Προβλημα ηχου σε HDMI

papadopou

New member
7 September 2007
59
Γεια σας.Εχω ενα προβλημα με το HTPC.Εχω αυτη την motherboard: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522611 συνδεμενη με HDMI με μια samsung 32 S86.To προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παρω ηχο απο το HDMI αλλα μονο εικονα.Στις πληροφοριες συστηματος δειχνει οτι ολα ειναι ενταξει(απ'οτι καταλαβα εχει δυο καρτες ηχου,μια για το HDMI και μια για τα υπολοιπα).Εχει καποιος καποια προταση;

Το ίδιο κουφό πρόβλημα μου παρουσιάστηκε σένα hdmi splitter.
Λέω κουφό γιατί ο τεχνικός της εταιρείας που εισάγει την συσκευή,ορκιζόταν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει αφού τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος,μέσω της hdmi έχουν ψηφιακό σήμα.
Αποτέλεσμα...
Όταν παρέλαβε την συσκευή,τη δοκίμασε και μου είπε ότι στην δική του τηλεόραση δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Άντε τώρα εσύ βγάλε άκρη.

Eνταξει αλλα εγω μιλαω για PC οπου μπλεκονται hardware-software κλπ και επισης δεν μου εχει δουλεψει ποτε ο ηχος οποτε πιστευω οτι δεν μιλαμε για την ιδια περιπτωση.Ευχαριστω παντως.
P.S:Λες να φταιει η τηλεοραση;Γιατι δεν την εχω δοκιμασει ουτε αυτην με HDMI(Πολλοι παραγοντες για να στραβωσει καποιος ετσι; )

Last edited:
Eνταξει αλλα εγω μιλαω για PC οπου μπλεκονται hardware-software κλπ και επισης δεν μου εχει δουλεψει ποτε ο ηχος οποτε πιστευω οτι δεν μιλαμε για την ιδια περιπτωση.Ευχαριστω παντως.
P.S:Λες να φταιει η τηλεοραση;Γιατι δεν την εχω δοκιμασει ουτε αυτην με HDMI(Πολλοι παραγοντες για να στραβωσει καποιος ετσι; )
...Συνεχεια:Τελικα κατι καταφερα:Για να εχω ηχο στο HDMI πρεπει να απενεργοποιησω την αλλη καρτα.Το προβλημα ειναι οτι εχω ενα μονιτορ αναλογικο και την τηλεοραση που ειναι ψηφιακη οποτε χρειαζομαι και τις δυο καρτες ενεργοποιημενες.Καμια προταση;