Ποιο τουτου μεχρι 20000;

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Ποιο αυτοκινητο προτεινετε μεχρι τα 20000;
Προσοχη! ακομα και τα 20500 απορριπτονται!
Επιπλέον:
1. Εταιρικο, αρα δεν μας ενδιαφερει καθολου η μεταπώληση, η καταναλωση κτλ.
2. Επαρχια αρα το παρκινγκ δεν αποτελει πρόβλημα.
3. 4 πόρτες λόγω 4μελους οικογενειας.
4. Οχι καμπριο, οχι τζιπ!

Προς το παρον στοχευω κατα σειρα στα:
1. Golf 1.4 TSI
2. Golf 1.6 FSI (αν και νομιζω ξεφευγει λιγο)
3. Peugeot 407 1.8 (125HP)
4.;
5.;

;;;;;;;;

καλα στο avforum σου ειχαμε γραψει ισαμε 20 σελιδες αυτοκινητα....:bang:

πάντως επιμένω για σενα ταμαμ

OPEL Zafira 2000 OPC 200 hp με λιγα χλ/τρα βρίσκεις με τα λεφτα που θέλεις

Οταν σου λεω εταιρικο και μου λες για Ζαφιρα μεταχειρισμενο... όσες σελιδες και να μου γραψετε...

Πλακα εχει να το συζηταμε δεν εχει;-bye-

Re: Απάντηση: Ποιο τουτου μεχρι 20000;

Οταν σου λεω εταιρικο και μου λες για Ζαφιρα μεταχειρισμενο... όσες σελιδες και να μου γραψετε...

Πλακα εχει να το συζηταμε δεν εχει;-bye-

γιατί εταιρικό και μεταχειρισμένο δεεεεεεν?

που τα είδατε αυτά?

ακομη και leasing σε μεταχειρισμένα παίζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο τουτου μεχρι 20000;

γιατί εταιρικό και μεταχειρισμένο δεεεεεεν?

που τα είδατε αυτά?

ακομη και leasing σε μεταχειρισμένα παίζει

Μπα... εδω δεν...

Οχι τιποτε αλλο αλλα πανε να μας φορτωσουν κατι Avensis...:slapface:

scoda oktavia 5 1.6 fsi πεντάθυρο

κάπου 600 λίτρα χώρος αποσκευών, 1,5 κυβικό μόλις ρίξεις τα καθίσματα, χαμηλή κατανάλωση, κάπου 120 αλογάκια, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Άγγελε, θα σου πρότεινα Peugeot 307, αν δεν σε ενοχλούν οι μεγάλες κλίσεις στις στροφές. Είναι τίμιο, καλοφτιαγμένο, έχει καταπληκτικό μοτέρ, γέρνει στις στροφές σαν μεθυσμένο και σου στέλνει την ψυχή στο στόμα, (αλλά κρατάει), και έχει πίσω έναν άθλιο ημιάκαμπτο άξονα. Ανάθεμα στον ηλίθιο που κατήργησε την ανάρτηση του 306. Γι' αυτό, Focus.

Ποιο αυτοκινητο προτεινετε μεχρι τα 20000;
Προσοχη! ακομα και τα 20500 απορριπτονται!
Επιπλέον:
1. Εταιρικο, αρα δεν μας ενδιαφερει καθολου η μεταπώληση, η καταναλωση κτλ.
2. Επαρχια αρα το παρκινγκ δεν αποτελει πρόβλημα.
3. 4 πόρτες λόγω 4μελους οικογενειας.
4. Οχι καμπριο, οχι τζιπ!

Προς το παρον στοχευω κατα σειρα στα:
1. Golf 1.4 TSI
2. Golf 1.6 FSI (αν και νομιζω ξεφευγει λιγο)
3. Peugeot 407 1.8 (125HP)
4.;
5.;

;;;;;;;;

Το κουτί Νο.1:
"1. Golf 1.4 TSI"

Γύρω στα 18.000 βγαίνει το (πλέον μοντέλο 3ετίας+) Mazda 6 1.8. Ο πατέρας μου έχει το 2.0, πολύ καλό αυτόκίνητο για αυτά τα χρήματα.

Αν και τα γούστα είναι υποκειμενικά,χωρίς τα υπόλοιπα που σου πρότειναν οι συνάδελφοι να είναι άσχημα
1)Golf,φυσικά το 1.4TSI με παράδοση στους +3μήνες και
2)Mazda 6, 1.8,όμορφο μέσα-έξω και ποιοτικό.

Ρε κάτι προβλήματα που έχουν κάτι άνθρωποι. Πάρε ρε το 407 και τελείωνε. Τόσα χρόνια στο 206 του έχεις βγάλει την παναγία και σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, τί θέλεις να πειραματιστείς με άλλες μάρκες. Εξάλλου είσαι και γνωστός αντιγερμανός. Πάντως χωρίς πλάκα πιστεύω ότι το 407 είναι το πιο όμορφο οικογενειακό που κυκλοφορεί σ' αυτή την κατηγορία τιμής ,με τον καλύτερο εξοπλισμό, και τώρα με τους 125 ίππους πιστεύω ότι δεν έχει αντίπαλο.

Όχι γαλλικά. Ο κινητήρας του είναι από κατώτερο κράμα μετάλλων και συνεπώς λιγότερο ανθεκτικός (ο πατέρας μου έχει συνεργείο αυτοκινήτων, κάτι ξέρω). Αν θες μεγάλο σκάφος, avensis ή mazda 6. Αν όχι, golf ή focus.

τι εννοείς, το μπλοκ των κυλίνδρων? Αυτό είναι από χυτοσίδηρο ή αλουμίνιο, τι διαφορετικό έχουν δηλαδή τα γαλλικά?

Κανένας κινητήρας δεν είναι από ένα συμπαγές μέταλλο, αλλά κράματα. Μιλάω για όλα τα μέρη ενός κινητήρα συνολικά κι όχι μόνο για το μπλοκ των κυλίδρων.

Επειδή όμως ο Άγγελος θα πάρει με leasing, αν πρόκειται να ξαναλλάξει αυτοκίνητο σε 10 το πολύ χρόνια δεν τον ενδιαφέρει. Όσα είπα αφορούν σε μακροχρόνιες χρήσεις.