Powerdvd 7.3 -> ati 2400pro .....μυστηριο!

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Τα φωτα σας....

Δοκιμασα και το 7.3 deluxe και το 7.3 ultra τα οποια ολα τα bluray τα παιζουν αψογα.
Δεν ανοιγουν ομως κανενα μα κανενα hddvd.

Επιλεγω με τον ιδιο τροπο που επιλεγω να ανοιξω τα bluray και το προγραμμα δεν αντιδρα καθολου. Σαν να μην ανοιξα τιποτα.

Δοκιμασα και το anydvd, οχι οτι εφταιγε αυτο, αλλα ετσι για την ιστορια, αλλα τα ιδια.

Σε file mode ανοιγω καποια evo απο τις ταινιες τα οποια βηχουν του κερατα και παγωνουν περιοδικα και συνεχεια, εναλλασωντας κυκλικα τις επιλογες ηχου της ταινιας απο dts σε dd σε lpcm κτλ κτλ.
To hardware acceleration δεν ενεργοποειται στα evo αυτα.
Αντιθετα στα evo κλιπακια που εχουν τα δισκακια ( τρειλερ ) σε οποια τελος παντων ανοιξα και επαιξαν, επαιξαν κανονικα και με hardware acceleration.

Κανονικα και με ha δουλευουν και τα bluray.

Τα λοιπα ειναι..... catalyst 7.6 reclock το τελευταιο, δεν θυμαμι βερσιον, powerstrip 3.74.

Καθε ιδεα/υποψια δεκτη......

Καλα, τι ερωτησεις ειναι αυτες? Πρωτα δοκιμαζουμε και μετα αγοραζουμε !!!!

ριπ ! και τα br και τα hd.

Και να σου πω την αληθεια ειναι το μονο που με τρωει γιατι δεν ξερω αν παιζουν σιγουρα. Το απογευμα θα εχω αλλα που ξερω σιγουρα οτι παιζουν για να το ξεκαθαρισω κι αυτο !

Να υποθέσω ότι αυτά τα hddvd τα έχεις ανοίξει παλιότερα...?

Τα συγκεκριμενα οχι.

Οπως ειπα και στο Συριο, το απογευμα θα δοκιμασω αλλα που ξερω σιγουρα οτι παιζουν αλλου !

Ολων το μυαλο εκει παει ε?

Καμμια αλλη ιδεα , ΑΝ δεν φταιει αυτο ?

Α ξεχασα να αναφερω οτι η 2400 παιζει σε εναν p4 3.2 478 , και ........δε μασαμε τιποτα..............

Τα συγκεκριμενα οχι.

Οπως ειπα και στο Συριο, το απογευμα θα δοκιμασω αλλα που ξερω σιγουρα οτι παιζουν αλλου !

Ολων το μυαλο εκει παει ε?

Καμμια αλλη ιδεα , ΑΝ δεν φταιει αυτο ?

Το πιθανότερο είναι αυτό. Δεν στέκει να παίζει τα BR και όχι τα HDVD. Οπότε γιατί να αρχίσουμε τα αν.....?

Μαλιστα. Δεν νομιζω οτι ειμαι "λερωμενος" ομως , καθοτι δεν τα ριπαρισα εγω αλλα τα πηρα ετοιμα !

Θενκς ενιγουε ι.

Μαλιστα. Δεν νομιζω οτι ειμαι "λερωμενος" ομως , καθοτι δεν τα ριπαρισα εγω αλλα τα πηρα ετοιμα !

Θενκς ενιγουε ι.

Μωρέ και μεις έτοιμα τα παίρνουμε και είναι λερωμένα καμιά φορά....

Μην αρχίσετε να ψάχνετε τρελά πράγματα.

Δεν μπορεί όλα τα HD DVD rip σου να έχουν πρόβλημα.

Οι λύσεις συνήθως είναι οι πιο απλές.

Αυτο μου κανει εντυπωση κι εμενα και γιαυτο σας ρωτησα που εχετε πιο καθαρο μυαλο, γιατι εχθες θολωσα!

Τελικα δεν εφταιγε τιποτα απο το στησιμο η το software.

Το υλικο που μου δοθηκε για να κανω δοκιμες ηταν λαθος. Και οι 7 ταινιες hd dvd , δυστυχως.
Με αλλες δοκιμασμενες εχθες , επαιξε μια χαρα !

Και δεν ηταν τα xpl "βρωμικα". Απλα ελειπαν ενα σωρο πραγματα απο τα ριπ δισκακια ....

Ενιγουει, τελος καλο ολα καλα !

Καλημερα !