Καλή Χρονιά και Ειρηνική. Με Υγεία και Ευτυχία σε όλους και όλες!
Σκέφτηκα, δεν μπορεί, όλο και κάποιοι θα το έχουν αποκτήσει.
Είπα να κάνω, λοιπόν, την αρχή να ξεκινήσουμε να γράφουμε τίποτα για το μοντελάκι αυτό, να δούμε πόσο αξίζει κι αν πήγαν χαλάλι τα 400+ ευρώπουλα ή αν θα βγει πατάτα.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
- Είναι μικρό, όμορφο, μοντέρνο και σχεδόν slim (55mm).
- Είναι σχετικά γρήγορο, σε σχέση με αυτά που ρεπορταρίστηκαν στο παρελθόν για άλλα μοντέλα, αλλά μη φανταστείτε πως δουλεύει σαν DVD player.
- Έχει όλα τα μοντέρνα καλούδια, συν αναλογική έξοδο 7.1.
Αυτά σαν πρώτη εντύπωση.
Δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει με HDMI και Full HD με τον JVC μου, για να σας πω εντυπώσεις εικόνας. Stay tuned.
Δοκίμασα να δω πως δουλεύει στον ήχο και πως θα συνδεθεί με τον Denon AVC-A1SE.
Οποία απογοήτευσις! :frown:
Παρ' όλες τις προσπάθειες, δεν κατάφερα να πάρω ήχο από τα ηχεία surround, πίσω surround και subwoofer.
Ξεκίνησα με την εσωτερική γεννήτρια σημάτων να κάνω ένα αρχικό χοντρικό setup, για να εντοπίσω κάποια προκαταρτικά ζητήματα. Έβαλα τα εξής:
- Analog 7.1 sound
- BD-Video Secondary Audio "OFF"
- Όλα τα ηχεία στο "Large" (και "παρόντα", φυσικά)
- Ξεκίνησα την αναπαραγωγή του Test Signal
Ο ήχος έβγαινε μόνο από τα μπροστινά 3 ηχεία (L+C+R), αλλά τίποτα από τα surround και τα πίσω surround. Το subwoofer έτσι κι αλλιώς δεν ακούγεται στο Test.
Μετά έβαλα το δισκάκι DVE Blu-Ray και πήγα στα δικά του surround patterns.
Ούτε τώρα άκουγα τίποτα, αυτή τη φορά ούτε και από το sub (το δισκάκι έχει σήμα για το sub).
Μετά έβαλα ένα DVD Test Disc. Δοκίμασα τα διάφορα σήματα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μετά δοκίμασα απλό Dolby Digital 5.1 και DTS σήμα, αλλά μια από τα ίδια.
Όλα τα τεστ γίνανε με την αναλογική σύνδεση. Διπλο- και τριπλο-τσεκάρισα καλώδια, συνδέσεις, ενισχυτές κλπ. για να αποφύγω τυχόν βλακώδη λάθη.
Δεν έχω ακόμη δοκιμάσει ψηφιακή σύνδεση SPDIF, για να δω αν το player ανταποκρίνεται με απλό DVD ή ακόμη με BD σε αυτή τη σύνδεση.
Τί κάνω λάθος;
Λέτε να έχω πιάσει το λαχείο και να πήρα "βλαμμένο" κομμάτι;
Κανένας από τους ευτυχείς κατόχους ξέρει να δώσει καμιά γνώμη;
Άντε και Καλή Χρονιά, χωρίς τέτοια! :stoned:
Σκέφτηκα, δεν μπορεί, όλο και κάποιοι θα το έχουν αποκτήσει.
Είπα να κάνω, λοιπόν, την αρχή να ξεκινήσουμε να γράφουμε τίποτα για το μοντελάκι αυτό, να δούμε πόσο αξίζει κι αν πήγαν χαλάλι τα 400+ ευρώπουλα ή αν θα βγει πατάτα.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
- Είναι μικρό, όμορφο, μοντέρνο και σχεδόν slim (55mm).
- Είναι σχετικά γρήγορο, σε σχέση με αυτά που ρεπορταρίστηκαν στο παρελθόν για άλλα μοντέλα, αλλά μη φανταστείτε πως δουλεύει σαν DVD player.
- Έχει όλα τα μοντέρνα καλούδια, συν αναλογική έξοδο 7.1.
Αυτά σαν πρώτη εντύπωση.
Δεν το έχω ακόμα δοκιμάσει με HDMI και Full HD με τον JVC μου, για να σας πω εντυπώσεις εικόνας. Stay tuned.
Δοκίμασα να δω πως δουλεύει στον ήχο και πως θα συνδεθεί με τον Denon AVC-A1SE.
Οποία απογοήτευσις! :frown:

Παρ' όλες τις προσπάθειες, δεν κατάφερα να πάρω ήχο από τα ηχεία surround, πίσω surround και subwoofer.
Ξεκίνησα με την εσωτερική γεννήτρια σημάτων να κάνω ένα αρχικό χοντρικό setup, για να εντοπίσω κάποια προκαταρτικά ζητήματα. Έβαλα τα εξής:
- Analog 7.1 sound
- BD-Video Secondary Audio "OFF"
- Όλα τα ηχεία στο "Large" (και "παρόντα", φυσικά)
- Ξεκίνησα την αναπαραγωγή του Test Signal
Ο ήχος έβγαινε μόνο από τα μπροστινά 3 ηχεία (L+C+R), αλλά τίποτα από τα surround και τα πίσω surround. Το subwoofer έτσι κι αλλιώς δεν ακούγεται στο Test.
Μετά έβαλα το δισκάκι DVE Blu-Ray και πήγα στα δικά του surround patterns.
Ούτε τώρα άκουγα τίποτα, αυτή τη φορά ούτε και από το sub (το δισκάκι έχει σήμα για το sub).
Μετά έβαλα ένα DVD Test Disc. Δοκίμασα τα διάφορα σήματα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μετά δοκίμασα απλό Dolby Digital 5.1 και DTS σήμα, αλλά μια από τα ίδια.
Όλα τα τεστ γίνανε με την αναλογική σύνδεση. Διπλο- και τριπλο-τσεκάρισα καλώδια, συνδέσεις, ενισχυτές κλπ. για να αποφύγω τυχόν βλακώδη λάθη.
Δεν έχω ακόμη δοκιμάσει ψηφιακή σύνδεση SPDIF, για να δω αν το player ανταποκρίνεται με απλό DVD ή ακόμη με BD σε αυτή τη σύνδεση.
Τί κάνω λάθος;
Λέτε να έχω πιάσει το λαχείο και να πήρα "βλαμμένο" κομμάτι;
Κανένας από τους ευτυχείς κατόχους ξέρει να δώσει καμιά γνώμη;
Άντε και Καλή Χρονιά, χωρίς τέτοια! :stoned:
Last edited by a moderator: