Πολυ μπερδεμα

Xtrax

New member
2 May 2007
17
Καλησπερα σε ολους και χερετω σαν πρωτο μου μηνυα ολο το φορουμ!
Ειμαι ενας απο τους πολους μπερδεμενους (ελπιζω δηλαδη να μην ειμαι ο μονος!!!)
σε τι αναρωτιεστε?
βασικα εχω αγορασει εναν Epson TW 700 και ψαχνομαι αρκετα στο τι πηγη να χρησιμοποιησω.. Για να σας εξηγησω για τη χρηση το θελω βασικα σαν κυριο σκοπο ειναι να βλεπω ταινιες οσο καλυτερη εικονα γινεται οποτε μαλλον θα πρεπει να υπαρχει η εξοδος HDMI. ΡΕπισης θα ηθελα να εχω τηλεοπτικο σημα για να βλεπουμε κανενα αγωνα στον προβολεα:D
αυτο για να γινει οπως ηδη εχω διαβασει απο πολλα μηνυματ στο φορουμ θα πρεπει ειτε:
1.Να εχω εναν Player kai ενα tv box
2. ενα dvd recorder
Η δευτερη λυση φανταζει λιγακι πιο ακριβη απλα να σας εξηηησω οτι ο σκληορος δεν ειανι μια σοβαρη προυποθεση στην περιπτωση μοπυ
σκεφτομουν για αγορα του Kiss dp600 και αγορα και ενος TVBox. Απο οτι καταλαβαινω εαν θελω να βλεπω ταινιες μπορω να συνδεω εναν εξωτερικο σκληρο πανω στον Kiss και να παιζει. Απο την αλλη το dvd recrder εχει ενσωματωμενο δκτη αλλα αμα ενα μοντελο εχει usb θυρα θα μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο?
βρηλκα τα παρακατω μοντελα recorders και θα ηθελα την γνωμη σας
α)PHILIPS DVD/DivX player recorder DVDR3400
β)LG DVD/DivX DTT player recorder DBRH197

αχιξει καποιο απο τα παραπανω στην περιπτωση μου η να παω στην πρωτη λυση?δηλαδη τον Kiss και ενα TV Box πιθανοτητα με δεκτη ναλογικου και ψηφιακου σηματος?
ελπιζω να μην σας κουρασα-bye-
Καλως σας βρηκα και παλι

Από τα λίγα που έχω ακούσει το kiss δεν το συστήνει κανείς... πολλά προβλήματα, κολλήματα, ασυμβατότητες....

Για την ύπαρξη usb θύρας νομίζω θα πρέπει να πληρεί κάποιες προυποθέσεις για το μέγεθος που μπορεί να σηκώσει...

Προσωπικά αν ήθελα κατι φτηνό και προσωρινό εν' όψει blueray/hd-dvd θα έπερνα κανένα thompson, philips, silvercrest ως dvd player (όλα με hdmi) έως 70 Ευρώ, και ένα παλιό video ως τηλεοπτικό δέκτη.

Εως τα 160Ε για dvdplayer οι περισσότεροι συστήνουν pioneer 696 ή σονυ 76 και για λίγο ακριβότερο τα oppo (971, 981) και ενα tvbox.

Τα recorder δεν τα πολυσυμπαθώ.Πολλα λεφτά για .....τι? Από ότι καταλαβαίνω έχεις pc, άρα και μια κάρτα τηλεόρασης πιθανώς σου κάνει δουλειά.

Καλώς ήλθες....

Από τα λίγα που έχω ακούσει το kiss δεν το συστήνει κανείς... πολλά προβλήματα, κολλήματα, ασυμβατότητες....

Για την ύπαρξη usb θύρας νομίζω θα πρέπει να πληρεί κάποιες προυποθέσεις για το μέγεθος που μπορεί να σηκώσει...

Προσωπικά αν ήθελα κατι φτηνό και προσωρινό εν' όψει blueray/hd-dvd θα έπερνα κανένα thompson, philips, silvercrest ως dvd player (όλα με hdmi) έως 70 Ευρώ, και ένα παλιό video ως τηλεοπτικό δέκτη.

Εως τα 160Ε για dvdplayer οι περισσότεροι συστήνουν pioneer 696 ή σονυ 76 και για λίγο ακριβότερο τα oppo (971, 981) και ενα tvbox.

Τα recorder δεν τα πολυσυμπαθώ.Πολλα λεφτά για .....τι? Από ότι καταλαβαίνω έχεις pc, άρα και μια κάρτα τηλεόρασης πιθανώς σου κάνει δουλειά.

Καλώς ήλθες....
εχεις δικιο οσον αφορα την καρτα τηλεορασης στον υπολογιστη . και εχω και ειναι και για ψηφιακα καναλια οποτε απο εκει και περα μορω να γραψω εαν θελω.
εχω ακουσει και εγηω πολυ καλα λογια γιατον Pioneer 696
αλλα για λογους ευκολιας θα ηθελα μια θυρα USB για να μην καιω συνεχεια δισκκι και να εχω εναν εξωτερικο μονο γιαυτο το πραγμα
ενα player me ενα tv box ua moy bgei gyrv sta 250ευρω.
η Λυση του Philips 34000 με εισοδο RF και θυρα USB μου ακουγεται πολυενδιαφερον αλλα δεν ξερω τις επιδοσεις σε θεμα ηχου και εικονας σαν player:(

Καλώς ήλθες....

Τα ίδια θα σου έλεγα και εγώ...

Τελικα απο οτι διαβαζω το Philips 3400 δεν εχει καλες στατιστικες οσον αορα την εικονα..κλατι σαν 480p me HDMI!!to οποιο ειναι τραγικο βεβαια!

Το Philips 3400 το εχει δοκιμασει κανεις?
ΣΑναρωτιεμαι εαν βγαζει καλη εικονα και ηχο?:D

Δεν αξίζει τον κόπο. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η εικόνα δες Pioneer 696, Sony NS-76 ή το Οppo 981 (αν και λιγο ακριβότερο)

ναι τελικα παιδια θα καταληξω στο Pioneer 696 καιο θα παρω ξχωριστο TV Box μαλλον της Avermedia(????)
Για να δω ομως τηλεοπτικο σημα στον προβολεα θα πρεπει να συνδεσω επανω του το καλωδιο απο τV box η πανω στο Pioneer και μετα ενισχυτη και μετα προβολεα?