ΠΑΣΧΑ 2008

19 June 2006
8,661
Το κάνουμε κάθε χρόνο, γιατί να χαλάσουμε φέτος την παράδοση;

Kύριοι και Κυρίες με ποιές μουσικές θα επενδύσετε τη Μεγ. Εβδομάδα;

Διαφέρει από τις συνηθισμένες εβδομάδες μουσικά για εσάς;

Τα πάθη του Κυρίου δε θα επιρρεάσουν τις ακροάσεις μου, ούτε θυμάμαι ποτέ να το έκαναν...:rolleyes:

Θα συνεχίσω να ακούω ότι άκουγα, :drummer::guitarist:
και γράφετε τόσα πολλά εδω μέσα που δε σας προλαβαίνω!

Καλές γιορτές σε όλους.

ΥΓ Θα δω και τον "Τελευταίο πειρασμό" από το χτεσινό Βήμα, πιάνεται στις ακροάσεις η μουσική του Γκαμπριελ; :chinscratch:

Αμέ.

Εγώ θα γράψω λίστα αλλά είναι γεγονός πως πάντα γυρίζω στην 4AD.

Βέβαια και SPK, DEATH IN JUNE, DIE FORM, DIARY OF DREAMS, CURRENT93, SWANS κ.τ.λ.

Πέρυσι έπαιξα και με PANSONIC και έπαθα σοκ τρελό. Συντονίστηκα κανονικά σε χωροχρονικά περίεργα περιβάλλοντα.

εμένα τα ακούσματα μου τέτοιες μέρες από αρκετά παλιά κινούνται γύρω από την TAMPA της FLORIDA....δεν ξέρω το γιατί και το πως αλλά μάλλον το τραβάει το αίμα μου,,,

Δημήτρη ξέρεις τι μουσικές βγάζει η Tampa υποθέτω:flipout:

Re: Απάντηση: ΠΑΣΧΑ 2008

Αμέ.

Εγώ θα γράψω λίστα αλλά είναι γεγονός πως πάντα γυρίζω στην 4AD.

Βέβαια και SPK, DEATH IN JUNE, DIE FORM, DIARY OF DREAMS, CURRENT93, SWANS κ.τ.λ.

Πέρυσι έπαιξα και με PANSONIC και έπαθα σοκ τρελό. Συντονίστηκα κανονικά σε χωροχρονικά περίεργα περιβάλλοντα.

Να έρθω να κάνουμε Πάσχα παρέα;

Ποτέ δε σκέφτομαι από πριν τι θ' ακούσω, δε βλέπω το λόγο να ετοιμάσω playilist για το Πάσχα.

Μόνο κατά τη διάρκεια της περιφοράς του Επιταφίου, θα βάλω το "In the Court of the Crimson King", για ευνόητους λόγους...

Εμενα δε με επηρεαζει μουσικα η Μεγαλη Εβδομαδα. Ακουω οτι μου'ρθει. Φετος εχω κολλησει με τους Raconteurs.

.... εγώ όλο τον χρόνο ακούω μουσική της Μεγάλης Εβδομάδος .....

δεν χρειάζεται να αλλάξω τίποτε :flipout::flipout::flipout:

Καμία ουσιαστική επιρροή από τις ημερομηνίες.
Μόνο ένα κατάλοιπο από παλιά, για συναισθηματικούς λόγους.
Πάντα, από την Κυριακή των Βαϊων και μετά, προσθέτω μεγαλύτερη δόση Διάφανων Κρίνων στα ακούσματά μου.

Το συγκεκριμένο Πάσχα πάντως, ακούω τα "αναφοράς" μου (τρομάρα μου), επειδή δοκιμάζω ενισχυτικά...:ears:

Εγώ χρωστάω να ακούσω τα περσινά καλοκαιρινά ακόμα και τα χριστουγεννιάτικα..:flipout:
αναχρονιστικίλα

Και ποιος από εμάς δε χρωστάει, Μουκ;

Κι εδώ άμα έρθεις, έχει πολύ πράμα στη λίστα των... ανήκουστων! (sic)

Τό Πάσχα εξακολουθεί να έχει μεγάλο νόημα για μένα.
Παραμένει η μεγαλύτερη Γιορτή.
Ακούω ´κλασσικούρια´,αρκετή τζάζ και την Κυριακή βάζω και Πετρολούκα Χαλκιά και Rolling Stones...

Για να πώ τη μαύρη αλήθεια, ό τι πιο κοντινό στο "ιερό" μπορώ να ακούσω αυτές τις μέρες, είναι τα ορχηστρικά του Duke Ellington - μιά τέλεια ισορροπία πάνω στην κόψη του ξυραφιού, της πιο ασκητικής Αγιότητας με την πιο ξεδιάντροπη Πουτανιά: "New Orleans Suite" και "Black, Brown & Beige" με την μεγάλη Mahalia Jackson.

εγώ πάντως σήμερα , Μ. Πέμπτη , άκουσα The J.B. Horns , Medeski Martin & Wood , Supersilent , Thelonious Monk και Duffy.
Οταν φτιάχνει ο καιρός άλλωστε δεν μπορώ να ακούσω κλασσική . Με τόσο ήλιο . . .

Nα πω την αμαρτια μου? Μονος στο σπιτι και εχω βαλει σε τσιτα ενταση το Doggystyle... Mε βλεπω απ'ευθειας στην κολαση:flipout:

Re: Απάντηση: ΠΑΣΧΑ 2008

Nα πω την αμαρτια μου? Μονος στο σπιτι και εχω βαλει σε τσιτα ενταση το Doggystyle... Mε βλεπω απ'ευθειας στην κολαση:flipout:

μάλλον μαζί το ακούγαμε σχεδόν την ίδια ώρα...τότε γύρισα απ την δουλειά και το έβαλα.....το είχα βάλει από χθες το βράδυ πάνω αλλά τελικά αλλά το άκουσα σήμερα

ε ρε κάτι συμπτώσεις:drummer: