Περικοπές και στα κατοικίδια.

19 June 2006
8,661
Μάλιστα.
Αν κάποιος φιλοξενεί παραπάνω από δύο ζώα (πχ σκυλιά) θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο για το καθένα. Οι φιλοζωϊκές έχουν φρίξει με το νέο νομοσχέδιο.

Αυτοί είναι ανώμαλοι ρε. Τα έχουν βάλει και με τα ζώα.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.:rifle:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μάλιστα.
Αν κάποιος φιλοξενεί παραπάνω από δύο ζώα (πχ σκυλιά) θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο για το καθένα. Οι φιλοζωϊκές έχουν φρίξει με το νέο νομοσχέδιο.

Τζίμη ,μήπως μπέρδεψες τα θρεντ ????:HTEHETH63:

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μάλιστα.

Ωραία!!!

Κυνοβούλιο.

298 χ 500 = 149.000 Ευρώ.

Δεν είναι και άσχημα.

-bye--bye-

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ναι Δημήτρη μου έχεις δίκιο. Είμαι κρανιομένος άσχημα και δεν ελέγχω τον θυμό μου.

Σωστός Γιάννη.

Μάλιστα.
:

Που το ειδες αυτο ρε ?

Μάλιστα.

Δεν παίζει να περάσει το νομοσχέδιο.
Η Ελλάδα είναι η πιο φιλοζωική χώρα στον κόσμο.
Αφήνουμε τα ζώα να βγάζουν δίπλωμα αυτοκινήτου, να ψηφίζουν, να πολιτεύονται, να δίνουν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ...

Με αυτή τη σειρά απαραίτητα;

Τι ψάχνεις ρε Τζίμη; Η χώρα κινείται στα όρια του σουρεαλισμού εδώ και πολλούς μήνες. Σε λίγο θα βγάλουν νέα φορολογία για αυτούς που έχουν έκτο δάχτυλο ή τρίτη ρόγα!

Μάλιστα.

Τζίμη ,μήπως μπέρδεψες τα θρεντ ????:HTEHETH63:

Ναι Δημήτρη μου έχεις δίκιο. Είμαι κρανιομένος άσχημα και δεν ελέγχω τον θυμό μου.

Σωστός Γιάννη.

Βρε Μήτσο για να μη ψάχνω μιας και έχω να μπω από το απόγευμα για δώσε λεπτομέρειες.

Έχω και πολλά τα σκασμένα...-bye-

Μετά τους μισθούς και τις συντάξεις, αρχίζουμε τις περικοπές και στους σκύλους!
Η σοφή αυτή απόφαση μπορεί να έχει ποικίλες επιπτώσεις στην άμεση καθημερινότητά μας.
Αγοράζουμε όσους σκύλους θέλουμε της ίδιας ράτσας, ει δυνατόν πανομοιότυπους, και τους βγάζουμε βόλτα πάντα ανά δύο.
Προσέχουμε τους κακόβουλους γείτονες μην πέσουμε θύματα καρφώματος.
Αυτά για αρχή.
Αργότερα μπορεί να στηθεί μια βιομηχανία "ξεπλύματος" σκύλων και να βολευτούμε προσωρινώς.
Αν το κακό παραγίνει και το πάρει χαμπάρι η κυβέρνηση, μπορεί να κατεβάσει κάποιο έκτακτο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των υπεράριθμων σκύλων και πληρώνοντας το ανάλογο χαράτσι να μπορούμε να τους περιφέρουμε περιχαρείς και νομιμόφρονες.
Σε λάθος χώρα γεννήθηκε ο Bunuel.

Μάλιστα.
Αν κάποιος φιλοξενεί παραπάνω από δύο ζώα (πχ σκυλιά) θα πληρώνει 500 ευρώ πρόστιμο για το καθένα. Οι φιλοζωϊκές έχουν φρίξει με το νέο νομοσχέδιο....

Λέει ότι μέχρι 2 ζώα θα μπορεί να έχει κάποιος στο διαμέρισμά του σε μία πολυκατοικία (ενώ μέχρι σήμερα ίσως δεν μπορούσε αν το απαγόρευε ο κανονισμός της πολυκατοικίας) ενώ σε μονοκατοικίες μπορεί να έχει κάποιος όσα θέλει αρκεί να τηρούνται οι υγειονομικές διατάξεις. Ακόμη προβλέπονται ποινές και πρόστιμα για όσους κακοποιούν ζώα. Δεν βλέπω κάτι το περίεργο.

http://www.makthes.gr/news/reportage/76809/

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=291061

Οι φιλόζωοι ζητούν να μετατραπεί η κακοποίηση ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα, και να έχει κάποιος σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας όσα ζώα θέλει. Υπερβολικό κατά τη γνώμη μου....

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κώστα το 2008 που είχα διαβάσει τον νόμο έλεγε ότι μπορείς να φιλοξενείς μέχρι 3 ζώα,οτιδήποτε,αρκεί στο σύνολο τους να είναι 3 και ότι οι εσωτερικοί κανονισμοί σε μια πολυκατοικία δεν ισχύουν σε περίπτωση που κινηθούν εναντίον σου.

Μήπως ένα νέο τοπικ για το θέμα.?

Μετά τους μισθούς και τις συντάξεις, αρχίζουμε τις περικοπές και στους σκύλους!
Η σοφή αυτή απόφαση μπορεί να έχει ποικίλες επιπτώσεις στην άμεση καθημερινότητά μας.
Αγοράζουμε όσους σκύλους θέλουμε της ίδιας ράτσας, ει δυνατόν πανομοιότυπους, και τους βγάζουμε βόλτα πάντα ανά δύο.

Αν δεν ειναι ιδιοι μπορουμε παντα να τους βαψουμε λιγο ...παντα με οικολογικα χρωματα. :idea:

Εγω σκαρφιζομαι γιατι θελουν να κοψουν τους πολλους σκυλους. Μην αρχισει το εμποριο κρεατος απο σκυλους.
Οι κινεζοι τρωνε καργα.

Αν δεν ειναι ιδιοι μπορουμε παντα να τους βαψουμε λιγο ...παντα με οικολογικα χρωματα. :idea:

Εγω σκαρφιζομαι γιατι θελουν να κοψουν τους πολλους σκυλους. Μην αρχισει το εμποριο κρεατος απο σκυλους.
Οι κινεζοι τρωνε καργα.

Καλα εισαι θεος βρηκες τροπο να βγουμε απο την κριση.
Μονο μην το πεις ξανα , ειναι ικανοι να κανουν εμποριο σκυλων .
Κι επειδη ειμαστε χειροτερα κι απ τα σκυλια, δεν μας βλεπω καλα.:BXVZCBXZ6:

Ορθως.

Αληθεια εχουν σαλταρει τελειως ρε σεις....μιλαμε οτι σε λιγο θα πεφτει προστιμο 1000 ευρω για καθε κουρας που πεφτει κατω απο σκυλο.

Φυσικα ειναι θεμα εισπραξης η ολη ιδεα ....

Επίσης ποιος θα διεξάγει τον έλεγχο; Και πως πιστοποιείται το σε ποιον ανήκει ενα κατοικίδιο; Αν ας πούμε εγώ φιλοξενώ το γάτο μιας φίλης που πάει διακοπές, και έχω άλλα δύο, θα πληρώσω πρόστιμο επειδή μένω σε διαμέρισμα;

o chief την έβαψε: εκτός από σκύλο, εχει και δίσκο που μιλάει για 'ενα αγόρι και το σκύλο του'.
εχει κι ενα άλλο νούμερο που τυλιγόταν με πύθωνες για να τραγουδήσει. Ενα παπά παιδί-διαόλου εγγόνι : Bικέντιο. Vincent. ή αλλιώς Vince :cool:

Last edited: