Panasonic AX-200

gavanas

New member
27 November 2007
3
Αποφάσισα να περάσω σε 1080p οπότε θα αποχωριστώ τον πρώτο μου προβολέα!

Τα specs του Panasonic AX-200 είναι λίγο πολύ γνωστά, αλλά για να είμαστε τυπικοί:

http://www.projectorcentral.com/panasonic_ax200u_home_theater_projector.htm?page=Overview

Η λάμπα του έχει 1320 ώρες, όμως με σταθερή και καλή φωτεινότητα. Αν και έχει ακόμα αρκετή ζωή, η αντικατάστασή της είναι σχετικά οικονομική από εδώ

Η τιμή του στα 400 ευρώ!

Φίλε μου με ενδιαφέρει πολύ ο προβολέας σου.

Αν και είδα τα specs, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το έχεις δουλέψει καθόλου με PC... Σκέφτομαι να του δώσω έξοδο από την κάρτα γραφικών με αντάπτορα από DVI σε HDMI...

Ευχαριστώ.

Δουλεύει άψογα. Άλλωστε κάθε προβολέας από την πληροφορία που έρχεται με το hdmi, χρησιμοποιεί μόνο ότι υπάρχει και στο dvi.

Αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος και με PC, μέσω hdmi matrix στο οποίο καταλήγουν nova, conn-x, ps3 και pc. Όμως στην αρχή που δούλευα μόνο με pc η σύνδεση ήταν ακριβώς όπως τη λες, από DVI σε HDMI. Νομίζω ότι έχω ένα τέτοιο αρκετά μακρύ, 15 μέτρα, και δεν μου χρειάζεται. Μαζί με μετατροπείς...

Απλά θα χρειαστείς και μια σύνδεση ήχου προς τον ενισχυτή σου, κατά προτίμηση μια οπτική ίνα από την spdif, που τώρα πια έχουν ακόμα και οι onboard κάρτες ήχου.