Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Τυχαια μεσα στο utube ανακαλυψα οτι ανεβαινουν ολο και πιο πολλα βιντεο με ηχους που ακουγονται στον ουρανο σε ολοκληρες πολεις/περιοχες σε πολλα μερη του πλανητη.

Παρατηρηστε σε μερικα τυχαια links που δινω παρακατω, δεξια στα παραπλησια αποτελεσματα του utube δεκαδες τετοια βιντεο απο παντου. Μπορειτε να βρειτε και πολλα αλλα βιντεο αν γραψετε στο utube "strange sounds"

http://www.youtube.com/watch?v=DDBV6uveQ-w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=gtLNmdZTf_g

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdcYtSMTmDk

Τι ειναι τωρα αυτο. ?

- παγκοσμια φαρσα/hoax. ?
- Στενες επαφες τριτου τυπου. ?
- Αποκαλυψη. ?
- Συνομοτει το συμπαν για να μην παρω νεο βιντεοπροβολεα. ?

Απάντηση: Re: Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

Κάτι σαν chain mail αλλά με video και σύμφωνα με τα google trends πρέπει να έχει ξεκινήσει στην χώρα μας.

http://www.google.com/trends/?q=strange+sounds&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0

Εννοεις οτι ειναι μια φαρσα που διαδιδεται. ?
Οταν λες οτι εχει ξεκινησει και στη χωρα μας, τι εννοεις. ?
Δεν καταλαβαινω πως αυτη η ειδηση ειναι σαν chain mail, αφου υποτιθεται οτι εχουν γινει τα περιστατικα και καποιοι ανεβαζουν βιντεο στο utube. Καπου ειδα οτι εγινε αναφορα και σε καποιο ξενο ειδησεογραφικο καναλι τηλεορασης.

Τελικα δηλαδη ειναι fake. ? Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις, συγνωμη.
Στη χωρα μας εννοεις ξεκινησε να διακινειται σαν ειδηση, ή ξεκινησαν οι ηχοι. ?

Εγω απο οσο ξερω chainmail ειναι εκεινα τα μυνηματα που σου ζητανε να προωθησεις το μυνημα, αλλιως κατι θα σου συμβει, κλπ
Αυτη την ειδηση δεν την βρηκα στο e-mail μου, αλλα τυχαια στο utube και μετα γκουγκλαρα και ειδα τα περιστατικα.

Ειτε καποιος εντεχνα δειχνει ληψεις απο διαφορες χωρες και εχει βαλει να ακουγεται ο ηχος (αρα απατη/φαρσα) ειτε οντως αυτοι οι ηχοι ακουγονται. Ομως για ενα τοσο μεγαλο συμβαν, δεν θα ειχαν ξεσηκωθει ολα τα ΜΜΕ.?

Εξ'αλλου βρηκα βιντεο που ισχυριζεται οτι εχουν αρχισει πανω απο μισο χρονο. οποτε κατι δεν μου καθεται καλα, για να ειναι αληθινα συμβαντα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

Εννοεις οτι ειναι μια φαρσα που διαδιδεται. ?
Οταν λες οτι εχει ξεκινησει και στη χωρα μας, τι εννοεις. ?
Δεν καταλαβαινω πως αυτη η ειδηση ειναι σαν chain mail, αφου υποτιθεται οτι εχουν γινει τα περιστατικα και καποιοι ανεβαζουν βιντεο στο utube. Καπου ειδα οτι εγινε αναφορα και σε καποιο ξενο ειδησεογραφικο καναλι τηλεορασης.

Τελικα δηλαδη ειναι fake. ? Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις, συγνωμη.
Στη χωρα μας εννοεις ξεκινησε να διακινειται σαν ειδηση, ή ξεκινησαν οι ηχοι. ?

Εντελώς fake...ήχοι απο το alien 2 μιξαρισμενοι σε βίντεο με τον ουρανό του μοντρεαλ. Η χώρα μας έχει τις πιο πολλές αναζητήσεις στο google για την φράση "strange sounds" οπότε η απο εδώ ξεκίνησε η απλά εμείς τσιμπαμε περισσότερο! Εάν θες δώσε μου 15-20 λεπτά να σου φτιάξω 2-3 τέτοια βίντεο :D

Παντως, απο οσο διαβαζω εδω, δεν πρεπει να ειναι φαρσες βιντεο στο utube, μιας και εχουν κινητοποιηθει επιστημονες, σεισμολογοι κλπ.
Επισης, υπαρχουν και ολοι αυτο οι πολιτες οπου ακουσαν τους ηχους στις περιοχες τους και ζητουν εξηγησεις, για αυτο και η κινητοποιηση απο φορεις.

Δεν αμφιβαλω οτι ο καθενας μπορει να φτιαξει εναν ψευτικο ηχο πολυ ευκολα.

http://digitaljournal.com/article/311555

Last edited:
Fake videos και μάλιστα απο απρόσεκτους... Στο 2ο video, την ώρα που ακούγονται οι ήχοι, τα πουλιά συνεχίζουν να τιτιβίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα... Για κάντε κάποιους θορύβους σε ένα μέρος οπου τιτιβίζουν πουλιά να δειτε τι συμβαίνει... θα σωπάσουν αμέσως.

Last edited:
Αν απομονωσουμε το γεγονος οτι το ακους απο ενα βιντεο στο utube ναι ειναι fake 1000%
Διαβαζω τοση ωρα απο εδω και εκει οτι μαζι με τους ηχους υπαχουν και μικροδονησεις απο τη γη. Οι ηχοι σε μερικες περιπτωσεις κρατουν ωρες και μερες. Εχουν γινει θεμα στα τοπικα τηλεοπτικα καναλια στις περιοχες οπου υπηρξαν τα φαινομενα.

Μην κοιτατε τις αναζητησεις στο utube. ψαξτε με το google. Αρκετοι λενε οτι το θεμα δεν το βγαζουν τα μεγαλα μιντια και αναρωτιουνται γιατι, οπως δεν βγαζουν τα chaimtrails, και μερικοι πιστευουν οτι προκειται για πειραματα, υπερηχητικα αεροπλανα, haarp κλπ κλπ.

Καμια επισημη απαντηση μεχρι τωρα, οπως δεν εχει υπαρξει απαντηση απο τους επιστημονες (που θα εκαναν νεκροψια) για τα πουλια που επεφταν νεκρα απο τον ουρανο.

Ακομη και τα παρα πολλα βιντεο στο utube ειναι απο πολλους διαφορετικους χρηστες ανα τον κοσμο.
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ hoax. που ισως πιστευει οτι θα πιασει τοπο λογω 2012.

Ολοκληρο ιντερνετ, blogs, δεν υπαρχει μια επισημη θεση , αυτοπτες μαρτυρες στα καναλια ειδησεων κλπ κλπ.
Ακομη κι αν τα ΜΜΕ το απεκρυπταν, σιγουρα στο νετ ολο και κατι θα βλεπαμε.

Το πιο πιθανο πιστευω ειναι το εξης: υπηρκαν καποιοι ηχοι που εμοιαζαν με τον ηχο βαβουρας τρενου και οχι σαλπιγγων και σαξοφωνων στον ουρανο. Εκει ισως αναφερεται και το αρθρο πιο πανω.
Καποιοι εκμεταλευτηκαν το παραξενο αυτο περιστατικο και εκαναν το hoax.

Last edited:
(hoax) Ερχεται το τελος του κοσμουουουουου. :violent-smiley-008:
Εσεις οι αντιπροσωποι ενισχυτων, πλασμα, προβολεων, ηχειων κλπ κλπ χαριστε τα ολα σε εμααααας. :idea:

Re: Απάντηση: Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

(hoax) Ερχεται το τελος του κοσμουουουουου. :violent-smiley-008:
Εσεις οι αντιπροσωποι ενισχυτων, πλασμα, προβολεων, ηχειων κλπ κλπ χαριστε τα ολα σε εμααααας. :idea:

+10000:HTEHETH63:

Ενα γραφημα του google trends πιστευω φανερωνει τη "μοδα" των παραξενων ηχων
http://www.google.com/trends/?q=strange+sounds

Και κλασικα επαιξε και σε δελτια ειδησεων με τους μπετοστοκους δημοσιογραφισκους.

Δεν είναι τίποτα βρε παιδιά... θα κάνει ο Θ πάλι δοκιμές στο σύστημά του....:music-smiley-005:

Πλάκα πλάκα αυτά τα βίντεο γίνονται και γ@μω τις διαφημίσεις για ηχεία! :idea:

Απάντηση: Re: Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

Δεν είναι τίποτα βρε παιδιά... θα κάνει ο Θ πάλι δοκιμές στο σύστημά του....:music-smiley-005:

Πλάκα πλάκα αυτά τα βίντεο γίνονται και γ@μω τις διαφημίσεις για ηχεία! :idea:

κι ελεγα τι μου θυμιζουν,τι μου θυμιζουν!

Αν είχε και όραμα θα ήταν πραγματικά στο πνεύμα του AVclub
Τώρα το θέμα ανήκει στην κατηγορία audio… δε ξέρω εάν ο ήχος ήταν στερεοφωνικός ή πολυκάναλαος για να το κατατάξω καλύτερα…

Αν είχε και όραμα θα ήταν πραγματικά στο πνεύμα του AVclub
Τώρα το θέμα ανήκει στην κατηγορία audio… δε ξέρω εάν ο ήχος ήταν στερεοφωνικός ή πολυκάναλαος για να το κατατάξω καλύτερα…

Μονοφωνικος ψευδοsurround. ! :flipout:

Παντως τον ηχο πρεπει να τον εχουν κλεψει απο την ταινια με τον τομ κρουζ "ο πολεμος των κοσμων"
Ετσι ακριβως εκαναν και εκεινα.

Last edited:
Kι εδώ παράξενοι ηχοι σε εκπομπή του Πρετεντέρη!!!!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

2310 521010 ερχονταιιιιιιι!!!!!