Πως χάλασε η δίαιτά μου στις 30 Δεκεμβρίου

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Ψάχνω τα θέματα και δε βρίσκω καμία αναφορά! Μήπως εσείς στη Θεσσαλονίκη τα κάνετε αυτά τόσο συχνά που πλέον περνούν στο ντούκου;

Λοιπόν, με αφορμή την άνοδό μου στη συμπρωτεύουσα, καμιά δεκαριά νοματαίοι μαζευτήκαμε στο στέκι του Μιχάλη του Μελίδη, όπου η ψησταριά τα έδωσε όλα! Εντύπωση μου έκανε που δεν ήρθε η πυροσβεστική - να υποθέσω ότι τον έχουν μάθει πια;

Λίγους ήξερα, πολλούς γνώρισα πρώτη φορά. Η παρέα, όπως πάντα, υπέροχη! Από ταχυδακτυλουργία μέχρι υψηλή αμπελοφιλοσοφία περί "γαμπριζουσών" θυγατέρων. Δεν αναφέρω περισσότερα για το θέμα, το αφήνω στους υπόλοιπους, που είναι εμπειρότεροι... -bye-

Α, και είχαμε και πρώτη ενημέρωση για τις γιορτινές αγορές του Δημήτρη Παναγιωτίδη: Για αυτό έγραψε μόνος του για την Παπαρίζου, ήξερε ότι αν δεν προλάβαινε θα τον κάναμε ξεχωριστό θέμα! :flipout:

Να ευχαριστήσω λοιπόν όλους τους παρευρεθέντες και ειδικότερα τον Νίκο Κρυωνά για την... επιβάρυνση του κινητού του :D, τον Κώστα Ποτακίδη για τη μεταφορά και κυρίως τον Μιχάλη για τα λουκάνικα, τις παντσέτες, την καυτερή πιπεριά (αν και μου έκανε τη γλώσσα καμίνι), τη μπριζόλα, τη σαλάτα, το ψωμί, το ωραίο κρασί και το θεϊκό κεφαλοτύρι! Μιλάμε για πολύ large τύπο! :ernaehrung004:

Να είστε πάντα καλά, παιδιά! Δεν έχω άλλα λόγια να εκφράσω τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μου!

Παρακαλώ οι γκατζετάκηδες να προχωρήσουν στις σχετικές φωτογραφίες...

Και περιμένεις ωρέ να χάσεις κιλά με αυτούς που έμπλεξες?
Καλά να περνάς το φαγητό σε συνδιασμό με την πολύ καλή παρέα είναι η πεμπτουσία της ζωής.

Η γνωριμία με τον φίλτατο Lepton έγινε παραδόξως εν μέσω μπριζόλας (δεν γνωρίζω αν είναι τυχαίο), πάντως η αναφορά αναβλήθηκε εν μέσω προβληματισμών γιά τα εάν θα έπρεπε να δημοσιεύσω τις φωτό....:chinscratch:

(ας πούμε ότι ίσως αδικούν κάποιον - κάποιους).
αλλά μιά και τέθηκε το θέμα, ορίστε λοιπόν, ο φίλος μας lepton μαζί με τον Κώστα Ποτακίδη και γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται γιά διακριτικούς λόγους... (to protect the innocent που λένε).:flipout:

Και η ψησταριά (για να καταλάβετε τι χάσατε).:music-smiley-005:

Καλά ήταν αν και έμεινα λίγο λόγω υποχρεώσεων.

Πάντως ήταν μιά τυπική παραμονιάτικη μάζωξη μετά φαγητού του ...δρόμου !
(που φυσικά είναι και οι καλύτερες)
Ευχαριστούμε τον φίλο μας Μιχάλη Μελίδη γιά τη φιλοξενία.:ernaehrung004:

Lepton χάρηκα γιά τη γωνριμία...!

Attachments

• DSC00064s.jpg
    DSC00064s.jpg
    87 KB · Views: 96
  • DSC00065s.jpg
    DSC00065s.jpg
    57.2 KB · Views: 82
Last edited:
Λοιπόν Λευτέρη κι εμείς χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε από κοντά.
Ελπίζω να σου άρεσαν τα μεζεδάκια μας και τα γλυκάκια μας (του Χατζή).
Όσο για την δίαιτα που χάλασες, δεν είσαι ο μόνος.
Είμαστε πολλοί, έχουμε και σύλλογο.
Να πω ότι είμασταν μαζεμένοι οι εξής:

Κρυωνάς Νίκος
Παναγιωτίδης Δημήτρης
Λευτέρης (Lepton)
Ποτακίδης Κώστας
Ευμορφόπουλος Μάκης
Τσιριγώτης Μάριος
Τσαρουχάς Νίκος
Ανδρέας Cinemusic
κι εγώ με τον Μάκη τον ψητά.

Δεν μπόρεσαν να έρθουν και πήραν απουσία ο Αλέξης Τρυφωνίδης και ο Κακαλιός Στέργιος.

Ήπιαμε αρκετό κρασί και φάγαμε ζωηρούτσικα!!!!!!!!!!
Θα το ξανακάνουμε.

Eki, το ήξερα ότι και μόνο που θα πατούσα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη θα επέστρεφα με... αποσκευές. Ότι θα ήταν... "ζωηρούτσικες" δεν περίμενα! ;)

Μιχάλη, ρωτάς αν μου άρεσαν; Αστειεύεσαι, έτσι; :firstprize:

Δημήτρη, η χαρά όλη δική μου, έστω και για λίγο. Έχασες που έφυγες νωρίς, μετά μπήκαμε μέσα και ακούγαμε 70's. Ξέρεις... Daddy Cool και τέτοια. :speechless-smiley-0 Α, και από αυτές σου τις φωτογραφίες δεν φαίνεται το μέγεθος του... εγκλήματος. Δείξε την πιατέλα!

…εμ μάνα μου δεν ήξερες δε ρώταγες …?

Μιχάλη, είσαι πολύ hi-end :grinning-smiley-043 πάντα τέτοια !@!

Στη παρέα πάνω, Καλή Χρονιά Παίδες !@! -bye-

Ά, γι' αυτό μου ζήταγες τα τηλέφωνα κουφαλίτσα,έ; ;)
Κακοπέρασες απ' ότι καταλαβαίνω....
Ένα μόνο θα σου πώ...
Άμα μπλέξεις σε φαγητό με Κρυωνά και Μελίδη, για να επανέλθεις, όταν κατέβεις στην Αθήνα θα πρέπει να αρχίσεις τη δίαιτα "Τρέχεις τρέχω σε κυνηγώ, αν σε πιάσω σε ..μώ, καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει". :flipout:

Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου το Μιχάλη, για την άψογη όπως πάντα φιλοξενία του.

Λευτέρη να είσαι καλά φιλαράκι και όποιος έρχεται Θεσ/νίκη ας ρίχνει και ένα τηλέφωνο, εμείς εδώ ψάχνουμε ευκαιρεία για γιορτή.

Attachments

• 786_25.JPG
    786_25.JPG
    108.1 KB · Views: 26
  • 787_25.JPG
    787_25.JPG
    85.7 KB · Views: 21
  • 789_25.JPG
    789_25.JPG
    109.4 KB · Views: 23
  • 791_25.JPG
    791_25.JPG
    113.2 KB · Views: 37
και λίγες φώτο ακόμα....

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μετά τα γλυκά πήγαμε με το Μιχάλη και τον Αντρέα για ένα τσίπουρο (μας έκοψε η πείνα βλέπετε :flipout: ), αλλά εκεί ντράπηκα να βγάλω φώτο γιατί δεν θα μας πίστευε κανείς ότι είναι από την ίδια ημέρα :grinning-smiley-043

Attachments

• 794_25.JPG
    794_25.JPG
    104.1 KB · Views: 22
  • 797_25.JPG
    797_25.JPG
    103.2 KB · Views: 22
  • 799_25.JPG
    799_25.JPG
    106.2 KB · Views: 20
Ε, αντί να ζηλεύεις, δεν έρχεσαι κι εσύ από δω να σε κεράσουμε;
Να ρίξουμε ένα ψήσιμο έτσι στα γρήγορα.
Θα φωνάξουμε και κανέναν απ´αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

......τι λε ρε παιδι μου ........

ρε σεις !!!!!

για μια στιγμη νομισα οτι ειστε σε πανυγηρι και ακουτε Ε.Θωδη εν μεσω τσικνας μπυροποσιας και σουβλακιλας !!!

περιτω να πω οτι ζηλεψα !!

εχω να βρεθω με τοσο μεγαλη παρεα και σε τετοια ψησταρια απο το 1999.......

Re: Απάντηση: Πως χάλασε η δίαιτά μου στις 30 Δεκεμβρίου

Ε, αντί να ζηλεύεις, δεν έρχεσαι κι εσύ από δω να σε κεράσουμε;
Να ρίξουμε ένα ψήσιμο έτσι στα γρήγορα.
Θα φωνάξουμε και κανέναν απ´αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Νομίζετε ότι θα ξεφύγετε είστε γελασμένοι, πρώτα ο Θεός προς το τέλος του Φλεβάρη θα ανηφορίσω προς τα πάτρια εδάφη σας.

Έλα κι εσύ ρε Βαγγέλη. Να σε δούμε κι από κοντά.
Μήπως μακριά είμαστε;
5 λεπτά είμαστε με το τηλέφωνο!!
Άντε πάρε καμμιά άδεια κι έλα.

μωρε θα ρθω .... δεν θα ρθω;;;;;;:music-smiley-005: :music-smiley-005:

αλλα το ποτε δεν ξερω....