Γουστάρω με χίλια γιατί όταν τα έλεγα
εδώ και 2 βδομάδες στους φίλους μου τους γαύρους
ότι αυτός ήρθε για να μείνει, με δουλεύανε.
Φάτε την τώρα και να παρακαλάτε να χάσετε
το πρωτάθλημα μπάς και τον διώξει.
Ο Ευρωπαικός θίασος συνεχίζεται......................![]()
![]()
![]()
Keep walking Sir Takis![]()
πως σας φανηκαν οι δηλωσεις του Κοκκαλη?
(προσωπικα δε θα κανω κανενα σχολιο, μιας και δεν ειμαι Ολυμπιακος. Θα ηθελα ομως να μαθω τις αποψεις των οπαδων της ομαδας)
Τι να σχολιάσουμε; Ο τύπος μας δουλεύει ασύστολα. Μετά την ομηρική μαμακία του τελικού του Champions League, είπε να χαμηλώσει τον πήχη για να δικαιολογήσει τα φράγκα που δε θα ξοδεψει το καλοκαίρι. Για αυτό και οι δηλώσεις περι μπάτζετ.
Δεν κρατήθηκε όμως πάλι και την πέταξε με τα περι μελλοντικής παγκοσμίου κλάσσης του Λεμονή![]()
![]()
Από την άλλη ο Τάκης είναι αρκετός για να ρίχνει τεσσάρες στους βάζελους.![]()
![]()
Μια χαζή(?) απορία έχω μόνο(δεν είμαι γαύρος..)
Ο Σώκρατες εφόσον τα φράγκα τα έχει, γιατί δεν τα χώνει να απογειώσει την ΠΑΕ?
Θεωρώ οτι όσα και να βάλει στην ομάδα 1)δεν θα του λείψουν 2)θα τα πάρει πίσω δεδομένου οτι θα χτίσει κάτι καλό και 3)και κυριότερο οι άλλοι δύο μεγάλοι(δυστυχώς και η ΑΕΚ) θα τον βλέπουν με τα κιάλια!!!
χωρίς ανταγωνισμό, ακόμη κι η Ρεάλ ή η Μπάρτσα στην Ευρώπη θα σέρνονταν ...
Σας δουλεύει ασύστολα
αλλά τα μέλη μέλη.
Χρηματοδοτείστε τον μέλη![]()
![]()
![]()
Ενώ εσάς.....
Που βλέπετε την κούπα με τα κυάλια και παλεύετε κάθε χρόνο για τη 2η ή 3η θέση και πιπιλάτε την καραμέλα της Ευρώπης και της διαιτησίας....![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί Αλέξη γήπεδο δεν πας ? 'Η είσαι του καναπέ τύπος ?
Εγώ πάω στο καινούργιο γηπεδό μας, δίνω 60 ευρώ τον χρόνο ως μέλος + 350 για το διαρκείας συνδέσμου κ βλέπω όλα τα ματς από κοντά. Καλά δεν είναι ?
Μπορεί στην Ευρώπη να μην τα πηγαίνω καλά αλλά μου αρέσει να ρίχνω 1-2-3 τεμάχια στους πελάτες μας πια...![]()
Εγώ πέρισυ είχα πάρει διαρκείας, αλλά φέτος είπα τέρμα η κοροιδία και έτσι ενισχύω μόνο τον Παυλάρα.
Ξέρετε ποιόν εννοώ πελάτες...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.