Καλησπέρα. Ζω στην Καβάλα και δεν γνωρίζω την αγορά της Αθήνας ειδικά στις λυχνίες!!!
Θέλω να αγοράσω 4 EL34 και θα ήθελα να μου συστήσετε εμπόρους που πουλάνε λυχνίες (Ακόμα και στο εξωτερικό μέσω internet).Αν γνωρίζετε και ποιός πουλάει τι, π.χ. ο τάδε Gold Lion ο άλλος mullard κλπ, ακόμα καλύτερα.
Και καθώς είμαι ολοκαίνουργιος στην παρέα σας να σας συστηθώ:
Primaluna Prologue 2 (με KT88 electroharmonix που θα αντικατασταθούν με EL34)
KEF IQ7
Harman Kardon HD 970 Limited Edition
Denon TU-1500
Interconnect Harman: Milos της Inakustik
Interconnect Denon: Copperhead της Audioquest
Καλώδιο ηχείων χαμηλές: Gale electronics XL 315
Καλώδιο ηχείων μεσαίες-υψηλές:The chord company, Carnival
Ο λόγος που θέλω να αλλάξω τις KT88 είναι γιατί άκουσα τiς EL34 σε ένα φίλο και κυριολεκτικά μαγεύτηκα απο τις μεσαίες τους!
Βέβαια ο ενυσχυτής του φίλου ήταν ένας Manley Laboratories και οι EL34 Telefunken!!!
Τέλος πάντων, θυσιάζω το δυνατό χαμηλό των ΚΤ88 με τα θεόγλυκα χαμηλομεσαία των ΕL34!
Αν μάλιστα έχετε δοκιμάσει και διάφορες μάρκες, κάθε γνώμη είναι περιζήτητη!
Θέλω να αγοράσω 4 EL34 και θα ήθελα να μου συστήσετε εμπόρους που πουλάνε λυχνίες (Ακόμα και στο εξωτερικό μέσω internet).Αν γνωρίζετε και ποιός πουλάει τι, π.χ. ο τάδε Gold Lion ο άλλος mullard κλπ, ακόμα καλύτερα.
Και καθώς είμαι ολοκαίνουργιος στην παρέα σας να σας συστηθώ:
Primaluna Prologue 2 (με KT88 electroharmonix που θα αντικατασταθούν με EL34)
KEF IQ7
Harman Kardon HD 970 Limited Edition
Denon TU-1500
Interconnect Harman: Milos της Inakustik
Interconnect Denon: Copperhead της Audioquest
Καλώδιο ηχείων χαμηλές: Gale electronics XL 315
Καλώδιο ηχείων μεσαίες-υψηλές:The chord company, Carnival
Ο λόγος που θέλω να αλλάξω τις KT88 είναι γιατί άκουσα τiς EL34 σε ένα φίλο και κυριολεκτικά μαγεύτηκα απο τις μεσαίες τους!
Βέβαια ο ενυσχυτής του φίλου ήταν ένας Manley Laboratories και οι EL34 Telefunken!!!
Τέλος πάντων, θυσιάζω το δυνατό χαμηλό των ΚΤ88 με τα θεόγλυκα χαμηλομεσαία των ΕL34!
Αν μάλιστα έχετε δοκιμάσει και διάφορες μάρκες, κάθε γνώμη είναι περιζήτητη!