προσέχετε τα κείμενά σας...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
όχι ότι μπορείτε να γίνετε μπαμπούλες αλλά έχετε το νού σας.
Ο γνωστός μας Βαγγέλης Σ. με ενημέρωσε ότι στο κάτω λινκ

http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=28188

...δεν χρειάζεται να συνεχίσω.:argue:

ήδη έχουμε στείλει μιά επιστολή διαμαρτυρίας...

(το λίνκ δουλεύει μόνο στα μέλη - όσοι δεν είστε γραμμένοι μπορείτε να το διαβάσετε στην αρχική του θέση....http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1019 )

Μιας και όπως λέει ο Βασίλης δεν βγαίνει νόημα αν δεν δει κάποιος και το λινκ αν δεν είναι μέλος του άλλου φόρουμ, ποιο είναι το θέμα τελικά; Θέμα αντιγραφής του αρχικού τόπικ μήπως;

Τώρα σωθήκαμε... άντε βρες τρόπο να αντιδράσεις... Τι, θα κάνουμε μήνυση στους ήδη παράνομους?

Ή πιστεύετε ότι θα ευαισθητοποιηθούν τόσο με την επιστολή....

Νομίζω ότι απλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση.. Τουλάχιστον, να τους πείσουμε να βάζουν και το nickname από κάτω... για το καλό...

Τα πνευματικα δικαιωματα των ποστ μας εδω ανήκουν σε εμας τους ιδιους η και στο avclub??????

Επισης , το θεμα αφορα μονο την κατηγορια της μουσικης ????

Last edited:
Νομίζω ανήκουν σ' εμάς τους ίδιους.

Εννοείται ότι το θέμα αφορά όλο το φόρουμ, απλώς η μουσική κατηγορία κι αυτή των DVD είναι πιο επιρρεπείς.

Μήτσο, μήπως να το στείλω στις ανακοινώσεις;

Απάντηση: Re: προσέχετε τα κείμενά σας...

Νομίζω ανήκουν σ' εμάς τους ίδιους.

Εννοείται ότι το θέμα αφορά όλο το φόρουμ, απλώς η μουσική κατηγορία κι αυτή των DVD είναι πιο επιρρεπείς.

Μήτσο, μήπως να το στείλω στις ανακοινώσεις;

Εισαι σιγουρος για το παραπανω?

Θα ηθελα μια εγκυρη επισημη απαντηση εαν ειναι δυνατον.

Re: Απάντηση: Re: προσέχετε τα κείμενά σας...

Σύμφωνα με το καταστατικό του παρόντος forum:

Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους.

Για να συνεχιστεί όμως η συζήτηση θα πρέπει να πάει σε άλλο thread... Εδώ είναι ψιλοάσχετη... :-)

Απάντηση: Re: προσέχετε τα κείμενά σας...

ο ν. 2121/1993 είναι απολύτως σαφής επ' αυτού. Τα πανευματικά δικαιώματα ανήκουν στον δημιουργό του έργου , όπου έργο και το πνευματικό δημιούργημα λόγου , τέχνης ή επιστήμης .

Συνεπώς τα άξια προστασίας ποστς μας εδώ μέσα ανήκουν σε εμάς .

Kαι πως κινεισαι δικαστικα εναντιον ιστοσελιδων των οποιων το καθεστως ιδιοκτησιας η ειναι σε ασαφη ορια η ειναι παρανομο?

Έτσι είναι, διατηρούμε τα δικαιώματα του δημιουργού για τα δημοσιεύματά μας εδώ, η παρούσα σελίδα προφανώς δικαιούται να τα χρησιμοποιεί εντός των πλαισίων της και μόνο (δηλαδή να τα εμφανίζει ως δημοσιεύσεις στις επιμέρους θεματικές κατηγορίες της), δικαίωμα το οποίο οι ίδιοι της δίνουμε επιλέγοντας τη δημοσίευσή τους εδώ.

Ο δημοσιεύσας είναι που κηνυγάει τους υφαρπάζοντες κείμενά του, τα οποία εδώ μπορεί να μην είναι ακόμη και μόνο αναδημοσιεύσεις του ιδίου από αλλού.

τα νεώτερα είναι όπως μου μετέφερε ο Βαγγέλης Σ. ότι κάποιος ήδη στο ποστ αυτό ρωτάει το μέλος, αν όντως έγραψε αυτός το κείμενο...

τα νεώτερα είναι όπως μου μετέφερε ο Βαγγέλης Σ. ότι κάποιος ήδη στο ποστ αυτό ρωτάει το μέλος, αν όντως έγραψε αυτός το κείμενο...

Kαποιος απλως ποσταρε το κειμενο σου ? Σε συζητηση , σε ανοιγμα νεου θεματος (αν εχει φορουμ βεβαια ) η το ανεβασε σαν υλικο για downloading ?

Αναφέρεσαι σέ αυτό:
18-03-2008 20:32:54 (11 weeks ago).
Φίλε Uploader, εσύ έγραψες το κείμενο; Έχω την δισκογραφία τους, αλλά στάθηκα στο εξαιρετικό κείμενο στην αρχή. Εύγε!
............................................................................................................................
Εισπράττει καί εύσημα ό κύριος-ια....
Τό torrent ανέβηκε 11-10-2006 15:34:01...δηλαδή τρείς μήνες μετά τήν αρχική δημοσίευση..

"έσβησα την παρουσίαση γιατί ήταν κλοπιραιτ από άλλο φόρουμ λένε...
συχνά κρατάω πράγματα που διαβάζω και μαρέσουν αλλά σε αυτή την περίπτωση δε θυμόμουν απο που κράταγε η σκουφια του πραγματικά πολύ όμορφου κειμένου απαίτησαν να το σβήσω δεν θα ειχα αντιρρηση να το αναπαράγω (αφου μου άρεσε) αναφέροντας την πηγή αλλά δεν μου το επιτρέπουν θα επανέλθω με δικό μου ή άλλο κείμενο...
σορρυ..."

by ntotis at 05-06-2008 23:49:03 (7 hours ago).
"Πολλά μπράβο γιά τό υπέροχο κείμενο τού κυρίου Δ.Παναγιωτίδη (δημοσιευμένο στό http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1019 στίς 12-07-2006, 21:30 ...............)
ΥΓ-Εύκολα μεταβάλλεται κανείς από μελετητής σοβαρών forum σέ...ρόμπα.."

by NAYTIA at 06-06-2008 03:33:12 (3 hours ago).
"να ευχαριστήσω κι εγώ τον κυριο παναγιωτίδη για το κείμενο...
κι εσάς για τους χαρακτηρισμούς"