Περι ηθικης και εξευτελισμου για μια χουφτα ευρω..

Status
Not open for further replies.
ανοιγω αυτο το νημα φιλοι μου για να καταγγειλω κατ'αρχην τον ¨κυριο¨που μου πουλησε εκμεταλευομενος την καλη μου πιστη,ενα ¨ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ¨ κατα τα λεγομενα του κινητο(τα πμ ειναι στη διαθεση της δ.ο η οποια και ενημερωθηκε),και κατα δευτερον για να χρησιμευσει σε αλλες τυχον περιπτωσεις τετοιου ειδους εξαπατησης προκειμενου τουλαχιστον να εντοπιστουν και να απομονωθουν αυτοι που εχουν δει το avclub σαν ευκαιρια να κανουν τις λαμογιες τους.
Ανταποκριθηκα λοιπον στην αγγελια του kiss1 για να αγορασω το δηθεν n96,και ο αφελης πηγα και καταθεσα 120 ευρω στον λογαριασμο του.Το κινητο εφτασε μετα απο δυο ημερες,ποιο κινητο δηλαδη,μια ρεπλικα.Ευγενικα του εστειλα πμ και του επισημανα τη μαϊμουδια,λεω το παιδι μπορει να μην το ηξερε,τιποτα..ΜΕτα απο δυο ημερες και ενω ειχε δηλωσει στην αγγελια του οτι πουληθηκε το τηλεφωνο,του ξαναεστειλα λεγοντας του πως δεν το θελω..ξανα τιποτα.Δεν ειμαι ανθρωπος της φασαριας και των εντασεων,ομως αισθανομαι μ@λ@κ@ς,και αφου εξαπατηθηκα οφειλω τουλαχιστον να σας προστατευσω απο αναλογες συναλλαγες.
Τελος,οποιος θελει το κινητο,ευχαριστως να του το χαρισω,δε θελω ουτε να θυμαμαι πλεον..

Φίλε Νίκο καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι αλλά εδειξες και εσύ λίγο παραπάνω καλή πίστη καταθετοντας τα λεφτά σε καποιον πριν παρεις το προϊόν. Δυστηχως πρέπει να είμαστε ιδιάιτερα προσεκτικοί σε αυτό. Επειδή την είχα πατήσει και εγω στο παρελθόν και σε site δημοπρασιών κιόλας (emarket.gr), προτρέπω τους φίλους συν φορουμίτες να μην κάνουν κατάθεση χρημάτων άν δε πάρουν το προϊόν στα χέρια τους. Το καλύτερο είναι χέρι χέρι αλλά επειδή αυτο είναι δύσκολο καποιες μεταφορικές εταιρείες σου δίνουν το δικαίωμα να στείλεις με αντικαταβολή το πακετό και ο παραλήπτης να το ανοίξει, να το ελέγξει και μετά να το πληρώσει.
Πάντως θέλω να πιστέυω ότι οι admins θα επιληφθούν του θέματος

Ειναι αλλο ενα σαιτ δημοπρασιων, και αλλο ενα φορουμ που - υποτιθεται τουλαχιστον - επικρατει ενα παρεϊστικο κλιμα.

Ντροπη & ξεφτιλα

Αν στο στείλουν αντικαταβολή με ΕΛΤΑ δεν μπορείς να το ανοίξεις... :)

όντως ξεφτίλα...:slapface:

Φίλε, θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες του κινητού που ήρθε στα χέρια σου ?

Πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσει ΔΗΜΟΣΙΑ και το μέλος kiss1, ώστε να έχουμε και την άλλη άποψη...

Απάντηση: Re: Περι ηθικης και εξευτελισμου για μια χουφτα ευρω..

Ειναι αλλο ενα σαιτ δημοπρασιων, και αλλο ενα φορουμ που - υποτιθεται τουλαχιστον - επικρατει ενα παρεϊστικο κλιμα.

Ντροπη & ξεφτιλα

ακριβώς!

έχω πάρει πολλές φορές πράγματα από αγγελίες και δημοπρασίες στην Ελλάδα, ποτέ δεν μου έτυχε κάτι κακό.

Αυτό το γεγονός που συνέβη αντικατοπτρίζει τη γενικότερη ξεφτίλα που έχουμε φτάσει γενικότερα ως κοινωνία...

Αρπαχτή, κοροϊδία, ψέμμα...

Πολύ κρίμα (και όχι για τα λεφτά)

είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ το τηλέφωνο απο την vodafone.
ήταν Δώρο απο την φίλη μου, τα χαλάσαμε με επεισοδιακό τρόπο και ....δεν θελω τίποτα απο εκείνη να έχω....
αυτός ειναι ο λόγος που το δίνω και άριστο ειναι το τηλ με τα 16 γιγα μνήμη κ.....
η τιμή όπως γνωρίζεις καλά ειναι "χώμα" για ένα τηλέφωνο με αυτά τα χαρακτηριστικά και ....δεν πάει άλλο κάτω. άλλωστε ειναι "ξεφτίλα" η τιμή....
Δεν ξέρω πώς να βάλω φωτογραφία….
Αυτό που θελω να τονίσω έιναι ότι ουτε καν δακτυλικά αποτυπώματα δεν έχει…. Έχει μόνο χρησιμοποιηθεί για μισή ώρα για ελενχο και μετά ξανά στο κουτί του……
ΑΡΙΣΤΟ!

Με τέτοια ιστορία ακόμα έχω αμφιβολίες αν όντως είναι μαϊμού η απλά έχεις φαντασιώσεις!

Και μιλάμε για ένα μέλος του φόρουμ από το 2006, έτσι;;;

Πολύ θα ήθελα ν' ακούσω την πλευρά του...

Με τέτοια ιστορία ακόμα έχω αμφιβολίες αν όντως είναι μαϊμού η απλά έχεις φαντασιώσεις!

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΑΙΤ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ"...

ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟ, ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ...ΚΛΠ

Εχει τυχει και εγω να παω να παρω ενα N97 το οποιο ετρωγες μπανανες.

Στην δικια μου περιπτωση ο ανθρωπος δεν το ηξερε γιατι αποσυρε και την αγγελια λογω οτι το κινητο που του ειχα κανει δωρο ηταν μαϊμου.

Μπορει και ο kiss1 να μην το ηξερε αλλα το σωστο ειναι να το παρει πισω.

Παντως το κακο με τα κινητα μαϊμουδες εχει παραγινει και δεν μιλαω για αυτα με τις δυο καρτες κλπ αλλα για αυτα που δεν μπορεις να τα ξεχωρησεις απο ενα γνησιο.

Στο Emarket οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω το 90% των κινητων που πουλανε ειναι κινεζικες απομιμησεις με δυο καρτες τηλεοραση κλπ.

Ασε που αν πας Μοναστηρακι στο κινητο που σου πουλανε στο παζαρι την Κυριακη αντι για φορτιστη σου δινουν μια μπανανα για να τρωει το κινητο!

Απλά απίστευτο.

Ελπίζω να βγάλει άκρη ο φίλος Νίκος, αλλιώς... :hanged:

Τα στοιχεία του αποστολέα υπάρχουν; Αν ναι μπορεί να γίνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγγλήματος εφόσον συνδέονται το account και τα στοιχεία του χρήστη.

......και το θεμα φιλε μου ειναι πως, στο γερμανο και σε αλλα μεγαλα καταστηματα, αγοραζεις πλεον smart phone με 150 ευρω....οποτε αποφευγετε παιδια να αγοραζετε κινητα μεταχειρησμενα...

ποιο κινητο δηλαδη,μια ρεπλικα.

Ερώτηση: όταν λες ρεπλικα εννοείς τα dummy πλαστικά που έχουν τα μαγαζιά στις βιτρίνες ή τις κινέζικες αντιγραφές που δουλεύουν ναι μεν αλλά είναι αστεία....

Καλά δεν αλλάζει τίποτα ώς προς την απάτη, απλά μου φαίνεται απίστευτο να συμβαίνει εδώ μέσα τέτοια χοντρή φάση.

Re: Απάντηση: Περι ηθικης και εξευτελισμου για μια χουφτα ευρω..

Ερώτηση: όταν λες ρεπλικα εννοείς τα dummy πλαστικά που έχουν τα μαγαζιά στις βιτρίνες ή τις κινέζικες αντιγραφές που δουλεύουν ναι μεν αλλά είναι αστεία....

Καλά δεν αλλάζει τίποτα ώς προς την απάτη, απλά μου φαίνεται απίστευτο να συμβαίνει εδώ μέσα τέτοια χοντρή φάση.
Οχι Τασο,ειναι αντιγραφο,οχι dummy.μολις μπορεσω θα σας ανεβασω φωτογραφιες..

Απλά απίστευτο.

Ελπίζω να βγάλει άκρη ο φίλος Νίκος, αλλιώς... :hanged:

Τα στοιχεία του αποστολέα υπάρχουν; Αν ναι μπορεί να γίνει καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγγλήματος εφόσον συνδέονται το account και τα στοιχεία του χρήστη.
Κωνσταντινε,ολα υπαρχουν,απλα δε θελω να το τραβηξω τοσο γιατι θα μπλεξω σε αλλα μονοπατια.ασε που και τα στοιχεια ειναι πιθανον να ειναι μουφα και να μπλεξει καποιος τσαμπα...

Status
Not open for further replies.