πρέπει" να αγοράσω πηγή μέσα στο Μάρτιο. Θα έχουμε καμιά μείωση τιμών και εδώ πέρα στα HD DVD ή μήπως θα αργίσει πολύ και καλύτερα να βολευτώ με κανένα Pioneer;

To Oppo ενώ ήταν στην κορύφη των προτιμήσεων μου, πλέον μετά τις ενέργειες της Toshiba το θεωρώ "κακή" επένδυση.

Περίμενε μέχρι το Μαρτιο...

Αν βρεις κανένα HD-DVD Toshiba σε καλή τιμή χτύπα το αλλιως (τουλάχιστον εγώ) θα έπαιρνα το Pioneer 696 με 160 Ευρώ μέχρι να τελειώσει ο τρακωμός των φορμάτ...

Το Toshiba παίζει HD DVD, δηλαδή ό,τι καλύτερο σε εικόνα. Βέβαια δεν υπάρχουν HD-DVD προς ενοικίαση, μόνο με αγορά.Κάποια μοντέλα μπορούν να γίνουν και region free (εκτός από τα RCE δισκάκια).

Το Oppo (διορθώστε με αν κάνω λάθος) παίζει SACD, DVD-A και divx και είναι εντελώς region free.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Με παρόμοιο σκεπτικό κ εγώ πριν καιρό αγόρασα το toshiba hd-dvd ep30, που κάνει πολύ καλό dvd upscaling. Τελικά, φάνηκε ότι κάνει πολύ καλό μέχρι τα 1080i κ το ίδιο σε ότι αφορά τα hd-dvd. Αν κ ανεβάζει 1080p όταν ήρθε ο Μανώλης να κάνει ρυθμίσεις, σε αυτή την ανάλυση το toshiba έδινε κάκιστο σήμα, χωρίς δυνατότητα ρύθμισης. Στα 1080ι ήταν όλα οκ.