Προβλημα με Samsung BD-C6900...

yan73

Senior Member
25 September 2007
638
Φιλος αγορασε το BD C6900 και το συνεδεσε με την επισης Samsung 46" D6000.

To προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να ανεβασει αναλυση στο player πανω απο 576...η τηλεοραση αρνειται να συνεργαστει.

Σε οποιαδηποτε HD αναλυση ή δεν εχει καθολου εικονα ή εχει "χαλασμενη" εικονα. Δοκιμαστηκαν διαφορετικα HDMI καλωδια και διαφορετικες θυρες στην τηλεοραση. Στο auto, μαυριλα...

Του προτεινα και εκανε αναβαθμιση στο firmware του player αλλα τιποτα.

Καμμια ιδεα;

Δοκίμασε να βάλεις την τηλεόραση στην κατάλληλη είσοδο, να βάλεις το player στην ανάλυση που θες (1080), και ενώ είναι όλα ανοιχτά και συνδεδεμένα, να το αφήσεις αρκετή ώρα.

Ίσως μετά από ώρα, να δείξει εικόνα.

Εγώ αγόρασα το D6900, και όταν το συνέδεσα δεν είχα εικόνα (μοιάζει το πρόβλημα). Τελικά το player δεν έστελνε εικόνα, γιατί ήταν απασχολημένο με την CEC πληροφορία που αντάλλαζε με την τηλεόραση. Και μετά από αρκετά λεπτά ξαφνικά η εικόνα ήρθε. Από τότε, ανάβει αστραπιαία...

Φημολογειτε εντονα και μαλλον ειναι αληθεια οτι η σειρα d6xxxxx της samsung δεν εχει σε 3d αναλυση 1080 p αλλα 540p Ασχετως με το τι λεει,και τι υποσχετε, μηπως το προβλημα ειναι σε αυτο? 3d προσπαθουσατε να παιξει το BD C6900? γιατι αν ναι μαλλον ειναι θεμα της TV(εχω την d 6100 και εκανα το test που δινουν καπια ξενα site για να δεις αν παιζει 3d σε 1080p και δεν το περασε , ειχε αλιωση στην 3d εικονα που την εβαλα να παιξει, σε αντιθεση με την εικoνα των 2d) μαλλον την εδειχνε στα 540p γιαυτο ηταν και αλιωμενη

καλημερα και χρονια πολλα...
το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ενα lg blueray homecinema και την samsung le32b530pw
μονο μεσω rca και σε 576ρ παιζει.
σε οποιοαδηποτε αλλη αναλυση μεσω hdmi μαυριζει η οθονη και παιζει μονο ο ηχος.
εκανα firmware update μιλησα και με samsung και με lg και το προβλημμα παραμενει αλυτο.
εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ και βρηκα οτι εχει παρατηρηθει οτι μια ασυμβατοτητα με το κλειδωμα hdcp
και το σημα που δινει το blueray.
λυση να ξεπεραστει το προβλημα δεν εχω βρει και η τηλεοραση ειναι μολισ 1 ετους δεν γινεται να την αλλαξω δεν υπαρχει χρημα.
το ιδιο εχει παρατηρηθει και στα ps3 με καποιες τηλεορασεις.
αν καποιος το εχει αντιμετωπισεθι και το εχει λυσει ας μας βοηθησει.