PIONEER DVR-LX60D ή Panasonic DMR-EH65EC-S

Struggler

Senior Member
11 November 2007
606
Καλημέρα σε όλους
Τι να αγοράσω??
PIONEER DVR-LX60D ή Panasonic DMR-EH65EC-S αξίζουν τα παραπάνω λεφτα του Pioneer?? απο πλευράς εικόνας, και λειτουργειών??
Τηλεόραση ακόμη η θρυλικη Matchline Philips pt9415
που θα πάει θα έρθει στο σαλόνι μου η KURO!!!!!!!!!!!!!
Οπότε μέσω scart η σύνδεση
Ευχαριστώ προκαταβολικά:fahne90:

Υ.Σ. έχω διαβάσει το thread του lx60d απλά θα ήθελα μια σύγκριση με το panasonic

Last edited:
Το Pioneer έχει DVB-T , το Panasonic δεν έχει (απ όσο ξέρω κανένα πανασόνικ απο όσα ήρθαν Ελλάδα δεν έχει). Για μένα αυτη η διαφορά θα αρκούσε για να μην πάρω το δεύτερο...
Ψαξε πάντως με αναζήτηση στο φόρουμ και τουλάχιστον για το pioneer θα βρεις ..πολύ πραμα (πιθανόν και για το πανασόνικ)
Τελος...καλώς ήρθες στο φόρουμ!
ΟΚ ...μετα ειδα ότι διάβασες για το Pioneer....

το panasonic έχει φοβερό δέκτη και είναι πολύ γρήγορο στο πέρασμα από το σκληρό στο dvd.Είναι όμως λίγο "φτηνιάρικο" σαν αίσθηση και πολύ θορυβώδες στην γρήγορη αντιγραφή-και βέβαια δεν έχει ψηφιακό δέκτη.

το pioneer κάνει και κάμποσα πραγματα ακόμη ,αλλά αυτά δεν είναι ουσιαστικά, και βέβαια κοστίζει 250 ευρώ περισσότερο...

το άλλο θέμα είναι γιατί δεν εισάγονται τα "μεγάλα" της πανασόνικ ,η οποία παρεπιπτόντος,χαίρει πολύ μεγαλύτερης εκτίμησης στο εξωτερικό ,στο τομέα dvd-r ,από ότι στη χώρα μας

Επειδή ρώτησα σε γνωστό μου στην Πανασόνικ σχετικά με την μή εισαγωγή μοντέλων με DVB-T η απάντηση ήταν ότι "οι εκπομπές είναι ακόμη δοκιμαστικές και δεν είμαστε σίγουροι για το πρότυπο που θα καθιερωθεί"
Λέτε να ξέρουν τελικά περισσότερα και στο τελος να προτιμηθεί το mpeg4 απο το mpeg2?

Απάντηση: Re: PIONEER DVR-LX60D ή Panasonic DMR-EH65EC-S

Επειδή ρώτησα σε γνωστό μου στην Πανασόνικ σχετικά με την μή εισαγωγή μοντέλων με DVB-T η απάντηση ήταν ότι "οι εκπομπές είναι ακόμη δοκιμαστικές και δεν είμαστε σίγουροι για το πρότυπο που θα καθιερωθεί"
Λέτε να ξέρουν τελικά περισσότερα και στο τελος να προτιμηθεί το mpeg4 απο το mpeg2?

Αυτο δεν εχει λογικη.Αν ηταν ετσι τοτε δεν θα κυκλοφορουσαν ουτε στο εξωτερικο DVR της εταιρειας αυτης με DVB-T!Αυτους τους ενδιαφερει να πουλησουν μηχανηματα κι αν αλλαξει ο τροπος μεταδοσης,να σου ξαναπουλησουν το ιδιο προΪον με μια μικρη αλλαγη!μαλλον κατι αλλο παιζει...