Προβλήματα με LG RH 7500

waterman

New member
18 June 2006
6
Εχω ένα DVD Recorder LG RH7500 κι έχω τα παρακάτω προβλήματα:
1. 'Οταν βλέπω μια ταινία Divx από Δίσκο DVD δεν λειτουργούν τα πλήκτρα fast forward αλλά κι ούτε μέσω του Display μπορώ να την προχωρήσω μπροστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εαν βλέπω μια ταινία και την διακόψω, όταν θέλω να την ξαναδώ θα η ταινία ξεκινάει πάλι απο την αρχή και δεν έχω την δυνατότητα να την προχωρήσω μπροστά.
2. Έχω μεταφέρει στον σκληρό δίσκο της συσκευής μερικές ταινίες που είχα τραβήξει με την ψηφιακή μου βιντεοκάμερα. Δυστυχώς προσπάθησα να τις μεταφέρω σε DVD για να τις επεξεργαστώ στον υπολογιστή και το DVD Recorder δεν τις μεταφέρει ως .avi αλλά τις μετατρέπει πρώτα σε DVD και μετά κάνει την μεταφορά στο δισκάκι, την οποία μάλιστα την κάνει σε real time!!!!. Δηλαδή για να αντιγράψω ένα βιντεάκι που είχα τραβήξει 60 λεπτών, έκανε μια ώρα για την αντιγραφή του.
Υπάρχει καμμία λύση;

Εχω ένα DVD Recorder LG RH7500 κι έχω τα παρακάτω προβλήματα:
.... Έχω μεταφέρει στον σκληρό δίσκο της συσκευής μερικές ταινίες που είχα τραβήξει με την ψηφιακή μου βιντεοκάμερα. Δυστυχώς προσπάθησα να τις μεταφέρω σε DVD για να τις επεξεργαστώ στον υπολογιστή και το DVD Recorder δεν τις μεταφέρει ως .avi αλλά τις μετατρέπει πρώτα σε DVD και μετά κάνει την μεταφορά στο δισκάκι, την οποία μάλιστα την κάνει σε real time!!!!. Δηλαδή για να αντιγράψω ένα βιντεάκι που είχα τραβήξει 60 λεπτών, έκανε μια ώρα για την αντιγραφή του.
Υπάρχει καμμία λύση;
Φίλε μου,
Η εγγραφή στο σκληρό δίσκο από ψηφιακή έξοδο βιντεοκάμερας γίνεται σε μορφή MPEG2 και βέβαια όταν αντιγράφεται σε δισκάκι διατηρεί τη μορφή αυτή, που είναι αυτό που λες DVD, δεν γίνεται καμμιά μετατροπή! Αρκεί λοιπόν να έχεις πρόγραμμα επεξεργασίας MPEG2 (.vob files).
Τώρα γιά το άλλο το μηχάνημα δεν έχει επιλογή γρήγορης αντιγραφής ;