Πώς ανοίγω τα ψηφιακά της ΕΡΤ?

drspiros

AVClub Addicted Member
Βλεποντας οτι επιτελους η ΕRΤ Digital ανεβηκε στον Hellas Sat σε συστημα Biss, γνωριζει καποιος να μου πει πώς μπορω να δω το πακετο?

Διευκρινηση: Θεωρω οτι η ερωτηση μου δεν εμπιπτει στους κανονισμους περι πειρατειας (την οποια και αποδοκιμαζουμε...) καθως ειναι δικαιωμα 5 εκατομμυριων Ελληνων, που ζουν στην περιφερεια, να μπορουν να δουν ΔΩΡΕΑΝ αυτο που επισης βλεπουν ΔΩΡΕΑΝ άλλα 5 εκατομμυρια Ελληνων που ζουν στη πρωτευουσα. Αλλωστε, δε νομιζω οτι η ΕΡΤ προστατευει το προϊον της απο τους πολιτες της περιφεριας, αλλα απο την παρανομη θεαση στο εξωτερικο.

Περιμένεις να κυκλοφορήσουν σε ωραία συσκευασία γεμιστά bissκότα με σοκολάτα (αν κυκλοφορήσουν)! -bye-

Τον κλειδάκι θα αναγράφεται στον επόμενο συνδρομητικό λογαριασμό της ΔΕΗ! (Θα θέλαμε αλλά δεν είναι έτσι, γιατί αν το δώσουν...πως θα τους ξαναπληρώσουμε στην iptv της otenet?)

Μπραβο Φιλλιπε με εκανες και γελασα,αλλα εχω πληροφοριες οτι το κλειδακι θατο στελνουνε μαζι με τη φορολογικη δηλωση !!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Καπου εγραψε ο Σεραφειμ οτι το απογευμα σημερα δεν ειχαν σήμα (εγω θα αργησω να γυρισω σπίτι)

φατε ματια ψαρια και κοιλια περίδρομο

ηδη... εξαφανίστηκε το σήμα απο τις 11003 V

οι τυφλοσουρτηδες (οι εχοντες blind scan) παρακαλουναι σε σάρωση μπας και δουμε πράμα πάλι...

Σύμφωνα και με το flysat:
"Cine +, Sport + Info, Prisma +, PIK left Hellas Sat 2 @ 39° East"

Ορίστε, αρχίσατε να ζητάτε πανελλήνια κάλυψη και τα "μάζεψαν" άρον-άρον...:grinning-smiley-043

Και το Kingofsat με σημερινή ημερομηνία:

• Hellas Sat 2, 39°E
  • (10h20) Ένα νέο κανάλι άρχισε : Cine + (Greece) (Ελλάδα) σε DVB-S, στους 11003.00MHz, pol.V SR:13500 FEC:2/3 SID:1 PID:512/640 Ελληνικά - Χωρίς κωδικοποίηση.
  • (10h20) Ένα νέο κανάλι άρχισε : Sport Plus (Ελλάδα) σε DVB-S, στους 11003.00MHz, pol.V SR:13500 FEC:2/3 SID:2 PID:513/641 Ελληνικά - Χωρίς κωδικοποίηση.
  • (10h20) Ένα νέο κανάλι άρχισε : Prisma + (Ελλάδα) σε DVB-S, στους 11003.00MHz, pol.V SR:13500 FEC:2/3 SID:3 PID:514/642 Ελληνικά - Χωρίς κωδικοποίηση.
  • (10h19) Νέα συχνότητα για το RIK Sat: 11003.00MHz, pol.V (DVB-S SR:13500 FEC:2/3 SID:4 PID:515/643 Ελληνικά- Χωρίς κωδικοποίηση).
αλλά εγώ πάλι δεν έχω σήμα..

καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. πρέπει να πέσεις πάνω στην ώρα που είναι ανοιχτά για να τα κατεβάσεις. εγώ δοκίμασα πριν από λίγο, μου έδωσε σήμα και τα κατέβασα, αλλά μετά από ένα λεπτό χάθηκαν (δεν έχει καθόλου σήμα). οπότε κάνουν συνέχεια δοκιμές μάλλον.

Τα flysat, kingofsat κλπ, παίρνουν αναφορές από τον οποιοδήποτε δει μία αλλαγή σε ένα δορυφόρο και αυτές δημοσιεύουν. Από τη στιγμή που τα κανάλια αυτά ανοίγουν και κλείνουν κάθε λίγο και λιγάκι οι αναφορές που υπάρχουν σ' αυτά τα site δεν έχουν ιδιαίτερη αξία, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η εκπομπή τους...

κανουνε και θα κανουνε πολλες δοκιμες ακομα....αυτα τα καναλια απο τον δορυφορο θα τροφωδοτησουν και τα επιγεια κεντρα εκπομπης για να βλεπουνε ολοι οι ελληνες αυτα που χρυσοπληρωνουν τοσα χρονια...οποτε εν αναμονη..

Η μετάδοση σταθεροποιήθηκε, αλλά encrypted, με BISS.

Που είναι τα μπισκότα; Οεο;