Περίεργη καταρροή..

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Ελπίζω να μην είναι αηδιαστικό το όλο θέμα,αλλά πραγματικά έχω ένα περίεργο πρόβλημα όταν πάω στο χωριό μου.

Συγκεκριμένα όταν φτάνω στο χωριό και μπω μέσα στο σπίτι,και γενικά γυρίσω λίγο στο μέρος κήπος κ.τ.λ μετά από 2 με 3 ώρες το πολύ φτερνίζομαι 2-3 φορές,και αυτό ήταν η μύτη βουλώνει και δεν ξεβουλώνει μέχρι να γυρίσω Αθήνα,και να περάσουν 3-4 μέρες για να επανέλθω.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τι είναι γιατί με πιάνει όλο τον χρόνο χειμώνα,καλοκαίρι και ενώ δεν έχω τίποτα έτσι ξαφνικά και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να χαρώ τίποτα όλο με ένα ρολό χαρτί είμαι δεν ξέρω αν είναι αλλεργία ή κάτι τέτοιο πάντως δεν μπορώ να το εντοπίσω με τίποτα.Η όλη ιστορία ξεκίνησε πριν 2 με 4 χρόνια μέχρι τότε χαιρόμουνα τις διακοπές μου μια χαρά.Ξέρετε τι μπορεί να είναι..?

Δεν νομίζω ξέρεις πως είναι οι γιαγιάδες οι παλιές με την καθαριότητα και με αυτά,δεν ξέρω αν είναι αλλεργία,το καλοκαίρι φέτος ένα βράδυ είχε βουλώσει τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ ανέπνεα από το στόμα.Το πρωί μου την έδωσε τόσο,που μπήκα στην πόλη και πήγα στο νοσοκομείο και δεν με έπιασε τίποτα.Η μύτη είχε ξεβουλώσει όχι πολύ δεν μπορούσα να μυρίσω αλλά ανέπνεα κανονικά,και τι αίματα πήρανε τι με την πεταλούδα ήμουν εκεί 2 ώρες τίποτα δεν έγινε..

Έχει αρχίσει να γίνετε πράγματι ενοχλητικό αφού σκέφτομαι ώρες ώρες να μην ξαναπατήσω..

αλεργια ειναι αλλα ειναι δυσκολο να βρεις τι φταιει.Μπορει ας πουμε να σε ενοχλει η χλωρινη.Το παθαινω κι εγω περιπου το ιδιο αλλα την ανοιξη συνηθως αρα θα φταιει η γύρη μαλλον.

Α!Αν παίζει γιαγιά στο σπίτι εντάξει,νόμιζα ότι είναι ακατοίκητο.Πολλούς τους πειράζει αυτή η υγρασία.
Πήγαινε κάνε ένα τεστ αλλεργιών και θα ξέρεις τι σε πειράζει οπότε όταν πηγαίνεις στο χωριό θα σου ξέρεις τι φταίει.

Άστα στο συγκεκριμένο θέμα θα ευχόσουν να φόραγε φίμοτρο,δεν μου φτάνει που φτερνίζομαι και έχω και το ρολό μαζί,λέει και αυτά τα δικά της με την πόλη,με τις τοξίνες με την βιταμίνη c κ.τ.λ και σου ρχεται να πας να κόψεις τις φλέβες σου..

που το κάνεις το εν λόγο τέστ?

Re: Απάντηση: Περίεργη καταρροή..

Κλείσε ένα ραντεβού στην Αλλεργιολογική μονάδα του Αττικού νοσοκομείου, να ησυχάσεις βρε αδερφέ...

210 5832450-460

Η συμπτωματολογία συνηγορεί συντριπτικά υπέρ αλλεργικής ρινίτιδας, προφανώς κάποια ουσία που υπάρχει στον χώρο που αναφέρεσαι δρα ως αλλεργιογόνο για σένα. Κάνοντας αλλεργιολογικά τεστς θα μάθεις σε τι είσαι αλλεργικός έτσι ώστε να το αποφεύγεις αν είναι δυνατό.
Επειδή όμως σε ένα σεβαστό ποσοστό ατόμων με αλλεργική ρινίτιδα συνυπάρχει και βρογχικό άσθμα, ακόμα και αν δεν έχει εκδηλωθεί ως τώρα, καλό είναι να κάνεις και μία σπιρομέτρηση.

Απάντηση: Re: Περίεργη καταρροή..

Η συμπτωματολογία συνηγορεί συντριπτικά υπέρ αλλεργικής ρινίτιδας, προφανώς κάποια ουσία που υπάρχει στον χώρο που αναφέρεσαι δρα ως αλλεργιογόνο για σένα. Κάνοντας αλλεργιολογικά τεστς θα μάθεις σε τι είσαι αλλεργικός έτσι ώστε να το αποφεύγεις αν είναι δυνατό.
Επειδή όμως σε ένα σεβαστό ποσοστό ατόμων με αλλεργική ρινίτιδα συνυπάρχει και βρογχικό άσθμα, ακόμα και αν δεν έχει εκδηλωθεί ως τώρα, καλό είναι να κάνεις και μία σπιρομέτρηση.

Οπως ακριβως την επαθα εγω και αυτη την περιοδο κανω εισπνοες παιρνω singulair(για το ασθμα) και xozal(αντιαλλεργικο) μαζι με εναμισυ πακετο τσιγαρα την ημερα....................