Playstation3 60 ή 80GB?

βάσω

New member
11 November 2007
67
Γειά χαρά σε όλους,χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Λοιπόν...ποιός καλός άνθρωπος θα μου δώσει τα φώτα του;
Έχω πολλές ερωτήσεις!60άρι ή 80άρι playstation;
Θα παίζει το 80άρι τα παιχνίδια του ps2;Πότε θα έρθει στην Ελλάδα και πόσο θα κάνει;Με λίγα λόγια εκτός από τα 20 GB ξέρει κανείς να μου πει αν θα έχουν σημαντικές διαφορές;Να πάρουμε το 60άρι που βρήκαμε ή να περιμένουμε για το 80άρι;

Το 60άρι παίζει ps2 παιχνίδια αλλά από την άλλη ζεσταίνεται και μπορεί να κολλήσει μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού. Το 40άρι (που δεν το έχω δει σε λειτουργία) λένε ότι ζεσταίνεται λιγότερο... Το 80άρι ποιος ξέρει...

Πάντως, για εμένα που δεν παίζω παιχνίδια και το θέλω μόνο σαν blue-ray player, δεν αξίζει τα λεφτά του στην τιμή που είναι τώρα. Περιμένω να πέσει κάτω από 300 για να αγοράσω... Το carrefour με την προσφορά στα 359 έκανε μια καλή αρχή...

Ναι....εμείς όμως παίζουμε παιχνίδια και το 40άρι μάλλον δεν το συζητάμε γιατί έχουμε άπειρα παιχνίδια του ps2.θα θέλαμε να μπορούμε να τα παίζουμε.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σ'εσένα!
Δεν είμαι καλός άνθρωπος:Banane0:αλλά θα σου απαντήσω.

Υποθέτω ότι σκέφτεσαι να αγοράσεις την ευρωπαϊκή έκδοση,το 80G υποστηρίζει και αυτό τα PS2 game με software emulation.Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η κυκλοφορία του 80G στην Ελλάδα και η διαφορά είναι φανερή, τίποτα άλλο ιδιαίτερο...

Έχω το 60άρι από την 1η ημέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα κ έχω παίξει ατελείωτες ώρες με κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία. Δεν είναι σαν τα 360 στην αρχή που πράγματι είχαν προβλημα. Αυτό βέβαια μόνο αν το έχεις σε χώρο που αερίζεται επαρκώς. Τα 40άρια τώρα έχουν πιο καινούργια ολοκληρωμένα των 4 αντί των 60 οπότε καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα κ παράγουν λιγότερη θερμότητα. Για το 80άρι τώρα, κάτσε να έρθει επίσημα να δούμε τελικά τι υποστηρίζει....

To 60άρι υπάρχει επίσημα στην αγορά ή όχι ?
Λίγο που το έψαξα δεν υπάρχει διαθέσιμο παρά μόνο το 40άρι...

Για το 80άρι δεν έχω ακούσει κάτι. Πότε το περιμένουμε?

Re: Απάντηση: Playstation3 60 ή 80GB?

Ναι....εμείς όμως παίζουμε παιχνίδια και το 40άρι μάλλον δεν το συζητάμε γιατί έχουμε άπειρα παιχνίδια του ps2.θα θέλαμε να μπορούμε να τα παίζουμε.

Συμφωνώ :-) Αλλά μάλλον θα υπάρχουν και 1-2 slim ps2 τριγύρω (από τα κουτιά της forthnet έχω και εγώ ένα που είμαι κάτοχος 0 παιχνιδιών). Όμως το 60αρι αραιά και που κολλάει (ΕΥΤΥΧΩΣ όχι όταν παίζει blue ray...)

Re: Απάντηση: Re: Playstation3 60 ή 80GB?

Το 60άρι παίζει ps2 παιχνίδια αλλά από την άλλη ζεσταίνεται και μπορεί να κολλήσει μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού.

και για το θεμα αυτο νομιζω υπαρχουν λυσεις http://ebwstore.com/osc/product_info.php?cPath=555_655_656&products_id=9894

Υψηλού θορύβου τις κόβω... Ήδη κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας που έχει...

Ναι μιλάω για ευρωπαϊκή έκδοση για το 80άρι,κάτι άκουσα για Μάρτιο...
Τώρα για το αν υπάρχει το 60άρι επίσημα στην αγορά δεν ξέρω,είναι αλήθεια ότι
ψάξαμε αρκετά και βρήκαμε μόνο ένα.Το παίρνουμε ή περιμένουμε το 80άρι?
Γι'αυτό είπα να κάνω μια ερωτησούλα μήπως ήξερε κάποιος να μου πεί αν έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

"Επιθέσεις σε άλλους χρήστες, Συντονιστές ή Αdmin, θα αντιμετωπίσουν μηδενική ανεκτικότητα. Συγκεκριμένα, η δυσφήμιση, ο χλευασμός, η επιθετική ειρωνεία και κάθε είδους προσωπικές προσβολές θα διαγράφονται από τις δημοσιεύσεις χωρίς προειδοποίηση, και θα υπάρχει σύσταση προς το άτομο για αποφυγή επανάληψης."Γιατί αυτό? Είπα κάτι που δεν έπρεπε?

Ο Βασιλης το λεει αυτο σε ολους συο φιλανε καθε ποστ του....

(μην ανυσυχεις, η ὑπογραφη῾του ειναι !!

Μάλλον αυτό θα κάνω,έτσι κι αλλιώς πάντα κάτι καινούργιο βγαίνει,αυτό δεν σταματάει ποτέ

Το 60άρι φημίζεται για την ησυχία του , και για την συμβατότητα του με τα παλιά παιχνίδια PSone και PS2. Ο 80άρης το μόνο που προσφέρει είναι μεγαλύτερη χωρητικότητα , κάτι που το κάνεις και μόνη σου , βάζοντας έναν 250G ( δεν ακυρώνεται η εγγύηση )

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν,πως αν η διαφορά τους είναι η χωρητικότητα μάλλον δε με ενδιαφέρει να περιμένω το 80άρι.Αλλά ότι παίζει και τα παιχνίδια του ps1 το 60άρι δεν το ήξερα.Αλήθεια?Πολύ χαίρομαι!