Πως μπορει να φανει η ημερομηνια ληψης?

thanasos

New member
10 October 2008
3
Καλώς σας βρήκα.Συγχαρητήρια για το forum.Εχω την SONY 265E και χρησιμοποιώ για επεξεργασία το Studio9.
Θέλω στο υλικό που εισάγω στο PC για επεξεργασία, να φαίνεται και η ημερομηνία ληψης που εμφανίζεται στην κάμερα αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει:chinscratch:.
Ενω το βλέπω στην κάμερα στο PC τίποτα.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει:help:?

Kοιταξε στις ρυθμίσεις στην κάμερα να τσεκάρεις την συγκεκριμένη επιλογή
, επιλογή η οποία θα σου επιτρέψει να δεις διάφορα στοιχεία που είναι κρυμμένα μέσα στο tape από την ψηφιακή έξοδο

Εχω τσεκάρει την μοναδική επιλογή που εχω βρει, βλέπω την ημερομηνία στην κάμερα, αλλά οχι στο pc.Και στήν δεύτερη κάμερα που εχω Sony dcr-hc27e γίνεται το ίδιο πράγμα.

http://pdf.crse.com/manuals/3087919141.pdf
για κοίτα στην σελιδα 37 από to pdf
κάνεις αυτό ακριβώς που περιγράφει ?
επίσης κάνεις capture με το πρόγραμμα της sony ?
Φίλε μου το εχω κάνει αυτό.Capture κάνω με το Studio 9. Αλλά και με το Roxio που εχω κάνει capture,αλλα και με της sony πάλι τίποτα.
Εσυ με ποιό πρόγραμμα κάνεις capture? Στο avi που δημιουργείς μπορείς να δείς την ημερομηνία λήψης?

μεσώ του EDIUS δουλεύω και έχει επιλογή να εμφανίσει τα data code του tape .. αλλά αυτό είναι σε semi pro επίπεδο όπως και το υλικό που χειρίζομαι , κατέβασε το trial και δοκίμασε αν και πιστεύω ότι και το πρόγραμμα που έχεις εχει την δυνατότητα ,
όλα τα tape σε ψηφιακό επίπεδο ´¨κουβαλάνε¨´ την πληροφορία αυτό που μένει είναι να την βγάλεις έξω μέσω της κονσόλας που κάνεις edit

για ψαχτο λίγο και θα επανέλθω με πιο συγκεκριμένες οδηγίες ( πιστεύω !)