Paranormal Video:Ενα κοριτσάκι αιωρείται τον αέρα!!

Status
Not open for further replies.

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
Αυτό το βίντεο εντοπίστηκε σε site του εξωτερικού και έχει προκαλέσει
προβληματισμό και συζητήσεις.
Δειχνει εναν Ρώσο που πηγάινει βόλτα με τον σκύλο του στο δάσος
και ξαφνικά μπροστά του βλέπει αυτό,και το καταγράφει με την κάμερά του.
http://www.youtube.com/watch?v=CaDpymE3qpk&feature=player_embedded

http://www.infoblog.gr/?p=61672

Το άλλο το βίντεο που λυγίζει κουτάλια το έχεις;

Ή μήπως ήταν από ταινία; Γέρασα πια και ξεχνάω...

Eτοιμαζομουν να αναφέρω τον πατριώτη μας αλλά με πρόλαβε ο φίλος kokar.να σας κάνω μια ερώτηση κύριοι;έγινε και πριν λίγο καιρό,γίνεται και τώρα,τότε με το περιβόητο βίντεο του καβαλλαρη στην Αίγυπτο,τώρα με αυτό.γιατί τόση ειρωνεία αν επιτρέπεται;;Γιατί χλευαζετε συληβδυν οτιδήποτε δεν ακολουθεί την πεπατημένη;Φυσικός είμαι,άρα σκεπτικιστης,όμως αυτή η ειρωνεία με ξενίζει.αν αυτό είναι αλήθεια όπως και πολλά αλλά ψιλοπεριεργα και παράξενα θα χαιρομουν ιδιεταιρα γιατί θα έδιναν τροφή στο στενό μου μυαλό να δω και κάτι παραπέρα προς διερεύνηση.όταν σβήστηκε το τοπικ του φίλου που ανέβασε το βίντεο με τη φάση στην ΑΙγυπτο μου κακοφανηκε πολύ,αλλά έκανα την πάπια,λέω νέος είμαι εδώ μέσα,ας μην εκφρασω άποψη.Όμως η ειρωνεία μα ενοχλεί,να με συγχωρείτε.

Το άλλο το βίντεο που λυγίζει κουτάλια το έχεις;

Ή μήπως ήταν από ταινία; Γέρασα πια και ξεχνάω...
Α,και όσο για τα κουτάλια του Γκελερ αν καταθέσω την πρωσωπικη μου εμπειρία θα γίνω φαντάζομαι αντικείμενο χλευης επίσης,οπότε ας κάνω τουμπεκι.

Νίκο εαν βάλεις στο youtube "criss angel revealed tricks" θα δεις οτι δεν υπάρχουν μαγικά.....άπλα όλα ειναι illusion !

φιλτατε,το να δεις βιντεο απο επαγγελματια ¨μαγο¨ να κανει διαφορα ειναι εξ'ορισμου κατι που θα σε προκαλεσει να το αμφισβητησεις και να το κριτικαρεις και να το περασεις απο σαραντα κυματα,δε διαφωνω εξ'αλλου that's the name of the game,και για τον cris ξερω,εχω αποψη.Το να λοιδορουνται εστω και αποπειρες παρουσιασης καποιων πραγματων εξω απο τα στενα κοινως αποδεκτα στερεοτυπα με χαλαει.Αν βεβαια η απορριψη στηριζεται θα ειμαι ο πρωτος που θα χαχανισω.Το στυλακι ομως "εδω ειμαστε σοβαρο σαιτ,μη μας απασχολειτε με πιπες" νομιζω πως δεν κολακευει την ελευθερια σκεψης και λογου που διακρινει(ετσι πιστευω τουλαχιστον) τον ιστοχωρο αυτο.ΚΙ οπως προειπα φυσικος ειμαι,εχω μαθει να ειμαι δυσπιστος.οχι ομως και ειρων.

To οτι το βιντεακι ειναι φτιαχτο, κανει μπαμ απο μακρια, μην τρελαθούμε κιόλας... Το κοριτσακι αιωρείται 4 θαμνους πιο πέρα - ούτε 40 μέτρα - κι ενώ ο τύπος φωνάζει τόση ώρα τον σκύλο, η μαμα (η οποιος άλλος) και το παιδι δεν τον εχουν πάρει χαμπάρι ?
Οση ώρα ακολουθεί τον σκύλο τρέχοντας, η κάμερα καταγράφει μια χαρά και την κρίσιμη ώρα της προσγείωσης "χάνει τον έλεγχο"...

@ Νικος Πετειναράκης μην αρπάζεσαι αγαπητέ... Αλλά αν αναφέρω την ιστορια με την χήνα που έκανε χρυσά αυγά, θα κάτσουμε να το αναλύσουμε επιστημονικά γιατι δεν στέκει ?

Last edited:
αι στο κορακα χεστηκα... :D

ΥΓ πλακα πλακα μην εχει κανεις καμια καρδια και μεινει...

Last edited:
Απάντηση: Re: Paranormal Video:Ενα κοριτσάκι αιωρείται τον αέρα!!

Έβαλα προειδοποίηση καθώς όντως μπορεί κάποιος να έχει πρόβλημα...-bye-
Έκανα τέτοια ζημιά??:music-smiley-005:Παιδιά σόρυ..:flipout:(αλλά μην λέτε τίποτα να την πάθουν και άλλοι..Εγώ να δείτε τι είχα πάθει όταν το πρωτοείδα...:BDBDG54:)

δεν τη ξαναπατάω,πριν απο 5-6 χρόνια που το είχα δει με έναν φίλο παρέα παραλίγο να πάθουμε έμφραγμα...

Status
Not open for further replies.