ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Μέρες δυσκολες έρχονται για πολλούς ανθρώπους που χρωστανε σε τράπεζες και καθημερινά υφίστανται τον εξευτελισμό απο τις περίφημες "εισπρακτικες" εταιρίες που απειλούν βριζουν εκβιαζουν διασύρουν για να καταφερουν να εισπράξουν τα λεφτά της τράπεζας. Ιδου λοιπόν ένας οδηγός αντιμετώπισης των ενοχλητικών που τηλεφωνουν για να σας που οτι δεν εχετε πληρωσει τη δοση του δανειου ή της κάρτας σας:

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος.
- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Αριθμό ταυτότητας και πατρώνυμο, παρακαλώ;
- Για ποιον λόγο;
- Γιατί σκοπεύω να σας κάνω μήνυση, κυρία Αγκαθούρα. Για παρενόχληση.
- Δεν είμαι υποχρεωμένη να σας δώσω τα στοιχεία μου.
- Δεν είμαι υποχρεωμένος τότε να σας απαντήσω. (κλείσιμο)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Εξαρτάται.
- Τι εννοείται «εξαρτάται»;
- Από το ποιος τον ζητεί.
- Συγγνώμη, αυτό δεν είναι το τηλέφωνο του κ. Παπαδόπουλου;
- Πιθανότατα. Ποιος τον ζητεί;
- Αγκαθούρα. Από την Kleftobank.
- Τότε δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος.
- Μπορώ να μιλήσω στον κ. Παπαδόπουλο;
- Αμα θέτε, εγώ θα σας εμποδίσω;
- Με συγχωρείτε, τι συμπεριφορά είναι αυτή;
- Αν ξαναπάρεις, να δεις που θα την έχω χειροτερέψει.

ΣΑΔΟΜΑΖΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ.
- Ο ίδιος.
- Από την Kleftobank τηλεφωνώ, κύριε Παπαδόπουλε, Αγκαθούρα.
- Α, υπέροχα.
- Σχετικά με το δάνειό σας..
- Ναι, τι έπαθε;
- Εχετε καθυστερήσει 6 ημέρες την πληρωμή του.
- Και μία σήμερα 7.
- Πότε υπολογίζετε ότι θα μπορέσετε να καταθέσετε το ποσό;
- Οταν το καταθέσω, θα το δείτε στον υπολογιστή σας.
- Πρέπει να μου πείτε μια ημερομηνία.
- Δεν θέλω να σας πω. Θα το δείτε κατατεθειμένο.
- Με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά.
- Βρε, άντε μου στο διάολο, που θα μου μάθεις και συμπεριφορά, αλογομούρα.
- Η συνομιλία μας, κύριε Παπαδόπουλε, καταγράφεται και θα μεταβιβαστεί στους υπεύθυνους.
- Και πώς θα τους πεις ακριβώς, κούκλα μου; «Με είπαν ******* στο τηλέφωνο επειδή κάνω το επάγγελμα μιας *******ς»; (κλείσιμο)

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- (Απαντάμε στο κινητό έχοντας δει το νούμε ρο τηλεφώνου) Ψησταριά το «Ωραίο Λιόπεσι», λέγεται;
- (Το κλείνει η Αγκαθούρα, σαστισμένη.)

GAY ACTIVIST ANTIMETΩΠΙΣΗ
- Τον κ. Παπαδόπουλο, παρακαλώ;
- Ο ίδιος.
- Αγκαθούρα από την Kleftobank.
- Aχ, κυρία Αγκαθούρα μου, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω τώρα γιατί πεοθηλάζω και είμαι μπουκωμένος.

ΝΤΑΝΤΑΪΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Ναι;
- Με ακούτε, κύριε Παπαδόπουλε;
- Οχι.

ΚΑΨΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
- Ο κ. Παπαδόπουλος;
- Σας ακούω.
- Αγκαθούρα από την Κleftobank.
- Καλησπέρα, κυρία Αγκαθούρα, σας περίμενα.
- Εγινε κάποια κατάθεση μήπως;
- Αχ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα.
- Αύριο θα τα καταφέρετε;
- Να σας πω, τι φοράτε αυτή τη στιγμή;
- Συγγνώμη;
- Θα ήθελα να πάρετε το ακουστικό και να το ακουμπήσετε πάνω σας και σιγά-σιγά να το κατεβάσετε προς τα κάτω και μετά, με μία κίνηση, αργή, αλλά σταθερή, με τρυφερότητα και δυναμισμό συνάμα, να το σπρώξετε μέσα σας.
- Πώς μιλάτε έτσι, κύριε Παπαδόπουλε;
- Δεν είμαι ο Παπαδόπουλος, αλλά σε άναψα πουτανίτσα, ε;

Του Τάσου Θεοδωρόπουλου από το Πρώτο Θέμα.

Last edited by a moderator:
Re: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

θα τα δοκιμάσω όλα και θα αναφέρω .....

Απάντηση: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚ

μαρτυρίες ομογενών εις την αλλοδαπή αναφέρουν τακτικές του τύπου , κατσίκομα υπάλληλου έξω από το σπίτι του φεσωτή :ADFADF1: και φωνές

τα λεφτά σας παρακαλώ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΆΤΕ !!!!

δεν ξέρω εάν αληθεύει ,,,, όλα είναι πιθανά εις την δύση

εδώ είναι Βαλκάνια όμως ''' θα του έδινα προσδόκιμο ζωής ,,, κάνα 2 μέρες :furious3::violent-smiley-008:

Re: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Μήτσο!!!.....:SFGSFGSF:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΠΡΑΚ

Το ποστ του Μήτσου δεν με αφορά. Δεν συναλλάσσομαι με την Klleftobank, παρά μόνο με φτωχές, πλην τίμιες, τράπεζες....η κυρία Αγγουρίδη με την οποία συνδιαλέγομαι καθημερινά είναι ευγενέστατη, καμμία σχέση με την κυρία Αγκαθούρα...την έκανα και add to friends στο msn για πιο άμεση επικοινωνία...:BDBDG54::BDBDG54:

Απελπισμένοι,άφραγκοι,ημιαπασχολούμενοι-συμβασιούχοι είναι κι αυτοί...

Το να πουλάς μαγκιά σ' αυτούς δεν βγάζει πουθενά και δεν λέει...Οι τράπεζες είναι τα αφεντικά...

Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους.Ούτε αυτοί θα αισθάνονται ευχάριστα μ' ότι κάνουν,αλλά πρέπει κι αυτοί να φάνε...

Ωραια κ.DIPIE εν μερει εχετε δικιο για τους υπαλληλους, αλλα μερικη απο αυτους εχουν ανεβει το καλαμι. Και φυσικα οταν ενοχλουν με τον τροπο αυτο της μαγκιας, να ειναι και αυτη ετοιμη απο την αλλη μερια του ακουστικου. Και θα θελα να μου πειτε αν γνωριζετε φυσικα, αν αυτο που κανουν απο της τραπεζες ειναι νομιμο?

Παράνομο είναι όπως ξέρεις κε Σουζάκια.Γι' αυτό και πρόσφατα,άλλαξαν το καθεστώς λειτουργίας αυτών των "εταιρειών".

Πούλα τσαμπουκά στις τράπεζες...Σε παίρνει εκεί;Εκέι σε-με-σας-μας θέλω...

Re: Απάντηση: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣ

Το να πουλάς μαγκιά σ' αυτούς δεν βγάζει πουθενά και δεν λέει...Οι τράπεζες είναι τα αφεντικά...

Αφήστε τους να κάνουν την δουλειά τους.Ούτε αυτοί θα αισθάνονται ευχάριστα μ' ότι κάνουν,αλλά πρέπει κι αυτοί να φάνε...

ναι, αλλά κοίτα στο τέλος που θα έχουν δουλειά όλοι αυτοί κι άλλοι με χρόνια στα Υπουργεία θα πάρουν πούλο..

Παράνομο είναι όταν έχει κάνει σύμβαση η τράπεζα με κάποια εταιρεία για να παίρνει τα τηλέφωνα.

Όταν η εταιρεία ανήκει στον όμιλο της τράπεζας δεν είναι παράνομο.....

Ολοι θα τον πάρουμε έτσι που πάμε...

Ο "σοφός" λαός κοιμάται...

Δημοκρατία των λαμογιών και του καναπέ...

Γνωστος μου στέλεχος μεγάλης τραπεζας μου αναφερει οτι τους τελευταιους 2 μηνες πεφτουν χοντρά φεσια τοσο απο επαγγελματιες οσο και απο ιδιώτες που αρχιζουν να εχουν προβληματα αποπληρωμής υποχρεώσεων.. Οι τράπεζες το ξερουν και περιμενουν να ενταθει τους επομενους μηνες (ειδικά 2-3 απο αυτές που έδιναν δάνεια από το τηλεφωνο το FAX το internet σε οτι κινειται και πετάει !!! )..

Δυστυχώς η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι να ειμαστε προσεκτικοι στα ανοιγματά μας αλλιως τα πράγματα ειναι δυσκολα γιατι πεφτει χοντρο κυνήγι.. Και οι συνεπειες δεν ειναι μικρες ειτε καποιος εχει περιουσια (οποτε την βαζει σε ρισκο) ειτε δεν εχει οπότε μπαινει σε Τειρεσια και ξεχναει την δυνατότητα να αγορασει με δανειο ουτε αποχυμωτή, να διοριστεί στο Δημόσιο κλπ. Προσωποκράτηση νομιζω δεν παίζει για χρεη προς τράπεζες.

Το ζησαμε σε πολύ κοντινο μου συγγενη (ξαδέρφη) πριν 1.5 χρονο και σας πληροφορω οτι ειναι πολύ ψυχοφθορα εμπειρία γιατι τα τηλεφωνήματα ειναι συνεχή σε οποιαδήποτε ώρα της μέρας (και της νυχτας ενιοτε) .. Η ξαδέρφη μου μου ειχε εκμυστηρευθεί οτι η πιεση ηταν τοσο εντονη που μερικες φορές της περνουσε απο το μυαλό να δώσει τέλος στην ζωη της.. Τελικά αφου και οι Τραπεζες ειδαν οτι δεν ειχε τιποτα να της παρουν και οτι δεν πλήρωνε γιατι δεν μπορουσε όχι γιατι δεν ειχε την δυνατότητα, της πρότειναν να κανει μια σειρά από διακανονισμούς πληρώνοντας ενα μικρό ποσό κάθε μήνα (με επαχθεις ορους φυσικα..) Τώρα ειναι καλύτερα, εχει συνηδειτοποιήσει ομως οτι θα πληρώνει μια ζωή, οτι θα ειναι στον Τειρεσια για καποια χρόνια και οτι εαν τυχον βρεθει ξαφνικά με περιουσια οι Τράπεζες (που αναψηλαφουν κατά καιρους τέτοιες υποθέσεις) θα την περιμένουν στην γωνία :twoguns:

Φοβαμαι ομως οτι με την κατηφορα που εχει παρει το πράγμα, τα φέσια θα γιγαντωθουν και μετά ποιός σώζει ποιον..

Last edited:
Re: Απάντηση: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣ

Δεν έχεις άδικο ρε Διονύση:ernaehrung004:

To καλυτερο ειναι να εξωφλουμε τα χρεη μας γιατι οι εν λογω εισπρακτικες εταιριες ενοχλουν και ολους τους ασχετους με το χρεος που εχουν καποια σχεση (συγγενεις-δουλεια) με τον κακοπληρωτη οφειλετη ή τον εγγυοδοτη.
Μιλαμε οτι ηθελε ο αλλος 50αρα LCD και πρεπει εγω δλδ να απανταω σε 10 τηλεφωνηματα των εισπρακτορων ημερησιως.
2-3 τετοιοι μπαταχτσηδες να βρεθουν στη δουλεια σου, την κατσαμε την βαρκα.

Το φέσι που θα φάνε οι Τράπεζες ΑΥΤΗ τη φορά,θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα έχουν να πληρώσουν εισπρακτικές εταιρίες....όλη η αγορά οργανώνεται για να τους ρίξει κανόνι. Σίγουρα πάμε για κλείσιμο-συγχώνευση Τραπεζών.

Τα λεφτά στην Κύπρο για καλό και για κακό....

Απάντηση: Re: New post Reply with quote ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣ

Γνωστος μου στέλεχος μεγάλης τραπεζας μου αναφερει οτι τους τελευταιους 2 μηνες πεφτουν χοντρά φεσια τοσο απο επαγγελματιες οσο και απο ιδιώτες που αρχιζουν να εχουν προβληματα αποπληρωμής υποχρεώσεων.. Οι τράπεζες το ξερουν και περιμενουν να ενταθει τους επομενους μηνες (ειδικά 2-3 απο αυτές που έδιναν δάνεια από το τηλεφωνο το FAX το internet σε οτι κινειται και πετάει !!! )..

Δυστυχώς η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι να ειμαστε προσεκτικοι στα ανοιγματά μας αλλιως τα πράγματα ειναι δυσκολα γιατι πεφτει χοντρο κυνήγι.. Και οι συνεπειες δεν ειναι μικρες ειτε καποιος εχει περιουσια (οποτε την βαζει σε ρισκο) ειτε δεν εχει οπότε μπαινει σε Τειρεσια και ξεχναει την δυνατότητα να αγορασει με δανειο ουτε αποχυμωτή, να διοριστεί στο Δημόσιο κλπ. Προσωποκράτηση νομιζω δεν παίζει για χρεη προς τράπεζες.

Το ζησαμε σε πολύ κοντινο μου συγγενη (ξαδέρφη) πριν 1.5 χρονο και σας πληροφορω οτι ειναι πολύ ψυχοφθορα εμπειρία γιατι τα τηλεφωνήματα ειναι συνεχή σε οποιαδήποτε ώρα της μέρας (και της νυχτας ενιοτε) .. Η ξαδέρφη μου μου ειχε εκμυστηρευθεί οτι η πιεση ηταν τοσο εντονη που μερικες φορές της περνουσε απο το μυαλό να δώσει τέλος στην ζωη της.. Τελικά αφου και οι Τραπεζες ειδαν οτι δεν ειχε τιποτα να της παρουν και οτι δεν πλήρωνε γιατι δεν μπορουσε όχι γιατι δεν ειχε την δυνατότητα, της πρότειναν να κανει μια σειρά από διακανονισμούς πληρώνοντας ενα μικρό ποσό κάθε μήνα (με επαχθεις ορους φυσικα..) Τώρα ειναι καλύτερα, εχει συνηδειτοποιήσει ομως οτι θα πληρώνει μια ζωή, οτι θα ειναι στον Τειρεσια για καποια χρόνια και οτι εαν τυχον βρεθει ξαφνικά με περιουσια οι Τράπεζες (που αναψηλαφουν κατά καιρους τέτοιες υποθέσεις) θα την περιμένουν στην γωνία :twoguns:

Φοβαμαι ομως οτι με την κατηφορα που εχει παρει το πράγμα, τα φέσια θα γιγαντωθουν και μετά ποιός σώζει ποιον..

Αφου δεν ειχε κανενα περιουσιακο στοιχειο,γιατι εκανε διακανονισμο? τι θα την εκαναν?.Σ αυτην την περιπτωση ,ζητας και την συμβουλη καποιου δικηγορου ,σχετικου μ αυτα τα θεματα.Κατι παραπανω ξερουν οι ανθρωποι αυτοι,δουλεια τους ειναι

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και για να είμαστε καλυμμένοι απ όλες τις απόψεις :

Το παραπάνω χιουμοριστικό άρθρο ,το οποίο έλαβα κι εγώ σε email ,είναι του Τάσου Θεοδωρόπουλου και δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα.

Καλό θα ήταν κάποιος mod να το προσάψει στην αρχή του πρώτου ποστ.

Υ.Γ. Δημήτρη Θ. έχεις καμμιά σχέση με τον Τάσο Θ.??