Ποιο κεντρικο να προτιμισω?

alexd27

New member
23 February 2008
49
Θεσσαλονικη
Μολις πριν λιγες μερες αναβαθμισα το home cinema μου με ενα
PIONEER VSX LX70 και ενα projector SANYO PLV Z2000.
Εχω 4 Β&W 601 s3 2 b&w 302 (τα οποια θελω να αντικαταστισω με 602 η 603).
Η ερωτηση μου ειναι πιο κεντρικο να προτιμισω?
Το LCR60 S3 η το LCR6 S2?(στα ιδια χρηματα τα βρικα)
Επισης εχω και ενα sub YAMAHA SW80(και αυτο 8ελω να φυγει)
Καποια οικονομικη προταση για sub?(στα 300 ευρο)
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας (αν φυσικα μου αφιερωσετε!)

Θα σου ελεγα να ξεκινησεις βαζοντας την ερωτηση στην καταληλη κατηγορια. Εδω περα ισως να μην λαβεις τις απαντησεις που ζητας.
:ernaehrung004:

Το lcr60 s3 το έχω ακούσει με τον συνδιασμό κεντρικών που έχεις και παίζει εξαίρετα.Το lcr6s2 δεν το γνωρίζω αλά μάλλον πρόκειται γιά παλαιώτερη έκδοση.Ισως όμως και να κάνω λάθος.
Γιά sub και στα χρήματα που λές θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς το velodine vx-10 series ii η προς το yamaha yst-sw515.

Re: Απάντηση: Ποιο κεντρικο να προτιμισω?

Θα σου ελεγα να ξεκινησεις βαζοντας την ερωτηση στην καταληλη κατηγορια. Εδω περα ισως να μην λαβεις τις απαντησεις που ζητας.
:ernaehrung004:

Exw valei k egw ena post gia kentriko hxeio kai den exw parei akoma kapoia apandish .Les.. na valei thn erwthsh tou o filos mas se alli kathgoria ,den mporw omws na katalavw ton logo,otan h kathgoria einai h swsth..an den kanw lathos eimaste sthn kathgoria gia polykanalo hxo ..dld pou tha eprepe na valoume to sxetiko post sthn kathgoria gia hi-fi h hi-end ?

paidia na kseroume thn leme

Akhs

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο κεντρικο να προτιμισω?

Exw valei k egw ena post gia kentriko hxeio kai den exw parei akoma kapoia apandish .Les.. na valei thn erwthsh tou o filos mas se alli kathgoria ,den mporw omws na katalavw ton logo,otan h kathgoria einai h swsth..an den kanw lathos eimaste sthn kathgoria gia polykanalo hxo ..dld pou tha eprepe na valoume to sxetiko post sthn kathgoria gia hi-fi h hi-end ?

paidia na kseroume thn leme

Akhs

Σωστά έχει μπεί εδω η ερώτηση αυτή,επίσης σωστά και η δική σου.....δώσε μας λίγο χρόνο και θα έχεις και εσυ απαντήσεις.
Ο rebelos μάλλον μπερδεύτηκε με την υποκατηγορία <ηχεία> στην Hi-Fi.

Bασικά ταιριάζει και στις δύο κατηγορίες η ερώτηση αυτή.
Εγώ είχα βάλει την ίδια ερώτηση στην κατηγορία "ηχεία" και πήρα αρκετές απαντήσεις εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19147

alexd27 επειδή κι εμένα όλα τα ηχεία είναι b&w πιστεύω θα βρείς χρήσιμο το παραπάνω λινκ. Τελικά εγώ πήρα μεταχειρισμένο (από χρήστη του φόρουμ) το lcr60s3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. "Κολλάει" ωραία με τα υπόλοιπα ηχεία μου...

Bασικά ταιριάζει και στις δύο κατηγορίες η ερώτηση αυτή.
Εγώ είχα βάλει την ίδια ερώτηση στην κατηγορία "ηχεία" και πήρα αρκετές απαντήσεις εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19147

alexd27 επειδή κι εμένα όλα τα ηχεία είναι b&w πιστεύω θα βρείς χρήσιμο το παραπάνω λινκ. Τελικά εγώ πήρα μεταχειρισμένο (από χρήστη του φόρουμ) το lcr60s3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. "Κολλάει" ωραία με τα υπόλοιπα ηχεία μου...
Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τελικα και γω το ιδιο εκανα.Πηρα το LCR60 S3.Μεταχειρισμενο.Τωρα μενει να αντικαταστισω το sub (yamaha sw80).

αποτι θυμαμαι απο ριβιου η σειρα s3 δεν ηταν σαν την s2
κατι με το κροσ μαλλον που εκανε τη ζημια.
οποτε καλυτερα το 2
ετσι κι αλλιως εχουμε καταντησει στο καθε περσι και καλυτερα
επεσαν οι τιμες.αυτο ειναι καλο για εμας
επεσαν οι τιμες. τι θα κανουν οι κατασκευαστες? οεο?
απο που θα μειωσουν τη χασουρα?

Re: Απάντηση: Ποιο κεντρικο να προτιμισω?

αποτι θυμαμαι απο ριβιου η σειρα s3 δεν ηταν σαν την s2
κατι με το κροσ μαλλον που εκανε τη ζημια.
οποτε καλυτερα το 2
ετσι κι αλλιως εχουμε καταντησει στο καθε περσι και καλυτερα
επεσαν οι τιμες.αυτο ειναι καλο για εμας
επεσαν οι τιμες. τι θα κανουν οι κατασκευαστες? οεο?
απο που θα μειωσουν τη χασουρα?

Σωστά θυμάσαι. Ο ήχος της S3 ελαφρός πιο μεταλικός - οξύς θα έλεγα γι' αυτό και γρήγοραπήγα στα 705 μπροστά εγώ και τα υπόλοιπα "πάρκαραν" πίσω.