ποια games πιστευετε πως αξιζουν για το ps3

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
παιδια για σας, ποια πιστευτετε πως αξιζουν πραγματικα?
εγω τα εξεις
assasins
the darkness
motorstorm
def jam
gt hd 2.0
nfs carbon(prostreet με ξενερωσε λογο μη free roaming)
dirt
cod 3 kai 4
resistance
formula 1
περιμενω με ανιπομονισια τα
gta iv
africa
far cry 2
killzone 2
mgs
gran turismo prolegue kai to kanoniko
re 5
.

σωστος και το orange box καλο ειναι .παντως μεγαλη απογοητευση εφαγα απο το turok demo τα γραφικα ηταν χαλια

3440760m.jpg

3509870m.jpg

1022508m.jpg

3321622m.jpg

παιδια μολις νοικιασα και επαιξα το lair σκετη μ@@@@@α. ειναι χαλια.
το .επεισης χαλια πιστευω πως ειναι folklore,sega rally,rainbow six vegas,marvel,fantastic 4.to drakes fortune θα το χαρακτηριζα καλο ενω το nba 2k8 απλα τελειο.το motorstorm εναι και αυτο τελειο αλλα δεν εχει πολυ ποικοιλια απο πιστες ειναι ολες σχεδον ιδιες.α και το τurok χαλια ειναι εχει παρα πολα upscaled textures χωρις δυλαδη να ειναι φτιαγμενα με την λεπτομερεια των 720 γραμμων οπωσ και τα ποιο πολλα

εγω παντος εχω λειωσει στο oblivion..το παιχνιδακι ειναι αλλου,πραγματικο παραμυθι
αυτο που φοβαμαι ειναι το assasin..αν το αρχισω σοβαρα δεν προκειται να ξεκολλησω τα ματια απο την Χ

εγω παντος εχω λειωσει στο oblivion..το παιχνιδακι ειναι αλλου,πραγματικο παραμυθι
αυτο που φοβαμαι ειναι το assasin..αν το αρχισω σοβαρα δεν προκειται να ξεκολλησω τα ματια απο την Χ

Τυχερέ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εσύ έχεις και την X....:ernaehrung004:

Αντε να πεσουν λιγο οι τιμες και θα παρω κι εγω LCD...:smash:

Προς το παρον παιζω στον προβολεα... Αλλα με το ρυθμό που ασχολουμαι, βλεπω τη λαμπα του να τελειωνει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ! :2thumb22sup:

Υ.Γ. : Πάλι καλά που μου χαλασε το PS3 και εκανα μιαμιση εβδομαδα αποτοξίνωση μεχρι να μου φερουν το καινουργιο απο το service... :flipout::flipout:

Last edited:
ΝΒΑ2Κ8 Απίστευτο
Μotorstorm Eθιστική καφρίλα
ProEvo2008 Μακράν το καλύτερο παρά τα προβλήματα
Ratchet & Clank Aσυναγώνιστο σε γραφικά

Bournout Paradise ,ολόκληρη πόλη ξεκλιδωμένη από την αρχή.
Nba 2k8,βασιλιάς σε μπάσκετ.
Fifa 08 ,καινούριος πρίγκιπας σε simulation ποδοσφαίρου.

Άλλα δεν έχω.

Burnout Paradise το απόλυτο must have.
Ό,τι θα ήθελες να κάνεις στους δρόμους και δεν μπορείς, γίνεται εδώ.
Το γραφιστικό περιβάλλον δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει μια πραγματική πόλη με ατελείωτη άσφαλτο και διαδρομές. Για να τη γυρίσεις όλη σε παίρνει πολήηηηη ωρίτσα...
Kι από ήχο αφήστε...
Hell!

75682.jpg

media