ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PANASONIC 2000

Ανδρεας Σχιζας

AVClub Addicted Member
4 November 2007
2,961
USA-Αθηνα
Αγορα ESCREEN 90''.Mετα απο τηλεφωνο στο καταστημα μου ειπαν οτι εχει gain γυρο στο 1..?Να κανω την αγορα η να παω σε gain 1.2?Καποιος γνωστης?Μια βοηθεια?Ευχαριστω!

Attachments

• 719.jpg
    719.jpg
    19.3 KB · Views: 33
Ευχαριστω.Η φωτεινοτητα της οθονης δεν αυξανεται με το gain π.χ1.2?Οχι οτι εχω προβλημα φωτεινοτητας η contrast,το αντιθετο.Πιστευω οτι με το gain 1 θα εχω μικροτερη αντανακλαση φωτος και με τις 90''οχι προβληματα φωτεινοτητας στα ακρα του πανιου.Οι ιντσες που βγαζω ειναι 92και κατι καθαρες απο τον τοιχο εως τον φακο.(τοιχος σπατουλαρισμενος και βαμενος 2.50Χ1.50,λευκο με σταγονες μαυρου)Η εικονα ειναι καταπληκτικη,με km player και με mp cllasic που εχει και καλητερο μαυρο.Με bd απιστευτη.Πρεπει ομως να κρεμασω το πανι.Καπως ειναι χωρις αυτο...ΦΑΓΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ.:ernaehrung004:

Όντως, η φωτεινότητα αυξάνεται με το gain, αλλά στην περίπτωσή σου έχεις ήδη πάρα πολύ φως, σίγουρα περισσότερο από όσο χρειάζεσαι για 92", οπότε μια οθόνη με μικρό gain θα σου δώσει καλύτερο μαύρο, χωρίς να υστερείς σε φως.

Τελικα η οθονη που ηθελα δεν...Το καδρο θεασης ειναι συμφωνα με το site 1,93Χ1,10.Λεει οτι ειναι 90'' αλλα αυτο το καδρο ειναι 87''και κατι.Εσεις που εχεται οθονη 100'' στην πραγματικοτητα ειναι πχ 96?Ετσι ειναι τα πραγματα?Γιατι αν ειναι να παρω μια οθονη 90'' και να βλεπω σε 87'' δεν το καταλαβενω.Τελος παντων,παλι στην γυρα με βλεπω.

Τελικα η οθονη που ηθελα δεν...Το καδρο θεασης ειναι συμφωνα με το site 1,93Χ1,10.Λεει οτι ειναι 90'' αλλα αυτο το καδρο ειναι 87''και κατι.Εσεις που εχεται οθονη 100'' στην πραγματικοτητα ειναι πχ 96?Ετσι ειναι τα πραγματα?Γιατι αν ειναι να παρω μια οθονη 90'' και να βλεπω σε 87'' δεν το καταλαβενω.Τελος παντων,παλι στην γυρα με βλεπω.
στις τοσες '' δεν θα καταλαβεις και μεγαλη διαφορα αν σου λειψουν 3
ολες οι οθονες εχουν και το μαυρο πλαισιο γυρω

To καδρο θεασης ειναι καθαρο 1,93Χ1,10 χωρις το πλαισιο.Αυτη τη στιγμη εχω 93'' στον τοιχο,κερδισα 1'' με την βαση της vogels.Eιπα να παω στις 90'' αλλα οχι και να παρω οθονη 90'' και να πεσω στις 87''.Και ομως η διαφορα ειναι εμφανης απο πχ.απο 92''στις 87''

Κοιταζω για αυτες τις 2.SCREENLINE jago Tensioned,16.9,92'' με home vision πανι στα 0,6mm,Εχει gain 1,2 αν και θα ηθελα μικροτερο.Θα το ρωτησω.Επισης και την othello εαν βγενη στο 1mm thick.

Re: Απάντηση: ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PANASONIC 2000

Αυτες.Πρωτη jago,δευτερη othello

Οπότε βρήκες μόνος σου ότι η αντιπροσωπία είναι η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ. Αργήσαμε λίγο να σε βοηθήσουμε.:D

Πάντως αν θυμάμαι καλά η JAGO βρίσκεται σε υψηλότερη κατηγορία τιμής σε σχέση με την OTHELLO.

Γενικά όλες οι ηλεκτρικές οθόνες της SCREENLINE αντέχουν στο χρόνο και τα μοτέρ τους είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και αθόρυβα.

Ναι!Μεσα απο το thread ζαρες..ζαρες...Ολλα τα βρισκεις εδω μεσα!Να πω οτι οι ανθρωποι τις τηλεοπτικης ηταν ευγενεστατοι και απαντησαν σε ολλες τις ερωτησεις.Με παρεπεμπσαν σε καποια γνωστα καταστηματα για τις οθονες.Η jago tensioned 92''εχει πανω απο 1.500ε.Πανακριβη! Εχει ομως πολυ καλο πανι σε ποιοτητα,ασπρο,γκρι,διαφορα mm.:ernaehrung004:

Αφου εχεις τον τοιχο ελευθερο γιατι δεν κοιτας και σε σταθερη μια και θελεις σωνει και καλα υφασμα? Θα ελαχιστοποιησεις και τις ζαρες...

Re: Απάντηση: ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PANASONIC 2000

Ναι!Μεσα απο το thread ζαρες..ζαρες...Ολλα τα βρισκεις εδω μεσα!Να πω οτι οι ανθρωποι τις τηλεοπτικης ηταν ευγενεστατοι και απαντησαν σε ολλες τις ερωτησεις.Με παρεπεμπσαν σε καποια γνωστα καταστηματα για τις οθονες.Η jago tensioned 92''εχει πανω απο 1.500ε.Πανακριβη! Εχει ομως πολυ καλο πανι σε ποιοτητα,ασπρο,γκρι,διαφορα mm.:ernaehrung004:

Να είσαι σίγουρος όμως ότι θα κάνεις καλή απόσβεση.

Εγώ ζω μαζί της γύρω στα 5 χρόνια αν θυμάμαι καλά χωρίς προβλήματα.

Επίσης έχουν ένα από τα πιο αθόρυβα μοτέρ.

Jago με πανί Mat Vision 110´´!