ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΑΠΟ EBAY;

ALEXANDROS

Established Member
19 June 2006
258
Καλημέρα,
Εχω ένα προβληματάκι με μια παραγγελία που έκανα στις 9 του μήνα.Ακόμα δεν έχω παραλάβει και έχω αρχίζει να ανησυχώ!Σημειωτέον πως από τον συγκεκριμένο πωλητή έχω ξανααγοράσει και σε λιγότερο από 2 εβδομάδες μου ερχόντουσαν.Τα στέλνει με USPS.Eίναι βάσιμη η ανησυχία μου;Μπορεί να έχει κολλήσει κάπου στο τελωνείο;Θα μπορούσε αυτός να μου δώσει κάποια στοιχεία που θα με βοηθούσαν να βγάλω κάποια άκρη με τα ΕΛΤΑ;Οποιαδήποτε βάσιμη συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!

Έχεις σκεφτεί ο πωλητής να λείπει σε διακοπές; Εμένα μου έτυχε αυτόν το μήνα, με τη διαφορά πως είδε την πώληση και μου έστειλε μήνυμα για το πότε θα γυρίσει και θα μπορέσει να μου στείλει το δίσκο. Ο δικός σου μπορεί να είναι κάπου που να μην έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Φαντάζομαι δοκίμασες να επικοινωνήσεις μαζί του.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΑΠΟ EBAY;

Έχεις σκεφτεί ο πωλητής να λείπει σε διακοπές; Εμένα μου έτυχε αυτόν το μήνα, με τη διαφορά πως είδε την πώληση και μου έστειλε μήνυμα για το πότε θα γυρίσει και θα μπορέσει να μου στείλει το δίσκο. Ο δικός σου μπορεί να είναι κάπου που να μην έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Φαντάζομαι δοκίμασες να επικοινωνήσεις μαζί του.
Oχι δεν παίζει αυτό το σενάριο,μίλησα μαζί του και μου είπε πως το έστειλε 10 Ιουλίου.

Ισως αργησει λίγο περισσότερο να έρθει... Στην μοναδική φορά που αγορασα απο USA, μέσω USPS, χρειαστηκε λίγο περισσότερο απο 2 εβδομάδες για να έρθουν.

Μέχρι και 11 εβδομάδες έκανε απο Los Angeles. Εγώ θεωρώ φυσικό τις 4-5 εβδομάδες.
Tο θέμα είναι πως έχω ξαναπαραγγείλει από αυτόν και ερχόντουσαν σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.Αυτό θέλω να διευκρινίσω,μπορεί να τύχει τη μια φορά να σου έρθει γρήγορα και την άλλη μετά από ένα μήνα;

Οτι εχω αγορασει απο US ή Japan ετυχε και ηρθε σε 4-5 εργασιμες max.

Περιπου τοσο χρειαζεται και απο UK,με μοναδικη εξαιρεση ενα CD που εκανε 2+ μηνες να ερθει...Προφανως,καπου ειχε παραπεσει και χωρις να το αναζητησω εγω ή ο πωλητης,το παρεδωσε κανονικα μια μερα ο ταχυδρομος