Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,621
Πολλές και σημαντικές οι αλλαγες και τα πρώτα review μιλούν για εξαιρετική δουλειά. Τα περιμένουμε επίσημα 18 με 19...

OK, I was expecting to see some performance in all these areas, but I’m frankly astonished by some of the results here. For example, I really didn’t expect to see significant performance gains when transferring files to and from a USB external hard drive. Also, I didn’t expect the time taken to extract multiple files from a compressed folder to be so much faster either.
Credit where it’s due, Microsoft does seem to have eliminated a considerable number of Vista bottlenecks in SP1. Two words sum up how I feel - I’m impressed

Attachments

• sp1_performance_boost_1c.jpg
    sp1_performance_boost_1c.jpg
    107.7 KB · Views: 84
  • extract-from-compressed-folder.jpg
    extract-from-compressed-folder.jpg
    22.6 KB · Views: 119
  • push-to-sp1-1gbe.jpg
    push-to-sp1-1gbe.jpg
    23.8 KB · Views: 81
  • pull-from-ext-usb-hd.jpg
    pull-from-ext-usb-hd.jpg
    23.5 KB · Views: 79
Δε με λετε?

Οι κατεχοντες, το κατεβαζουμε απο καπου , η θα το κατεβασει μονο του σαν αναβαθμιση ?

Επίσημα δεν έχει βγει ακόμα στο site της MS.

Οταν βγει λογικά θα το δουν και τα win σαν update.

Παντως η RTM κυκλοφορεί στο δίκτυο.

οριστε το λινκ για να το κατεβασετε...ειναι η εκδοση που δοθηκε πρωτα στους developers.
γραψτε στον browser το παρακατω---> dl.free.fr/bnL33qpa3/Windows6.0-KB936330-X86.exe

…καλά είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε την αναβάθμιση ;)

Περιμενετε να βγει η επισημη εκδοση στο site της Microsoft...

Μην δοκιμαζετε εκδοσεις για developers, εκτος και ειστε διατεθιμενοι να κανετε Format με το παραμικρό πρόβλημα που θα συμβεί...-bye-

.

Απάντηση: Re: Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Επίσης, εντελώς πληροφοριακά, το SP1 "συνοδεύεται" και από μηχανισμούς καταπολέμησης της πειρατείας.

Τι εννοείς Δημήτρη???????????

Απάντηση: Re: Πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες, βγήκε το Vista SP1!!

Ότι καταλαβαίνει αν τα Vista είναι πειρατικά. Σου το λέει ότι σε "έπιασε", αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει κάτι μετά από αυτό.

ΟΚ.........

Εντάξει τότε. Το ''καράβι'' το έχουμε πληρώσει τοις μετρητοίς, τα ''εμπορεύματα'' που φορτώνουμε σε κάθε ''λιμάνι'' δεν έχουν όλες τις άδειες......:AFADF0::AFADF0:

Παιδιά εγω εχω ultimate 64 και δεν εχω δει το sp1 σαν update καθόλου .Μήπως πρέπει να ανησυχώ? .Ενας φίλος με ultimate 32 το έλαβε κατευθείαν σαν update των vista εδω και 5 μέρες.
Γιατί αυτή η διάκριση εις βάρος των 64μπιτων?

Παιδιά εγω εχω ultimate 64 και δεν εχω δει το sp1 σαν update καθόλου .Μήπως πρέπει να ανησυχώ? .Ενας φίλος με ultimate 32 το έλαβε κατευθείαν σαν update των vista εδω και 5 μέρες.

Κι εγω αυτο περιμενω

Voila:

To SP2 πάντως θα είναι το καλύτερο... θα σου κάνει αυτόματη επιστροφή στα XP!:silly: