ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Μιας και τον τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερα μέλη
του Avclub να γράφουν στο Avsite αλλά και το αντίστροφο,πόσοι
είμαστε που το κάνουν;

Πρώτος εγώ.

Υ.Γ.
Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση,έχω ανοίξει το ίδιο thread
και στα δύο site.
Αν τελικά είμαστε πολλοί,μήπως μπορούμε να κόψουμε μαζί τις πίττες;

Και εγώ. Και φυσικά δεν είναι ντροπή. Τα site δεν είναι πολιτικά κόμματα ή ομάδες που πρέπει να ανήκεις και να αντιπαλεύεις τους αντιπάλους. Άλλωστε σε άλλα θέματα είναι το avclub μπροστά (απο ενδιαφέρον) και σε άλλα το avsite.

…μάλλον πρέπει να είμαι μέλος από τους πρώτους στο avsite.gr σταμάτησα να μπαίνω πριν καιρό όταν κόσμος που ούτε καν με ξέρει μου με στόλισε με χαρακτηρισμούς (και άλλους βέβαια αλλά δεν μου πέφτει λόγος, μιλάω σε προσωπικό επίπεδο…) χωρίς καν με έχουν δει ποτέ, όχι να συζητήσουν μαζί μου… κρίμα, ίσως με ενόχλησε περισσότερο ότι άνθρωποι που με γνωρίζουν τους το επέτρεψαν / επιτρέπουν… δε πειράζει εγώ τους αγαπάω αλλά καλύτερα μακριά και αγαπημένοι ;) παραείμαι straight για να μπω σε άλλες διαδικασίες ;) -bye-

Ναι , γράφτηκα κάποια στιγμή για να ευχαριστήσω μεταξύ άλλων και τον Νικο Τσαρουχά για την οργάνωση και την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα ενδιαφέρον blind test . Διαβάζω μερικές φορές , γράφω όμως σπάνια , γιατί βαριέμαι να γράφω για τα ίδια πράγματα δυο φορές . Και οι φίλοι μου είναι από δω μεριά :ernaehrung004:
Α ... και απαντώ σε αυτή την ερώτηση χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενο συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού σωματείου;)

Εγω εχω κανει εγγραφη αλλα δεν εχω γραψει ποτε και μαλιστα απο εκεινη την μερα που γραφτηκα και μετα δεν εχω ξαναμπει στο site. Εχω γνωρισει μαλιστα και στο παρελθον απο κοντα αυτον που εχει ανοιξει το forum. Αλλα τελικα δεν εχω ξεκολισει απο εδω. Μου φανηκε καπως απομακρο το συγκεκριμενο μερος.

Last edited:
Παιδιά,ένα "κι εγώ" αρκεί.
Το γιατί γράφουμε ή δεν γράφουμε είναι μάλλον off topic.

Το να κόψουμε μαζί την πίτα πώς θα το απαντήσουμε?/
Mε σκέτο ναί ή όχι??Γιατί στο Υ.Γ ετεθη και αυτό το ερώτημα.
Τοτε ,sorry ,αλλα δεν έχω καταλάβει το νόημα τού thread.

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να αθριζουμε νουμερα. Υπαρχουν καποιοι που διαβαζουν και τα 2.

Εμενα με χαλασε ο τροπος αντιδρασης στην δημιουργια του AVclub, οι εκ του πονηρου μεθοδευσεις για συγχωνευση , τα σχολια τα ποταπα, (μεχρι και το ονομα τους χαλαγε) και γενικα η χολη, η απιστευτη χολη.... χωρις λογο. Ε οχι και πιτα...

Βρε συ Σπυρο ...... κοιταω το μυνημα σου και στο Αβαταρ σου βλεπω να εχεις 4 αστερια ενω εγω 3 !!!

στα ποσα σε λεω Στρατηγο ;;;;;:flipout: :flipout:

Βρε συ Σπυρο ...... κοιταω το μυνημα σου και στο Αβαταρ σου βλεπω να εχεις 4 αστερια ενω εγω 3 !!!

στα ποσα σε λεω Στρατηγο ;;;;;:flipout: :flipout:

Δεν ξέρω Βαγγέλη.Στα 5 νομίζω.Προβλεπεται απο το club μας??/:flipout: :flipout:
Aν και ένας είναι ο Στρατηγός εδώ μέσα.Και τα δυο πρώτα γράμματα είναι ΜΗ..:firstprize:

Re: Απάντηση: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ/ΓΡΑΦΕΤΕ/ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ AVSITE?

Παιδιά,ένα "κι εγώ" αρκεί.
Το γιατί γράφουμε ή δεν γράφουμε είναι μάλλον off topic.

Το οτι εξηγουμε και την καρδια μας σε αυτην την παρεα ειναι και ο λογος που ειμαι εδω:grinning-smiley-043
Σιγα το τεχνικο Thread:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
:violent-smiley-030: Τα On και Off τα ειναι για φανταρους κι εγω απολυθηκα πριν 17 χρονια :ernaehrung004:

Λέω να φάω την πίτα που ανακοίνωσε ο Larry,στο club μας.Δεν είμαι και υπέρ τών ζεϊμπέκικων τής αγαπης,απο χαρακτήρα.....
Καλή χρονιά νάχει ο κόσμος όλος.Ας έρχεται και ας πηγαίνει όποιος θέλει....ελευθερο διαδίκτυο έχουμε...
Sorry ,τα γράφω λίγο μπερδεμένα,γιατί περίμενα εντολή απο το συμβούλιο του μή κερδοσκοπικού σωματείου στο τί να γράψω.
Και θα χαρώ πολύ να....μάς ξανάρθεις,να δείς και τούς φίλους......
Θελω μη κερδοσκοπική πίτα.Τέλος.