Ποδοσφαιρικοι Ελληνικοι αγωνες 23/9

teomad

Banned
5 July 2008
1,980
λοπον σημερα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δουμε παλι τους αγωνες
ο λογος που γινετε αυτο ειναι οτι εχει παρει δικαιωματα και το Τring tv απο τις
16 μοιρες ανατολικα και απο καπου πρεπει να δει και αυτο :operator:

υποθετω παντα δεν το ξερω :operator:

τωρα που μαλλον 10Ε :operator: για να δουμε

Πάνω στην ώρα που θα άνοιγα καινούργιο νήμα...

Περνώντας πριν από λίγο έξω από το ΟΑΚΑ είδα δύο νταλίκες παρκαρισμένες με μεγάλα πιάτα στην οροφή... λογικά ήταν πάνω από 3 μέτρα τα πιάτα.

Το λογότυπο στις νταλίκες ήταν ABC HD....... τα συμπεράσματα δικά σας, για ψάξτε λίγο τους δορυφόρους και δώστε αποτελέσματα....

Εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί θα είμαι στο γήπεδο....

παντως παιδια η εικόνα στο παναθηναικος αρης την κυριακι ηταν παρα πολυ ανωτερη απο οτι μας εχει συνηθισει η νοβα.θυμιζε αρκετα την ποιοτητα που εχουν τα ματς που μεταδιδει ο σκαι.Φαινεται πως το συνεργειο που ήρθε στην Ελλάδα για τους αγωνες του Champions League μαλλον κάνει χρυσές δουλειές.
Οποιος πάρει χαμπαρι κανα feed ας μας το πει αν και δεν πιστεύω πως με το 80αρι μου θα δω κάτι.

το βλεπω για 4:2:2 επομενος λιγοι θα ειναι οι τυχεροι εγω εχω ετοιμασει τα μπογαλακια για την καφετερια:flipout:τελος παντον

και καλα να ειναι 4:2:2 μην ειναι κανα crypte :chinscratch:παντος καποιοι τα βλεπουν και αυτα :damnyou:

εεεεεε πονηροι μιλαμε γιαυτους που κανουν την μεταδοση:flipout:

Reported by Phill on 2009-09-23 06:25 pm
ligne570.gif
fleche.gif
Atlantic Bird 1 (12.5°W)
defaut-en.gif
ligne415_verte.gif
Frequency: 11162 - Pol: V - SR: 6666 - FEC: -
ligne415_verte.gif
Category: Sport - Football
ligne415_verte.gif
Transmitted in: MPEG-2 4:2:2
ligne415_verte.gif
Comments: "UKI-1439"

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΠΑΟΚ

Last edited:
Αυτή είναι συχνότητα που πιάνω με διακοπές στον Atlantic Bird 12,5W. Χάθηκε να το βάλουν στον 10Ε?

Re: Απάντηση: Ποδοσφαιρικοι Ελληνικοι αγωνες 23/9

να ναι καλα ο AZ Box... για οσους εχουν φυσικα!

και skystar και Qualy http://images.google.gr/imgres?imgu...s=org.mozilla:en-US:official&hs=VOV&sa=N&um=1 O opoios ειναι και hd και αν ψαξετε στο δυκτιο μπορει να τον βρειτε και ποιο φτινα
δεν ξερω ομως τεχνικα χαρακτιριστηκα κινιση Moter και τετοια

Last edited:
τουλαχιστον τωρα ολοι το βλεπουμε:operator::operator::guitarist::guitarist::guitarist::guitarist::guitarist::guitarist: