Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, bluetooth)

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,601
Πειραιάς
Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, bluetooth)

Μια πολύ καλή πρόταση της Pioneer έχει έρθει στην αγορά που υποστηρίζει το Apple Carplay, αλλά και παίζει αρχεία flac.

sph-da120_ew5_white_front_top.jpg

sph-da120_ew5_lightblue_front_a1_0.jpg

To μηχάνημα κινείται στo πλαίσιo των 450 ευρώ και ως κύρια χαρακτηριστικά έχει :

• Apple Carplay,
  • Apple Siri,
  • Android compatible,
  • Bluetooth,
  • FLAC,
  • 6.2" οθόνη,
  • gps κεραία,
  • Τρεις εξόδους προενίσχυσης,
  • Δύο θύρες USB,
  • 13 μπάντες eq.

Re: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, bluetoo

αντίστοιχο της JVC χωρίς flac κ.α. το είχα πάρει προ 5αετίας στο χιλιάρικο...

Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, blu...

Spotify στο αυτοκίνητο ειχα και ηταν σούπερ ευκολία καθως εδω και χρονια παίζω μονο άυλα μεςα.

Αυτο που θα ήθελα απο μια πηγή αυτοκίνητου ειναι να αναγνωρίζει σκληρο δισκο (2tb) με αρχεία flac, spotify, χάρτες και κλήσεις, SMS.

Το apple CarPlay ειναι στο σωστό δρόμο καθως τα χειρίζεσαι απο τη μεγάλη touch οθονη αλλα και με το Siri και οχι αυτη του κινητού που δεν ειναι μονο δύσχρηστη αλλα κ επικίνδυνο οταν οδηγείς.

http://youtu.be/DTgcYd7UEsc

Μένει μονο να το εξελίξουν και να πέσουν και οι τιμες..

http://youtu.be/ZfJl-xHDFdY

Φυςικα εχει αρκετα θεματα ακομα..

Last edited:
Re: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, bluetoo

Is Apple CarPlay Worth It?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, b

Ξέρουμε σε ποια μοντελα μπορεί να μπει στο ταμπλό;

Απάντηση: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gps, b

Σε οποιοδήποτε αμάξι υποστηρίζει 2din συσκευή.
Ακόμα όμως και σε περιπτώσεις που φαινομενικά η "μαμά" πηγή δεν μπορεί να αλλάξει, είναι δλδ σαν συνέχεια του ταμπλό, συνήθως η εταιρεία του αυτοκινήτου έχει ειδική θήκη αλλαγής της πηγής για 2din συσκευές.
Κάπως έτσι πχ στην Honda ή στην Opel που ξέρω σίγουρα, ενώ φαίνεται ότι δεν αλλάζει η "μαμά" πηγή, οι εταιρείες έχουν ειδικές θήκες που αγοράζεις από εκείνες για 2din πηγές τρίτων κατασκευαστών.

Thanks! Με βλέπω για επισκεψη στον Καλογεροπουλο... :p

Απάντηση: Re: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gp

After market αντάπτορες εννοεί ο Μιχάλης ...

Όχι μόνο αντάπτορες.
Στο civic μου για παράδειγμα, αλλάζει όλη η πρόσοψη της "μαμάς" πηγής, η οποία φιλοξενεί και τους αεραγωγούς, το κουμπί των alarm, κτλ.
Αυτή η νέα πρόσοψη για την 2din πηγή είναι μεγάλο κομμάτι πλαστικό και το πουλά ως ανταλλακτικό η honda.
Από εκεί κ μετά δεν είναι απαραίτητο να χρειαστείς αντάπτορες για την πηγή.
Πιθανότατα ότι έχει ήδη να σε καλύπτει.

Re: Απάντηση: Re: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac

Όχι μόνο αντάπτορες.
Στο civic μου για παράδειγμα, αλλάζει όλη η πρόσοψη της "μαμάς" πηγής, η οποία φιλοξενεί και τους αεραγωγούς, το κουμπί των alarm, κτλ.
Αυτή η νέα πρόσοψη για την 2din πηγή είναι μεγάλο κομμάτι πλαστικό και το πουλά ως ανταλλακτικό η honda.
Από εκεί κ μετά δεν είναι απαραίτητο να χρειαστείς αντάπτορες για την πηγή.
Πιθανότατα ότι έχει ήδη να σε καλύπτει.

Αυτό εννοούσα και εγω (ισως δεν το έγραψα καλά).
Αλλαζεις το μισο ταμπλό για να αλλάξεις μια εργοστασιακή αηδία...
Κατάντια ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, And

Αυτό εννοούσα και εγω (ισως δεν το έγραψα καλά).
Αλλαζεις το μισο ταμπλό για να αλλάξεις μια εργοστασιακή αηδία...
Κατάντια ...

Εντάξει, κλέφτες να γίνουν καλέ οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ;;;
Θα μου πεις βέβαια, το γκρούπ VW (αχ "βάγκ" κοινώς) έγιναν... :flipout:

Τελικά στο δικό μου δεν μπαίνει, οπότε εγκαταλείπω το project... :(

Re: Απάντηση: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gp

Τελικά στο δικό μου δεν μπαίνει, οπότε εγκαταλείπω το project... :(

δεν χανεις και τιποτα..
αν ειδες το βιντεο στο 5 ποστ εχει αρκετα θεματα ακομα.
οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν τα λειτουργικα της καθε εταιρειας πχ pionner παρα το carplay, οπου χαρτες κτλ ειναι καλυτεροι..
ειναι καλο ομως που το υποστηριζουν.. ουσιαστικα το carplay ειναι ενα app μεσα στο "μαμισιο" λειτουργικο

Ποιό είναι το δικό σου ;;

Audi Q5

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν χανεις και τιποτα..
αν ειδες το βιντεο στο 5 ποστ εχει αρκετα θεματα ακομα.
οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν τα λειτουργικα της καθε εταιρειας πχ pionner παρα το carplay, οπου χαρτες κτλ ειναι καλυτεροι..
ειναι καλο ομως που το υποστηριζουν.. ουσιαστικα το carplay ειναι ενα app μεσα στο "μαμισιο" λειτουργικο

Το είδα και όντως δεν χάνω πολλά πράγματα, ειδικά όταν στηρίζεται τόσο πολύ στο Siri το οποιο ακόμα δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά.
Από την άλλη, το Apple Maps έχει βελτιωθεί τρομερά και πλέον αυτό χρησιμοποιώ για πλοήγηση εντός λεκανοπεδίου.
Επίσης, θα μου ήταν πολύ βολικό να παίζει την μουσική από το iphone και να το χειρίζομαι από την οθόνη.

Re: Απάντηση: Πηγή : Pioneer SPH-DA120 (2din, Apple Carplay & Siri, Android, flac, gp

Audi Q5

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το είδα και όντως δεν χάνω πολλά πράγματα, ειδικά όταν στηρίζεται τόσο πολύ στο Siri το οποιο ακόμα δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά.
Από την άλλη, το Apple Maps έχει βελτιωθεί τρομερά και πλέον αυτό χρησιμοποιώ για πλοήγηση εντός λεκανοπεδίου.
Επίσης, θα μου ήταν πολύ βολικό να παίζει την μουσική από το iphone και να το χειρίζομαι από την οθόνη.

το καλυτερο στο carplay ειναι το spotify στην οθονη (και οχι χειρισμος του μεσω της οθονης του κινητου)
οι χαρτες δεν εχουν νυχτερινη πλοηγηση και ειναι κουραστικο το βραδυ, οπως και οτι ειναι πολυ μικρο το στιγμα οπου βρισκομαστε.
τα δειχνει σε βιντεο, δεν θυμαμαι ομως αν ειναι σε αυτο που ποσταρα ή σε αλλο που ειχα δει.
επισης θεματα εχει και το spotify με τις λιστες, νομιζω περιοριζει των αριθμο των κομματιων που εχει μια λιστα
στα sms δεν εμφανιζει στην οθονη αυτα που λες στο siri, καθως και ολη την συζητηση sms.
και αλλα πολλα...

παντως το σκεπτικο ειναι πολυ καλο, να εχουμε δηλαδη ios και android (λογικα θα βγει αν δεν υπαρχει ηδη κατι αντιστοιχο) σε 2din πηγη στο αυτοκινητο και με φωνητικη πλοηγηση.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Digital+Media+Receivers/MVH-X560BT
τσεκαρε και αυτο..
siri, bluetooth, spotify, app mode, media app control ! με ~100