προς αναζητηση κεντρικου ηχειου

Valter

Established Member
20 November 2008
191
Νεο Ψυχικο
σκεφτομαι αυτο εδω

B&W HTM61

Η τιμη που το βρισκω στο ελληνικο ιντερνετ και σε καποια μαγαζια ειναι 500ευρω
τι γνωμη εχετε για αυτο εδω? και τι αλλα θα προτεινατε σε αυτην την τιμη?
συν πλην 100 ευρω.

για να σας βοηθησω λιγο παραπανω για Ενισχυτη χρησημοποιω τον
Pionneer VSX-917 και για μπροστινα Pure Acoustics Dream Series ( Σαφως υποδεεστερα απο το κεντρικο που κοιταω, αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση τους.)

Attachments

• 341.jpg
    341.jpg
    40.9 KB · Views: 11
βρε γιαννη μου χαιρομαι που απαντας στις ερωτησεις μου, γιατι οπου σε εχω δει να απαντας εισαι πολυ σαφης κ κατανοητος.

εδω μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις λιγο παραπανω το προηγουμενο σου post? δηλαδη τι εννοεις να ταιριαξει? οσον αφορα προφανως την κατωτερη ποιοτητα των ηχειων ε? η τελος παντων δε ξερω και εγω τι... αλλα θα θελα λιγο πιο επεξηγηματικο , λογω απειριας.':grandpa::grandpa::grandpa:
:guitarist:

Απάντηση: Re: προς αναζητηση κεντρικου ηχειου

βρε γιαννη μου χαιρομαι που απαντας στις ερωτησεις μου, γιατι οπου σε εχω δει να απαντας εισαι πολυ σαφης κ κατανοητος.

εδω μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις λιγο παραπανω το προηγουμενο σου post? δηλαδη τι εννοεις να ταιριαξει? οσον αφορα προφανως την κατωτερη ποιοτητα των ηχειων ε? η τελος παντων δε ξερω και εγω τι... αλλα θα θελα λιγο πιο επεξηγηματικο , λογω απειριας.':grandpa::grandpa::grandpa:
:guitarist:

Τα Klipcsh είναι γιά εμένα τουλάχιστον,μία απο τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς γιά ηχεία Home Cinema.Ιδιαίτερα η τελευταία σειρά σκοτώνει....όμως...θα πρέπει όλα τα ηχεία να είναι Klipcsh η τουλάχιστον ηχεία κόρνες.Τα ηχεία αυτά λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού τους, θέλουν ίδιας φιλοσοφίας κατασκευές ηχείων γιά να ταιριάξουν και τα ηχεία που έχεις εσύ είναι σε εντελώς διαφορετικό στρατόπεδο.Εαν κάνεις μιά αναζήτηση στο τι σημαίνει ηχείο κόρνας θα καταλάβεις ότι απέχουν όσο η μέρα με την νύχτα, σε σχέση με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις ηχείων.
Ειδικά, η εμπρός τριάδα ηχείων θα πρέπει να είναι απόλυτα αρμονική ,γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γίνεται χάβρα Ιουδαίων.Το κεντρικό ηχείο σε ένα καθώς πρέπει Home Cinema είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα πρέπει να το θεωρούμε ως κομπάρσο των κυρίως ηχείων.
Ελπίζω να βοήθησα....

Last edited:
το ξερω οτι υπαρχει και το κεντρικο αλλα και οι πισω δορυφοροι, αλλα σκεφτηκα να παρω κατι καλητερο για το κεντρικο ηχειο των Διαλογων!!

Καλύτερα να πάρεις το καλύτερο ηχείο διαλόγων της ίδιας εταιρίας παρά το καλύτερο ηχείο διαλόγων της αγοράς...

θα ξαναπαω απο το μαγαζι να το ακοθσω ξανα να δω πως δουλευει αν και πιστευω οτι δε τηα με απογοητευσει!!!
βρηκα και κριτικες για 10/10 βαθμολογια απο γερμανικο περιοδικο ηχου, σχεση τιμης αποδοσης! θα το ποσταρω συντομα, και θα κανω και εγω μια αναλυτικη παρουσιαση οταν ολοκληρωσω το 5.0 συστημα μιας και ολα τα ηχεια θα ειναι
Pure Acoustics. Γραφω 5.0 γιατι δεν βρισκω λογω αυτη την περιοδο για subwoofer, μιας και τα μπροστινα ηχεια εχουν απο ενα 8'' inches woofer στο κατω μερος του καθενος.

θα ξαναπαω απο το μαγαζι να το ακοθσω ξανα να δω πως δουλευει αν και πιστευω οτι δε τηα με απογοητευσει!!!
βρηκα και κριτικες για 10/10 βαθμολογια απο γερμανικο περιοδικο ηχου, σχεση τιμης αποδοσης! θα το ποσταρω συντομα, και θα κανω και εγω μια αναλυτικη παρουσιαση οταν ολοκληρωσω το 5.0 συστημα μιας και ολα τα ηχεια θα ειναι
Pure Acoustics. Γραφω 5.0 γιατι δεν βρισκω λογω αυτη την περιοδο για subwoofer, μιας και τα μπροστινα ηχεια εχουν απο ενα 8'' inches woofer στο κατω μερος του καθενος.

Αυτός δεν είναι λόγος για να μην εχεις sub .!!!

το θεμα ειναι οτι στο προηγουμενο surround που ειχα, πακετο dvd και ηχεια , το sub εκανε ολο το σαλονι να τριζει , και φοβαμαι οτι και αυτο θα συμβει και αν παρω ενα ξεχωριστο. αλλα ρωτωντας πας στην πολη... οποτε δωστε μου τα φωτα σας χαχαχα :D

Απάντηση: Re: προς αναζητηση κεντρικου ηχειου

το θεμα ειναι οτι στο προηγουμενο surround που ειχα, πακετο dvd και ηχεια , το sub εκανε ολο το σαλονι να τριζει , και φοβαμαι οτι και αυτο θα συμβει και αν παρω ενα ξεχωριστο. αλλα ρωτωντας πας στην πολη... οποτε δωστε μου τα φωτα σας χαχαχα :D

Εαν ήταν σωστά ρυθμισμένο και έκανε όλο το σαλόνι να τρίζει ,δεν φταίει τότε το sub ,αλά το σαλόνι με όλα τα παρελκόμενά του!!!

τι σωστα ρυθμισμενο ρε γιαννη , ολο το πακετο εκανε 100 λιρες αγγλιας, το ειχα παρει απο κει.
αλλα δε νομιζω να εφταιγε το σαλονι, καλα δεν ειναι ειναι και στημενο το σαλονι για να δεχεται δυνατο Ηome cinema ηχο, αλλα το sub...

τωρα ξεπενταριαστικα με το καινουργιο HTPC που εστησα αλλα οταν ανακαμψω θα παρω και ενα sub κανω τη δουλεια μου.