Philips 32" LCD TV

Status
Not open for further replies.
Καλημερα
Μια χαρα τα λες. Οχι δεν εχει ψηφιακο δεκτη. Γι'αυτο αλλωστε και η μεγαλη μειωση τιμης σε σχεση με την τιμη αγορας της

ΜΕ ΔΩΡΟ

Philips Dvd player DivX DVP3142 - ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ – ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ

• Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας
• Το Audio DAC 192kHz/24 bit βελτιώνει την αναλογική είσοδο ήχου
• Έξοδοι υψηλής ποιότητας για αναλογικό και ψηφιακό ήχο
• Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας
• Αναπαραγωγή DivX, MP3, WMA και φωτογραφιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής JPEG
• Αναπαράγει μουσική από CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

φιλε μου ενδιαφερομαι... θα ηθελα να μαθω αν ειναι δυνατη η αποστολη της μεσω καποιας μεταφορικης εταιριας, αν εχεις ακομα την κουτα και αν συμφωνεις να παρεις τα χρηματα μεσω αντικαταβολης

Καλημερα φιλε μου

Προφανως δεν εισαι εντος Αθηνων οποτε αναγκαστικα οτι γινει θα γινει μεσω μεταφορικης. Κουτα δεν υπαρχει και λογικο ειναι νομιζω μιας και επιανε πολυ χωρο και δεν υπηρχε λογος να κρατηθει.

Οσον αφορα την αντικαταβολη, επειδη στο παρελθον ειχα στειλει αλλη τηλεοραση με αντικαταβολη και ο "αγοραστης" δεν την παρελαβε ποτε, αναγκαστηκα να πληρωσω μεταφορικα και αποστολης και παραλαβης, οποτε δεν το ξανακανω...

Χωρις παρεξηγηση αλλα στην τιμη που την δινεις αγοραζει καποιος καινουργια τηλεοραση 32" με καλυτερη εικονα και 2 χρονια εγγυηση.

Σε ευχαριστω για την παρατηρηση σου φιλε μου.

Αν κοιταξεις ομως προσεκτικα την αγγελια μου, θα δεις πως κάνω δωρο και ενα DVD Player και εκτος αυτού, η Philips απευθυνεται σε αυτους που τους αρεσει και ο οπισθιος φωτισμος, που εγω τουλαχιστον, δε θα τον ανταλλαζα με καμια αλλη τηλεοραση

Να'σαι καλα

Και να προσθέσω ότι έχει δίκιο ο joanast για αυτό και εγώ θα την ήθελα αν δεν την πάρει τελικά ο άλλος που σου έχει πει ( είμαι ο aoc απο το ΝΟ:sleep:.gr)

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας

Η αγγελία μπορεί πλέον να μεταφερθεί στις ανενεργές

Status
Not open for further replies.