- 17 June 2006
- 4,470
όταν μου είπε εχθές ένας γνωστός πως η γυναίκα του διορίστηκε καθηγήτρια το 2008 , έμεινε έγκυος τον 1/2009 και πήρε άδεια για εγκυμοσύνη με προβλήματα (τα οποία δεν εξετάστηκαν από επιτροπή ,αλλά από έναν γιατρό μόνο) μέχρι να γεννήσει . Μόλις γέννησε δικαιούταν λέει άδεια για έναν χρόνο , λίγο πριν βγει όμως ο χρόνος έμεινε ξανά έγκυος και θα γεννήσει αυτόν τον μήνα και θα ξαναπάρει άδεια για έναν χρόνο μέχρι να ξεπεταχτεί το παιδί , δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2012 !!!
Δούλεψε δηλαδή κάτι μήνες το 2008 και από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον 7/2012 τρεισήμισι χρόνια (αν δεν ξαναυπάρξει εγκυμοσύνη) θα πληρώνεται κανονικά (αφού ήδη αυτά τα δυόμισυ χρόνια πληρώνεται) δίχως να πηγαίνει στην δουλειά .......πέστε μου πως με δούλευε και δεν συμβαίνει αυτό .
Δούλεψε δηλαδή κάτι μήνες το 2008 και από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον 7/2012 τρεισήμισι χρόνια (αν δεν ξαναυπάρξει εγκυμοσύνη) θα πληρώνεται κανονικά (αφού ήδη αυτά τα δυόμισυ χρόνια πληρώνεται) δίχως να πηγαίνει στην δουλειά .......πέστε μου πως με δούλευε και δεν συμβαίνει αυτό .