«ούτε ευρώ στην αγορά...» Πεμπτη 15/5/08 μποϊκοτάζ...

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Σε ομαδική αντίδραση απέναντι στο συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας καλεί η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος. Συγκεκριμένα ζητεί από τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ την προσεχή Πέμπτη (15/5) και να μη διαθέσουν «ούτε ευρώ στην αγορά για να δείξουν την αντίθεσή τους στην ακρίβεια».

http://www.cosmo.gr/Money/Hellas/198553.html

:SFGSFGSF:

Ναι. Θα συμμετέχουμε όλοι μαζί στο μποϋκοτάζ της Πέμπτης, και την Τετάρτη θα τα ψωνίσουμε όλα για 2 ημέρες...

Απάντηση: Re: «ούτε ευρώ στην αγορά...» Πεμπτη 15/5/08 μποϊκοτάζ...

Ναι. Θα συμμετέχουμε όλοι μαζί στο μποϋκοτάζ της Πέμπτης, και την Τετάρτη θα τα ψωνίσουμε όλα για 2 ημέρες...

Καλα, παρε και για την αλλη εβδομαδα αμα θες, παντως την Πεμπτη να ΜΗΝ παρεις τιποτα :ernaehrung004:

Οπως και'νάχει Φώτη εγώ θα συμμετάσχω.Τρέχω τώρα να πάρω 2 κούτες γάλα για τα παιδιά...:flipout::flipout:

Χωρίς πλάκα τώρα, είμαι μέσα.

οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι .......

δεν αργεί η ώρα που οι λαοί θα κατεβαίνουν στους δρόμους με πολύ άγριες διαθέσεις ακολουθώντας το παράδειγμα της Αργεντινής και τότε ίσως αλλάξει κάτι .

πάντως,

ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ !!!!

Εγώ θα προτιμούσα ένα μπουκοτάζ ενός μήνα (για να μην πω ενός χρόνου) στα σούπερ μάρκετ. Και ας μας έρθει και λίγο πιο ακριβά το μπακάλικο και το μανάβικο της γειτονιάς.

Εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο δεν θα πολυειπωθει απο τα μεσα μονο και μονο για να μην εχει απηχηση..........

Βρε παιδιά, αφού τον κόσμο δεν τον νοιάζει και κοιτάζει πως θα βολευτεί!

Από τη μία γκρινιάζουμε γιατί τα Super Market μένουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ και από την άλλη βλέπεις κόσμο να μπαίνει στο μαγαζί στις 9 παρά πέντε!

Το πιο εύκολο μποϋκοτάζ θα ήταν να μην πηγαίνουμε ποτέ στα Super Market μετά τις 6 το απόγευμα! Να δείτε πως θα σφίξουν οι πώλοι...

ok, μέσα, αλλά ποιο το νόημα αν αυτά που είναι να ψωνίζαμε την Πέμπτη τα ψωνίσουμε την Τετάρτη ή την Παρασκευή; Που είναι το χτύπημα;

Απάντηση: Re: «ούτε ευρώ στην αγορά...» Πεμπτη 15/5/08 μποϊκοτάζ...

Βρε παιδιά, αφού τον κόσμο δεν τον νοιάζει και κοιτάζει πως θα βολευτεί!

Από τη μία γκρινιάζουμε γιατί τα Super Market μένουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ και από την άλλη βλέπεις κόσμο να μπαίνει στο μαγαζί στις 9 παρά πέντε!

Το πιο εύκολο μποϋκοτάζ θα ήταν να μην πηγαίνουμε ποτέ στα Super Market μετά τις 6 το απόγευμα! Να δείτε πως θα σφίξουν οι πώλοι...

Αν δουλευεις 2 δουλειες και απο τη δευτερη σχολας στις 8 και θες μια ωρα για να γυρισεις σπιτι σου απο την κινηση, παλι καλα που προλαβαινεις κι 9 παρα πεντε να λες.........

ok, μέσα, αλλά ποιο το νόημα αν αυτά που είναι να ψωνίζαμε την Πέμπτη τα ψωνίσουμε την Τετάρτη ή την Παρασκευή; Που είναι το χτύπημα;

Να δειξεις οτι εισαι εδω. Δηλαδη δεν σε πειραζει που η φετα και το γαλα (ελληνικης παραγωγης) ειναι πιο φτηνο σε Αγγλια και Γερμανια για παραδειγμα?????

Μαζί σου είμαι ρε συ! Απλώς λέω πως αν είναι να γίνει κάτι, να γίνει σωστά, να προσπαθήσουμε να περιοριστούμε κι εμείς δηλαδή, να μην ψωνίσουμε για 2 μέρες!

Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ στο μπουκοτάζ... μόνο που από τις 10 του μηνός είμαι ήδη άφραγκος (ενοίκιο, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ασφάλεια αυτ/του ...και ...πάρ'τον κάτω!).
:hanged: