Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
πως σας φανηκαν οι δηλωσεις του Κοκκαλη?

(προσωπικα δε θα κανω κανενα σχολιο, μιας και δεν ειμαι Ολυμπιακος. Θα ηθελα ομως να μαθω τις αποψεις των οπαδων της ομαδας)

Τώρα το ότι ανοίγεις ένα ποστ μόνο και μόνο για τις δηλώσεις Σώκρατες, αυτό από μόνο του είναι αρκετά ύποπτο και πόσο μάλλον όταν διατυπανίζεις ότι δεν είσαι και γαύρος.

Η απάντησή μου ωστόσο είναι η εξής: Πολύ κακό για το τίποτα!!!

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αναδείξει ένα προπονητή σε ευρωπαϊκό επίπεδο ´πως άλλωστε έκανε και με δεκάδες παίκτες μέχι σήμερα...

Γουστάρω με χίλια γιατί όταν τα έλεγα
εδώ και 2 βδομάδες στους φίλους μου τους γαύρους
ότι αυτός ήρθε για να μείνει, με δουλεύανε.

Φάτε την τώρα και να παρακαλάτε να χάσετε
το πρωτάθλημα μπάς και τον διώξει.

Ο Ευρωπαικός θίασος συνεχίζεται......................:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Keep walking Sir Takis :flipout::flipout:

Γουστάρω με χίλια γιατί όταν τα έλεγα
εδώ και 2 βδομάδες στους φίλους μου τους γαύρους
ότι αυτός ήρθε για να μείνει, με δουλεύανε.

Φάτε την τώρα και να παρακαλάτε να χάσετε
το πρωτάθλημα μπάς και τον διώξει.

Ο Ευρωπαικός θίασος συνεχίζεται......................:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Keep walking Sir Takis :flipout::flipout:

Θυμάσαι πόσα σας έριξε την τελευταία φορά που τον συναντήσατε ως προπονητή του Ολυμπιακού;:flipout: :flipout:

9-1-0 Keep losing.

Αντε μετά τον συγκλονιστικό αποκλεισμό της Καλαμαριάς και τους έξαλλους πανηγυρισμούς σας για την πρόκριση, πάτε να πάρετε το ΟΥΕΦΑ μια και την τελευταία πενταετία στην Ευρώπη σκίζετε και έχετε πάρει όλες τις κούπες (<- συγγνώμη για την άγνωστη λέξη).:flipout: :flipout:

Last edited:
πως σας φανηκαν οι δηλωσεις του Κοκκαλη?

(προσωπικα δε θα κανω κανενα σχολιο, μιας και δεν ειμαι Ολυμπιακος. Θα ηθελα ομως να μαθω τις αποψεις των οπαδων της ομαδας)

Τι να σχολιάσουμε; Ο τύπος μας δουλεύει ασύστολα. Μετά την ομηρική μαμακία του τελικού του Champions League, είπε να χαμηλώσει τον πήχη για να δικαιολογήσει τα φράγκα που δε θα ξοδεψει το καλοκαίρι. Για αυτό και οι δηλώσεις περι μπάτζετ.

Δεν κρατήθηκε όμως πάλι και την πέταξε με τα περι μελλοντικής παγκοσμίου κλάσσης του Λεμονή:flipout: :flipout:

Από την άλλη ο Τάκης είναι αρκετός για να ρίχνει τεσσάρες στους βάζελους.:flipout: :flipout:

για να είμαι ειλικρινής, δεν με καλύπτει πλέον η καζούρα στο βάζελο κάθε που θα τρώει τριάρες ή τεσσάρες:grinning-smiley-043 . ζητώ παραπάνω πράγματα από την ομάδα μου, κι αν τα ζητώ εγώ που είμαι απλός φίλαθλος, η διοίκηση του συλλόγου θα έπρεπε να τα απαιτεί και να τα προετοιμάζει. δε λέω ότι δε χρωστάμε πολλά στον Κόκαλη, λέω όμως ότι το παραμύθι πλέον κουράζει.

Μια χαζή(?) απορία έχω μόνο(δεν είμαι γαύρος..)

Ο Σώκρατες εφόσον τα φράγκα τα έχει, γιατί δεν τα χώνει να απογειώσει την ΠΑΕ?

Θεωρώ οτι όσα και να βάλει στην ομάδα 1)δεν θα του λείψουν 2)θα τα πάρει πίσω δεδομένου οτι θα χτίσει κάτι καλό και 3)και κυριότερο οι άλλοι δύο μεγάλοι(δυστυχώς και η ΑΕΚ) θα τον βλέπουν με τα κιάλια!!!

Τι να σχολιάσουμε; Ο τύπος μας δουλεύει ασύστολα. Μετά την ομηρική μαμακία του τελικού του Champions League, είπε να χαμηλώσει τον πήχη για να δικαιολογήσει τα φράγκα που δε θα ξοδεψει το καλοκαίρι. Για αυτό και οι δηλώσεις περι μπάτζετ.

Δεν κρατήθηκε όμως πάλι και την πέταξε με τα περι μελλοντικής παγκοσμίου κλάσσης του Λεμονή:flipout: :flipout:

Από την άλλη ο Τάκης είναι αρκετός για να ρίχνει τεσσάρες στους βάζελους.:flipout: :flipout:

Σας δουλεύει ασύστολα
αλλά τα μέλη μέλη.

Χρηματοδοτείστε τον μέλη:flipout: :flipout: :flipout:

Μια χαζή(?) απορία έχω μόνο(δεν είμαι γαύρος..)

Ο Σώκρατες εφόσον τα φράγκα τα έχει, γιατί δεν τα χώνει να απογειώσει την ΠΑΕ?

Θεωρώ οτι όσα και να βάλει στην ομάδα 1)δεν θα του λείψουν 2)θα τα πάρει πίσω δεδομένου οτι θα χτίσει κάτι καλό και 3)και κυριότερο οι άλλοι δύο μεγάλοι(δυστυχώς και η ΑΕΚ) θα τον βλέπουν με τα κιάλια!!!

δυστυχώς ή ευτυχώς, θα πρέπει αρκετοί σύλλογοι στην Ελλάδα να κάνουν τις ίδιες κινήσεις, ώστε να ξεχωρίσουν ο ένας ή οι δύο που "θα κάνουν τη διαφορά" και θα διακρίνονται και στην Ευρώπη (μιλάω για επίπεδο champions league). όσα και να χώσει μόνο ένας πρόεδρος, το πολύ - πολύ να καταλήξει απλώς να παίρνει το πρωτάθλημα ή το double στην Ελλάδα - ο θρύλος ούτως ή άλλως το πετυχαίνει ως τώρα, χωρίς πολλούς κόπους και έξοδα - κάνοντας όλο το χρόνο "προπονήσεις" εδώ για 5 ή 8 ματς στην Ευρώπη. χωρίς ανταγωνισμό, ακόμη κι η Ρεάλ ή η Μπάρτσα στην Ευρώπη θα σέρνονταν ...

Σας δουλεύει ασύστολα
αλλά τα μέλη μέλη.

Χρηματοδοτείστε τον μέλη:flipout: :flipout: :flipout:

Ενώ εσάς.....
Που βλέπετε την κούπα με τα κυάλια και παλεύετε κάθε χρόνο για τη 2η ή 3η θέση και πιπιλάτε την καραμέλα της Ευρώπης και της διαιτησίας....:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ενώ εσάς.....
Που βλέπετε την κούπα με τα κυάλια και παλεύετε κάθε χρόνο για τη 2η ή 3η θέση και πιπιλάτε την καραμέλα της Ευρώπης και της διαιτησίας....:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Kούπα δεν βλέπω αλλά
τουλάχιστον δεν είμαι χρηματοδότης:grandpa: :grinning-smiley-043

Γιατί Αλέξη γήπεδο δεν πας ? 'Η είσαι του καναπέ τύπος ?
Εγώ πάω στο καινούργιο γηπεδό μας, δίνω 60 ευρώ τον χρόνο ως μέλος + 350 για το διαρκείας συνδέσμου κ βλέπω όλα τα ματς από κοντά. Καλά δεν είναι ?
Μπορεί στην Ευρώπη να μην τα πηγαίνω καλά αλλά μου αρέσει να ρίχνω 1-2-3 τεμάχια στους πελάτες μας πια...-bye-:flipout:

Εγώ πέρισυ είχα πάρει διαρκείας, αλλά φέτος είπα τέρμα η κοροιδία και έτσι ενισχύω μόνο τον Παυλάρα.

Ξέρετε ποιόν εννοώ πελάτες... :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

Γιατί Αλέξη γήπεδο δεν πας ? 'Η είσαι του καναπέ τύπος ?
Εγώ πάω στο καινούργιο γηπεδό μας, δίνω 60 ευρώ τον χρόνο ως μέλος + 350 για το διαρκείας συνδέσμου κ βλέπω όλα τα ματς από κοντά. Καλά δεν είναι ?
Μπορεί στην Ευρώπη να μην τα πηγαίνω καλά αλλά μου αρέσει να ρίχνω 1-2-3 τεμάχια στους πελάτες μας πια...-bye-:flipout:

Έγω Μιχάλη πάω στο γήπεδο όποτε γουστάρω
και πληρώνω μόνο το εισιτήριο μου,
χωρίς να είναι απαραίτητο να έχω δώσει 60 eur
νταβατζιλίκι. Και μην μου απαντήσεις τώρα
ότι ο οποισδήποτε μπορεί να πάρει εισιτήριο και
στον Ολυμπιακό χωρίς να είναι μέλος γιατί αυτό
συμβαίνει σε ελάχιστα παιχνίδια μέσα στον χρόνο
όταν παιζεται με την κωλοπαιτινίτσα κ.ο.κ.

Για άντε βρές εισιτήριο χωρίς να είσαι μέλος σε
αγώνα Champions League ή σε ντέρμπυ και τότε
τα ξαναλέμε.

Τώρα τα περί πελατών και 1-2-3 τεμάχια τα ακούω
βερεσέ. Με αυτά και με αυτά σας παραμυθιάζει κάθε
χρόνο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Απάντησε μου σε κάτι ακόμα:
Προτιμάς να πάρεις το πρωτάθλημα που αυτό
θα έχει σαν αποτέλεσμα την σίγουρη παραμονή
του Sir Takis με όλα τα γνωστά επακόλουθα του
ευρωπαϊκού θίασου ή
να το χάσεις μπάς και σου φέρει έναν προπονητή
της προκοπής και κανά αξιόλογο παίχτη μήπως
και ξεφύγεις από την Ελλληνική μιζέρια?

Εδώ σε θέλω και όλα τα άλλα είναι τρίχες.

Re: Απάντηση: Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

Εγώ πέρισυ είχα πάρει διαρκείας, αλλά φέτος είπα τέρμα η κοροιδία και έτσι ενισχύω μόνο τον Παυλάρα.

Ξέρετε ποιόν εννοώ πελάτες... :grinning-smiley-043

Συμφωνώ και επαυξάνω:grinning-smiley-043

Ο Παύλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αθλητικός παράγοντας
ανεξαρτήτου αθλήματος που αξίζει στην Ελλάδα:grandpa: