ΟΚ ανοίγω εδώ για οθόνη και dila

Το θέμα με ενδιαφέρει και εμένα.

Προς το παρόν έχω μία Dalite High Contrast Matte White 106’’ η οποία πάει προς αντικατάσταση.

Αυτό, όχι τόσο λόγω ζαρών όσο του γεγονότος ότι ‛λαμπιρίζει’ αρκετά και ότι θα ήθελα να πάω και σε ηλεκτροκίνητη.

Τάσο λέγε εσύ, γιατί δεν βγάζω άκρη από πουθενά και μου φαίνεται ότι θα αρπάξω το πινέλο να τελειώνω.
Τι στο καλό πουλάνε οθόνες και καλά καλά ούτε τη διάσταση δεν λένε όχι για gain κλπ.
Λοιπόν σταθερή και ηλεκτρική με ενδιαφέρουν, ακόμη και η τιμή.

Οπως είπα και στο άλλο θέμα, αν μπορείς τελικά να πάρεις σταθερή κάντο.
Ενας άλλος λόγος που δεν είμαι υπέρ των πτυσσόμενων εκτός από τις ζάρες, είναι ότι έχω παρατηρήσει σε πολλές πτυσσόμενες ακόμα και σε STEWART! μια οριζόντια γραμμή πέρα ως πέρα στο πανί που επαναλαμβάνεται κάθε 20 πόντους , διότι εξέχει η βέργα το σίδερο από το οποίο ξεκινάει το πανί και που βρίσκεται σε εσοχή μέσα στον κύλινδρο και αν σου τύχει λοιπόν και εξέχει από τον κύλινδρο αφήνει στάμπα γραμμή/λακουβίτσα στο πανί σε κάθε τύλιγμα. Πολλοί λένε ότι δεν φαίνεται στην πράξη, αλλά εγώ δεν θα το δεχόμουν.

Οσο για μάρκες, έχω εμπειρία από Dalite και δεν έμεινα ευχαριστημένος (μιλάω για σταθερή).
Σου προτείνω μια screenline σταθερή , με gain 1.2 (μην το φοβάσαι δεν έχει παρενέργειες όπως hot spot , λαμπιρίσματα και τέτοια). Μάλιστα το μαύρο αλουμίνιο κάδρο της έχει ωραίο φινίρισμα , όχι ξερακιανό με σκέτες κόπιτσες όπως της dalite, και πηγαίνει άνετα μέσα σ' ένα σαλόνι.
Και από τιμή τις βρίσκω μια χαρά σε σχέση με dalite και stewart. Και αν πάθει κάτι το πανί παραγγέλνεις με πολύ λίγα χρήματα ΜΟΝΟ το πανί και το αλλάζεις.

Last edited:
Για πιο φτηνή από τον DILA και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής απ' αυτόν σου προτείνω τη Screen Research. Σταθερή, 90 ίντσες στα 2,5 χιλιάρικα αν θυμάμαι καλά, ανάλογα υπολογίζεις και τις 110. Ενα τηλ στο Orpheus Audio θα σου λύσει πολλές απορίες. Μπορείς να την δεις κιόλας.
Εγω έχω παντρευτεί μία και μετά από δυόμισι χρόνια συμβίωσης δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος.
Βέβαια δεν είναι γνωστή και διαφημισμένη όπως η Stewart, αν αποτελεί κριτήριο αυτο...

Για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι γνωστή.

Φυσικά και είναι ΓΝΩΣΤΗ η screen research και με "βούλα" ΤΗΧ σε μερικά (πανάκριβα) μοντέλα της.

Αλλά όταν μια 90αρα και σταθερή μάλιστα έχει 2500 ευρώ πως να γίνει γνωστή; :chinscratch:

Εγώ δεν είμαι κριτήριο, διότι δύο που έχω είναι ειδική παραγγελία με custom διαστάσεις. Αλλά και πάλι δεν ξεφεύγει πολύ από τις standard διαστάσεις. Περίπου για μια σταθερή 110" υπολογίστε 550-600 ευρώ (χονδρικά).

Υ.Γ. Ούτε θέλω να σκεφτώ πόσο μπορεί να κοστίσει μιά custom διαστάσεις σε dalite και stewart....

Re: Απάντηση: ΟΚ ανοίγω εδώ για οθόνη και dila

Εγώ δεν είμαι κριτήριο, διότι δύο που έχω είναι ειδική παραγγελία με custom διαστάσεις. Αλλά και πάλι δεν ξεφεύγει πολύ από τις standard διαστάσεις. Περίπου για μια σταθερή 110" υπολογίστε 550-600 ευρώ (χονδρικά).

Υ.Γ. Ούτε θέλω να σκεφτώ πόσο μπορεί να κοστίσει μιά custom διαστάσεις σε dalite και stewart....

Να σου δωσω μια ιδεα Τασο,
μια 2.35 σταθερη Stewart Studiotek 130, πλατους 2.70μ, εχει γυρω στα 4 χιλιαρικα.
Η Stewart θεωρει ολες τις οθονες custom, γι´αυτο και περιμενει κανεις 2 εβδομαδες για παραλαβη.

Παναγιωτη, ο δικος μου προβαλει σε μια Screenline Jago 124" με εντατηρες και 1,2 κερδος.
Παραειναι καινουργια για να σου πω αν εχει κανα προβλημα. Νομιζω οτι ειναι μια χαρα.
Αν θυμαμαι καλα η ηλεκρικη στις 110" κανει περι τα 1100-1200, και με +80 παιρνει και τηλεχειρισμο.
Μπορεις αν θελεις να ερθεις να δεις την 124αρα, η 110 ειναι ιδια απλα, εχει μικροτερο "καρουλι" μαζεματος.

Χρόνια πολλά σε όλους.-bye-

Ντίνο, εσύ είχες πάει στην αντιπροσωπεία; Είχε όλα τα μοντέλα κρεμασμένα;
Το site της screenline δεν έχει τα μοντέλα που μου λέτε.
http://www.screenline.it/en/index.dhtml
Έχει το slim, 4 format, grand cinema, brilliant.

Συμφέρει να την πάρω από την αντιπροσωπεία ή υπάρχουν και ντίλερ με χαμηλότερες τιμές; Αν ναι και ξέρει κάποιος ας μου στείλει pm για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.

Χρόνια πολλά σε όλους.-bye-

Ντίνο, εσύ είχες πάει στην αντιπροσωπεία; Είχε όλα τα μοντέλα κρεμασμένα;
Το site της screenline δεν έχει τα μοντέλα που μου λέτε.
http://www.screenline.it/en/index.dhtml
Έχει το slim, 4 format, grand cinema, brilliant.

Συμφέρει να την πάρω από την αντιπροσωπεία ή υπάρχουν και ντίλερ με χαμηλότερες τιμές; Αν ναι και ξέρει κάποιος ας μου στείλει pm για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.

Οχι δεν πηγα αντιπροσωπεια. Οταν μιλησα τηλεφωνηκως μαζι τους (αρχες Φλεβαρη) δεν ειχαν ουτε 110 ουτε 124. Με παραγγελια, 2 εβδομασες για την 110, και 4-5 βδομαδες για την 124.

Διαφορες τιμης σε μαγαζι απο την αντιπροσωπεια (πχ. για την 110"), 1150 αντιπροσωπεια, 1110 καταστημα, (αν θυμαμαι καλα)

Με πείσατε Τάσο Τάκη και όλοι οι φίλοι.:grandpa:
Θα πάρω την Ο…θέλω. Το κλίμα ουπς κρίμα ήθελα να πω στο λαιμό σας.-bye- :grinning-smiley-043

Με το καλο λοιπον.

Παντως αν σου στραβωσει, το κλιμα θα φταιει..:flipout:

Υγ. Ζαβολιαρη