Πρόβλημα εικόνας σε sony tv,αν γνωρίζετε,βοηθήστε με

firefighter75

New member
9 February 2014
9
Καλησπέρα στην παρέα,έχω αγοράσει μια sony 46' και μου παραμορφώνει την εικόνα,να σας εξηγήσω για να καταλάβετε στα logo των καναλιών είναι σαν να αλλάζουν τα pixels,τετραγωνοποιούνται πως να το πω´?
έχω κάνει τις ρυθμίσεις και πάλι δεν αλλάζει,θολώνει και παραμορφώνοντα τα πρόσωπα,δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ορολογία για το πρόβλημα αυτό.
θα περιμένω τις απαντήσεις σας,ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έψαξα λίγο στο forum και είδα ότι πρόκειται για την 46w905 , αυτό το πρόβλημα που λες το κάνει μονο σε τηλεοπτικό σήμα (DIGEA) ή και σε DVD , HD κτλ?

Αν έβγαζες και κάποια φωτογραφία ακόμη καλύτερα.

Καλησπέρα Yperion το κάνει σε τηλεοπτικό σήμα μόνο (digea)
hd,blue-ray είναι οκ
απλά αν γνωρίζεις αν υπάρχει καμία ρύθμιση η είναι έτσι από το σήμα??
ευχαριστώ

επειδή βλέπω ότι έχεις οτε tv για πες´???
....οτε tv η nova ???? ´
πρόκειται εντός της εβδομάδας να κατασταλάξω εκμεταλλευόμενος τις προσφορές που έχουν και οι δύο.

Last edited by a moderator:
....οτε tv η nova ???? ´
πρόκειται εντός της εβδομάδας να κατασταλάξω εκμεταλλευόμενος τις προσφορές που έχουν και οι δύο.
o ote tv αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια προσφορά . Η nova έχει προσφορά για το 3play που σου κάνει δώρο όλο τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση http://www.forthnet.gr/ServicesBask...mpaign=basic&gclid=CJDT5MzGgL0CFYMSwwod5z0Akw . όπότε θα πήγαινα Nova που έχει καλή προσφορά αυτή την περίοδο

....οτε tv η nova ????

Εξαρτάται τι θέλεις να βλέπεις , αθλητικά ο ΟΤΕ για εμένα υπερτερεί κατά πολύ καθώς έχει NBA και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο , η NOVA έχει Ελληνικό Πρωτάθλημα που για εμένα είναι B' διαλογής αλλά άλλοι το βλέπουν. Στις ταινίες καλύτερη είναι η NOVA αλλά ο ΟΤΕ βελτιώνεται συνέχεια. Γενικά ως προς το περιεχόμενο το ένα πακέτο είναι σε άνοδο και το άλλο σε διαρκή πτώση οπότε ψηφίζω OTE.

termitis o οτε έχει δώρο τον αποκωδικοποιητή με την κεραία αυτή την βδόμαδα και πληρώνεις μόνο 50 ευρώ από 99 ευρώ την εγκατάσταση από τον τεχνικό τους,μάλλον θα είναι απάντηση για τον ανταγωνισμό της nova και μου βγαίνει 43 ευρώ με απεριόριστα σταθερά,ιντερνετ και 2 ώρες κινητά,πιστεύω να είναι καλή επιλογή και να μην το μετανιώσω.

Yperion μάλλον σε οτέ γιατί δεν χρεώνει το hd,αναβαθμίζεται συνεχώς και έχει καλύτερο σήμα από nova,απλά είναι λίγο πιο ακριβό

Last edited by a moderator:
Εξαρτάται τι θέλεις να βλέπεις , αθλητικά ο ΟΤΕ για εμένα υπερτερεί κατά πολύ καθώς έχει NBA και όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο , η NOVA έχει Ελληνικό Πρωτάθλημα που για εμένα είναι B' διαλογής αλλά άλλοι το βλέπουν. Στις ταινίες καλύτερη είναι η NOVA αλλά ο ΟΤΕ βελτιώνεται συνέχεια. Γενικά ως προς το περιεχόμενο το ένα πακέτο είναι σε άνοδο και το άλλο σε διαρκή πτώση οπότε ψηφίζω OTE.

στα αθλητικά είναι ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός . αν του αρέσει να βλέπει nba ή ξένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα κ.τ.λ. πάει οτε , αν θέλει να βλέπει ελληνικό πρωτάθλημα σε μπάσκετ και μπάλλα , chl, europa , euroleague κ.τ.λ. πάει nova και στις ταινίες η nova είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον οτε . Επίσης η nova έχει multiview ενώ ο οτε όχι

Last edited:
Το Champions League ακούγεται ότι θα το χάσει η NOVA απο την νεα χρονιά επίσης ο ΟΤΕ έχει καλύτερους δέκτες χωρίς προβλήματα με reset και κολλήματα, τέλος πάντων ας σταθμίσει ο καθένας τις ανάγκες του και ας πράξει ανάλογα. Για εμένα τα αθλητικά του ΟΤΕ δεν έχουν αντίπαλο γιατί προτιμώ να βλέπω Ρεάλ-Αθλέτικο παρά Λεβαδιακό-Πλατανιά , την Ευρωλίγκα την έχει και η ΔΤ σε κάποιους αγώνες.