πρόβλημα στον επιλογέα πηγής

vas silis

AVClub Enthusiast
26 May 2008
834
Εδώ και καιρό μου παρουσιάζεται πρόβλημα που το εντοπίζω στον επιλογέα πηγής του προ (λαμπάτος).

Το πρόβλημα που μου κάνει είναι διακόπες στό ένα κανάλι (συνήθως στο ίδιο) και το παρατήρησα αρχικά σε μία από όλες τις θέσεις και μετά άρχισε να εμφανίζεται και σε άλλες.

Με μερικά κλικ δεξιά αριστερά σε άλλη θέση και ξανά στην ίδια και με πίεση προς τα μέσα του κουμπίου δείχνει να φτιάχνει προς στιγμή αλλά το ξανακάνει στην επόμενη φορά που θα γίνει κάποια επιλογή.

Ο επιλογέας είναι κολλήμενος πάνω σε τυπωμένο και έχει άξονα απο την προσοψη μέχρι την πίσω πλευρά που είναι τοποθετημένος.

Είναι κάτι που συμβαίνει;
Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο;
Είναι για πέταμα ο επιλογέας ;
Μπορεί να φταίει κάτι άλλο;
Πριν του βγάλω τα μάτια υπαρχει κάποια προτάση ;

Και επίσης, είναι πιθανό να έχεις ραγισμένες κολλήσεις στο τυπωμένο που είναι κολλημένος ο επιλογέας.

Αν ξαναπεράσεις τις κολλήσεις, ρίξεις spray, και το πρόβλημα συνεχίζεται, πας για καινούργιο επιλογέα.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που λέτε και θα σας πω.

Το spray που μπορώ να το βρώ;

:stupido3: Μμμμ, ντροπή που το λέω αλλά έχω να περάσω από μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα πολλά πολλά χρόνια... πρέπει να ήταν περίπου το 1984...

Ε ρε πλάκα που θα έχω για να αλλάξω τον επιλογέα. Άραγε που θα έχω καταχωνιάσει και το κολλητήρι... ;