Pimp my ride!!!

Οχι...
Η κανγκουριά είναι αυτό που όλοι ξέρουμε...
Η πάνγκουριά αφορά τους "βασιλείς"...
Ξέρεις, αυτούς που έχουν ξεφύγει απο το επίπεδο της απλής κανγκουριάς κι έχουνε περάσει στο επίπεδο της πανγκουριάς!!
Είναι πολλά χρόνια μπροστά απο τους κάνγκουρους...

Φίλε Guybrush...
η πανγκουριά είναι καθαρά δική μου έκφραση...
Το είχα συζητήσει και παλιότερα κάπου εδώ μέσα..
Όταν το είπα για πρώτη φορά με πήραν με τις πέτρες στην παρέα...
Όταν τους το εξήγησα, μου σήκωσαν ανδριάντα!

Όμως αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, η εξέλιξη της κανγκουριάς είναι η πανγκουριά!
Κάτι δηλαδή,που σκεπάζει υπο την σκέπη του, όλους τους κάνγκουρους!

Εϊναι όντως καγκουρία, αλλά επιχειρηματικά είναι κάτι πολύ έξυνπνο.

Σκεφτείτε ένα απλό παράδειγμα, όλοι αυτοί οι χιπ χοπ στάρς μπορούνε κάλλιστα να διαφημίζουν στη πιάτσα τα cds τους , o τύπος που τα πουλάει /φτιάχνει θα βγάλει αρκετά φραγκάκια.

Επιχειρηματικά είναι ευρέως γνωστό οτι σε έναν καθυστερημένο λαό μπορείς να πουλήσεις τα πάντα και φυσικά μιλάω γενικότερα για τους αμερικάνους, όχι για τους ιδιαίτερα συμπαθής χιπ χοπ στάρς..
Οπότε θεωρώ οτι είναι μια άκρως πετυχημένη κίνηση..

Αισθητικά βέβαια...καραγκιόζ μπερντέ που είπε κι ο Μιχάλης!:BDGBGDB55:

Λοιπον επειδη βλεπω μεγαλο ενδιαφερον για αγορα απο καποιους εδω μεσα (ναι εσυ φιλε μου) θα σας πω και την τιμουλα. 4500 $ για 4 ζαντες:jester:

Re: Απάντηση: Pimp my ride!!!

Φίλε Guybrush...
η πανγκουριά είναι καθαρά δική μου έκφραση...
Το είχα συζητήσει και παλιότερα κάπου εδώ μέσα..
Όταν το είπα για πρώτη φορά με πήραν με τις πέτρες στην παρέα...
Όταν τους το εξήγησα, μου σήκωσαν ανδριάντα!

Όμως αν κάτσεις να το καλοσκεφτείς, η εξέλιξη της κανγκουριάς είναι η πανγκουριά!
Κάτι δηλαδή,που σκεπάζει υπο την σκέπη του, όλους τους κάνγκουρους!

Πετράν θα σε απογοητεύσω, "παγκούρια" λέγανε οι εκτροφείς περιστεριών για αγώνες, τα ημίαιμα περιστέρια που δεν είχαν τη πειθαρχία αλλά και την ικανότητα να "μάθουν" να κάνουν ακροβατικές φιγούρες.

Να ρωτήσω κάτι, αν το αυτοκίνητο τρέχει πιό αργά από μία συγκεκριμένη ταχύτητα, βλέπεις rainbow???????:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Εγώ λέω να τους πάω τον κορεάτη μου (hyundai lantra του 92) για να μου τον "νταβατζώσουνε" αλλά διαβάζοντας και το review του κυρίου Σκαλούμπακα θα τους ξορκίσω να μην μου πειράξουν το παϊονήρ.

Re: Απάντηση: Pimp my ride!!!

Να ρωτήσω κάτι, αν το αυτοκίνητο τρέχει πιό αργά από μία συγκεκριμένη ταχύτητα, βλέπεις rainbow???????:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Το εχω σκεφτει και εγω αυτο. Μαλλον εχουνε συνδεσει το συστημα με το κοντερ η με το τροχο και αναλογα με την ταχυτητα που εχει το αυτοκινητο δουλευει και το συστημα. Σε σταση παντως δεν δουλευει. Λογικο.

Που σαι ρε MAX POWER να δεις τι κανουνε στο Αμερικα:flipout:

Last edited: