olympus 400/410/420

sorry ,εγινε καπιο λαθος ....
Για χαρα!
Ψαχνω για SLR, και σκεφτομαι να παρω μια απο τις olympus 400/410/420 (βγαινει σε ενα μηνα νομιζω).
Ειναι η πρωτη μου SLR, ειχα και αλλες φοτογραφικες (zenith του φιλμ, sony compact digital) αλλα ειμαι σχετικα αρχαριος.
Δεν θελω να δωσω πολλα. Αξιζει να δωσω τα παραπανω για να παρω 410/420 η να παρω την 400 σε πολυ καλη τιμη(300 ευρω)?
δεν με ενδιαφερει το liveview και πολυ. Με ενδιαφερει κυριως οι ποιοτητα εικονας (υπαρχει καπια διαφορα αναμεσα στο 400 και 410,αποσο ξερω ο sencor ειναι διαφορετικος)?Επισης εχω ακουσει για noise λογο του μεγεθους του sencor, κατα ποσο ειναι αισθητο σε συγκριση με αλλες μηχανες της ιδιας τιμης? Ππροτιμω αυτη τη καμερα λογου μεγεθους, και την εχω πιασει στα μαγαζια και μου αρεσε.
Προτασεις στα 400-500 EURO δεκτες:)

κινησου αν θες για αρχη ...
και θες να εχεις προτεραιοτητα στην ποιοτητα εικονας σε ΝΙΚΟΝ η ΚΑΝΟΝ και ΠΕΝΤΑΧ στα εισαγωγικα μοντελα τους .....

η ολυμπους εχει πολυ θορυβο σε σχεση με αλλες DSLR και το ( απαραδεκτο για μενα )καδρο 4:3 !
Φακους εχει πολυ λιγοτερους απο τις αλλες μαρκες αλλα ΟΧΙ λιγους ! Απλα λιγοτερους !

ευχαριστω πολυ.
βασικα θελω κατι που να ειναι ανωτερο απο compact σε ποιοτητα εικονας και να εχει περισσότερες δυνατοτητες αλλα να μην ειναι ακριβο γιατι δεν θα γινω και προ.
Αλλη μια ερωτηση.Η nikon 40x (αυτη με 10 ΜΠ) ειναι πιο καλη καμερα ως προς ποιοτητα εικονας?ειναι μεγαλη η διαφορα?
Και υπαρχει καπια διαφορα αναμεσα στο 400 και 410 ως προς ποιοτητα εικονας, αποσο ξερω ο sencor ειναι διαφορετικος)?

η olympus 410/510 πολύ εύκολα κάνει μεγάλη αντίθεση μεταξύ σημείων υψηλού φωτισμού με χαμηλού (Blowout highlights)